Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 752
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Относно лимеца - може да питате тук https://www.facebook.com/hrankoopplovdiv/info Хората се занимават с дистрибуция на био храни.

# 496
  • Пловдив
И аз не съвсем в сезона - има ли някъде още плажни чанти? Трябва ми за майка ми.

Скоро гледах в магазина зад Халите, който е на ъгъла за бельо /по принцип са скъпи/, но сега варираха до 20лв. и наистина бяха хубави.

# 497
Здравейте! Знаете ли откъде мога да си купя брашно от лимец насипно?

beauty_ , за насипно брашно не знам, но мога да ти посоча място, откъдето можеш да си купиш лимец и да ти го смелят на място. Мелничката им е от тези, които максимално щадят зърното.
Магазинчето е за здравословни храни и се намира в кв. Кършияка, близо до уч-ще "Йордан Йовков" - на ъгъла на "Брезовска" и ул. "Поп Манол" (до фирмения магазин на мандра "Сигмен"). Така лесно ще се ориентираш на картата.

Много ти благодаря! Не го знаех магазинчето, ще го проверя  Hug
Силвър, благодаря и на теб   bouquet

# 498
Има ли място в Пловдив- детски център или нещо подобно, където бих могла да оставя малкия(1,3г., не ходещ още) да го гледат(нахранят, сменят) 2-3 часа?

# 499
  • под тепетата
Благодаря на Десиссслава и addicted2U! Ще погледна и на двете места.

# 500
Момичета,къде да си направя изследване за инсулинова резистентност,във всяка една лаборатория ли ?  Blush Къде ще ми препоръчате ?

# 501
  • Пловдив
Има ли място в Пловдив- детски център или нещо подобно, където бих могла да оставя малкия(1,3г., не ходещ още) да го гледат(нахранят, сменят) 2-3 часа?

В детските центрове деца на тази възраст,без придружител не взимат.Частна детска ясла ще ти го вземе почасово.Вълшебник примерно.Но предполагам,че ще трябва да правите изследвания

Момичета,къде да си направя изследване за инсулинова резистентност,във всяка една лаборатория ли ?  Blush Къде ще ми препоръчате ?

Да,във всяка една.Важно е да се спазва точното взимане на кръв според часовете.Отклоните ли се във времето,изследването се изкривява.Това е единственото важно нещо.Ти си засичай сама и подсещай сестрата.В централата на Хронолаб са коректни в това отношение.Сестрата си засича и подканя пациента.За сметка на лабораторията в Селена.
Купуваш си от аптеката глюкоза на прах 75 грама.Не я разтваряй предварително.Там ще ти я разтворят.Носи си малка бутилка вода.На места препоръчват също да се носи нарязан лимон-да смукнеш след глюкозата,че е мега сладко
Ако ще пускаш само глюкоза,няма да имаш пълна картина на нещата.Задължително пусни трикратен инсулин+гликиран хемоглобин.

ПП Другото важно е,че не трябва да имаш физическа активност между взиманията на кръв.Трябва да си в пълен покой.Иначе пак няма да реални резултатите ти.Не като баща ми,който покорил Бунарджика  в прозореца между взиманията на кръв Joy

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 23:16 от ♥Elfita♥

# 502
Момичета,къде мога да сменя цип на дамско пухено яке?

# 503
♥Elfita♥ , много благодаря  Hug
Със сигурност няма да хвана пътеките  Laughing

# 504
  • Луната
Търся адаптер за UK, за да мога да ползвам зарядни и др. уреди в Dнглия. Ето това представлява: Адаптер UK
Някой да знае откъде мога да го закупя?

# 505
Търся адаптер за UK, за да мога да ползвам зарядни и др. уреди в Dнглия. Ето това представлява: Адаптер UK

Съмнява ме да си намериш в Бг.Но по английските сайтове ги има,можеш да си поръчаш:
http://www.amazon.co.uk/Travel-Adaptor-Plug-Worldwide-European-W … ;keywords=adapter

# 506

Викиват под моста на Герджика, също има добре зареден магазин на бул. Победа.

# 507

От Англия съм поръчвала много електроуреди. Винаги след това си взимам адаптер от Вики Ват. Peace Този, който си показала струваше лев и нещо.

# 508
  • Луната
Благодаря ви момичета Hug  bouquet
Ще се разходя до Вики Ват

# 509
В Тракия имало магазин за ученически  униформи, някой може ли да ми каже координати?

Общи условия

Активация на акаунт