Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 773
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
За ученически униформи аз знам за магазина, който е в Гранда.

# 511
  • Пловдив
Търся адаптер за UK, за да мога да ползвам зарядни и др. уреди в Dнглия. Ето това представлява: Адаптер UK
Някой да знае откъде мога да го закупя?

Като купувате адаптер, обръщайте внимание и на напрежението, с което работи дадения уред. За някои уреди (особено от Щатите) им трябва трансформатор за понижаване на напрежението от нашата мрежа (от 220V на 110V примерно).

# 512
  • Майничка
В Тракия имало магазин за ученически  униформи, някой може ли да ми каже координати?

Доколкото зная, бл.104 (Нов Стил е фирмата).

# 513
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Момичета,къде да си направя изследване за инсулинова резистентност,във всяка една лаборатория ли ?  Blush Къде ще ми препоръчате ?
Наложи ми се да правя такова изследване наскоро и моят ендокринолог ме изпрати в централата на лабораторията Писанец в Гранда.Елфита ти е дала много добри насоки за самото изследване!Успех и дано резултатите ти са добри!

# 514
Момичета,къде да си направя изследване за инсулинова резистентност,във всяка една лаборатория ли ?  Blush Къде ще ми препоръчате ?
Наложи ми се да правя такова изследване наскоро и моят ендокринолог ме изпрати в централата на лабораторията Писанец в Гранда.Елфита ти е дала много добри насоки за самото изследване!Успех и дано резултатите ти са добри!
Благодаря  Hug , много ми е важно да е добър резултата  Tired
Аз малко съм предубедена към Писанец,честно казано  Peace , мисля да отида в Хронолаб или Бодимед.

# 515
  • Пловдив
За всякакви изследвания ходим само в Св. Георги, поликлиниката на ВМИ на бул. В. Априлов.  Където и да избереш, дано са добри резултатите.

# 516
За всякакви изследвания ходим само в Св. Георги, поликлиниката на ВМИ на бул. В. Априлов.  Където и да избереш, дано са добри резултатите.
Благодаря,Кет,дано  Hug

# 517
Жана, преди месец си правих това изследване. Моят съвет е да го направиш в болница, аз отидох в Медлайн говорих с ендокринолозите, от личната взех направление за хоспитализация(не може да ти откаже), платих 40 лв. Водих се 5 дни в болницата, но ми го направиха както си трябва, взеха ми два пъти кръв от вената и два пъти от пръста, глюкоза не съм купувала.
В Писанец взимат само два пъти кръв и трябва да висиш в лабораторията 2 часа и не е по евтино. Изследването не се поема от здравна каса доколкото си спомням.

# 518
Хм,може би в Понеделник ще отида до личния лекар и ще говоря с него къде и как е най-добре да го направя Thinking , той ще може да ме насочи...иначе бих си го направила и в лаборатория,както писах,въпроса е да е максимално точен резултата,че е свързано с опити за бременност  Tired
Хоп-Троп! , благодаря и на теб  Hug

# 519
Имам ученическа униформа за ОУ"Княз Александър" за момче 5-6 клас, ако някой се интересува - на лични.

# 520
  • гр. Пловдив
Предстои ми да водя синчето на изследвания за детската градина, та да попитам все така зверски ли взимат кръв на децата стискайки пръстчето в Писанец или са се цивилизовали? Ако това при тях не се е променило, може ли да ме насочите къде да го заведа? Благодаря предварително!  Hug

# 521
  • под тепетата
За лаборатория не знам, но мисля че за ДГ не взимат кръв от детето.

# 522
  • Пловдив
Предстои ми да водя синчето на изследвания за детската градина, та да попитам все така зверски ли взимат кръв на децата стискайки пръстчето в Писанец или са се цивилизовали? Ако това при тях не се е променило, може ли да ме насочите къде да го заведа? Благодаря предварително!  Hug

В последно време доста хора недоволстват/в това число и лекари/ от Писанец. Препоръчвам лаборатория Хронолаб.

# 523
  • Пловдив
В Писанец взимат само два пъти кръв и трябва да висиш в лабораторията 2 часа и не е по евтино.

Взимат толкова пъти за колкото си платиш.

Предстои ми да водя синчето на изследвания за детската градина, та да попитам все така зверски ли взимат кръв на децата стискайки пръстчето в Писанец или са се цивилизовали? Ако това при тях не се е променило, може ли да ме насочите къде да го заведа? Благодаря предварително!  Hug

Без стискане от пръста не става,но те остъргват пръстчето в нещо като малка колбичка.Аз веднъж заведох голямата в Гранда и повече никогаш не бих.Ходим си в Хронолаба в Тракия

За лаборатория не знам, но мисля че за ДГ не взимат кръв от детето.

Само за първа група се искат кръвни изследвания

# 524
  • Пловдив
аз и двамата водя в Писанец-а в близост до Форума в Тракия - малката не е плакала досега Simple Smile За справка - остъргват пръстчето в епруветката.

Общи условия

Активация на акаунт