Къде в Пловдив? - 52 тема

• 50 402
  • 740
  •   2
Отговори
# 525
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА

В Писанец взимат само два пъти кръв и трябва да висиш в лабораторията 2 часа и не е по евтино. Изследването не се поема от здравна каса доколкото си спомням.
Като правила там изследването мога да кажа, че цената му е 40лв. плюс 2лв. такса за вземане на кръв.Взеха ми 3 пъти кръв/1 път преди да изпия глюкозата и още  2 пъти след като я изпих/и да наистина стоиш 2 часа в чакалнята, но си носех книжка и времето си мина в четене.Беше ми обяснено от ендокринологът ми, че ако не искам да плащам изследването, то мога да вляза в болница и там да ми го направят безплатно.Но естествено всеки сам избира къде да направи изследванията си.

# 526
  • гр. Пловдив
МЦ „ТРИМОНЦИУМ” посещавали ли сте го с цел взимане на кръв за детска градина? Ако и при тях процедурата е като в Писанец определено ще се насоча към Хронолаб. Благодаря за съвета за клиниката, но ми е далеч и го оставям като краен вариант.

# 527
Ако искате се обадете да питате в лаборатория Здравец (http://www.lab-zdravec.hit.bg/) дали правят тези изследвания.
Ние бяхме за медицинско за брак там и взимат кръв с машинка като тези за домашна проба на кръвна захар, което е по-малко травмиращо за дете.
Иначе в момента в Писанец има страшно много родители с деца за изследвания....

# 528
  • Пловдив
МЦ „ТРИМОНЦИУМ” посещавали ли сте го с цел взимане на кръв за детска градина? Ако и при тях процедурата е като в Писанец определено ще се насоча към Хронолаб. Благодаря за съвета за клиниката, но ми е далеч и го оставям като краен вариант.
Точно там има филиал на Хронолаб. Има много хора само сутрин.
Момичетата са внимателни, но само на мен са ми взимали кръв.

# 529
  • Пловдив
Момичета, да изместя малко темата.
Търся спешно заварчик на тръби за парно - има корозия и капе. Ще съм благодарна за координати.

# 530
  • Пловдив
  За заварчик точно не знам, но за подобен проблем се обадих директно в EVN. След по-малко от час си дойде дежурната бригада.При мен неприятното беше, че се случи през зимата и се наложи да се изпразни цялата инсталация, което с последвалото пълнене ми струваше 50лв.

# 531
Имам ученическа униформа за ОУ"Княз Александър" за момче 5-6 клас, ако някой се интересува - на лични.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527468.msg28996150#new

Eто темата

# 532
Благодаря Hug

# 533
  • Луната
В Гранда на последния етаж имало магазин за униформи. Знаете ли дали работи в събота и/или неделя?

# 534
  • Пловдив
В събота работи, за неделя не знам.

# 535
Откъде мога да купя комплект ТАС от серия Frozen https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTAw2cZACVM … jujmX-_casO37N2RW ?

# 536
ТАС имат магазин малко след спирката преди тунела ( идвайки от Панаира ), като тръгнеш към центъра,на тротоара след Общинска банка.Там може би е най-добре да отидеш да питаш  Peace

# 537
Благодаря! Дали нямат сайт?

# 538
# 539
ТАС мисля, че има и на бул. Хр. Ботев между военна болница и МакДоналдс (от страната на болницата).

Общи условия

Активация на акаунт