Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 735
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
 Благодаря, момичета! Дано намеря този комплект.

# 541
  • Пловдив Белащица
Търся адаптер за UK, за да мога да ползвам зарядни и др. уреди в Dнглия. Ето това представлява: Адаптер UK
Някой да знае откъде мога да го закупя?

От Англия съм поръчвала много електроуреди. Винаги след това си взимам адаптер от Вики Ват. Peace Този, който си показала струваше лев и нещо.

Тук има от английски към български, но обратно и аз не съм виждала. В къщи почти всички електроуреди са от Англия. Дори съм си подменила половината контакти направо  Mr. Green

# 542
  • гр. Пловдив
Магазин на ТАС съм виждала на първия етаж в МОЛ Пловдив.
Почти съм се навила да изкарам шофьорските курсове. Бихте ли ми препоръчали къде да отида?

# 543
В МОЛа вече няма ТАС.

# 544
  • Пловдив
Има ли място в Пловдив- детски център или нещо подобно, където бих могла да оставя малкия(1,3г., не ходещ още) да го гледат(нахранят, сменят) 2-3 часа?

Питай тук. Пропуснала съм темата, чак сега чета, четаааа....От къде купувате обувки за момиченца на около 6 години, 30 номер. На моята съм накупила едни балеринки на Майорал......които вече не стават за носене. То се очакваше, прежалих ги още като ги купих. Но за градина ми трябват истински обувки.  Laughing

# 545
Да не те отчайвам, но 28-30 номер си е направо мисята невъзможна да се открие нещо. Попадат в някаква междинна номерация между малка и голяма серия и няма никакъв избор.Обърнах и Пловдив и Бургас. Взех едни ужасни балеринки от Иван Вазов, за да има все пак с какво да ходи, но продължавам да издирвам нормални обувки и все пак да са от кожа, а не от мушама.

# 546
  • Пловдив
Почти съм се навила да изкарам шофьорските курсове. Бихте ли ми препоръчали къде да отида?
Ако те устройва Тракия (бл.104), веднага давам координати

# 547
Скоро коментирахте жени за помощ в домакинството. Моля за препоръки, може и на лични Peace.

# 548
  • Пловдив
razel_dazel и дъщеря ми е тази номерация. Преди няколко дена майка ми и взе от Мол Галерия кецове на прилична цена от Мат Стар. Също от Дайхмана и взимам обувки. А за сандали съм много доволна от H&M

# 549
  • Пловдив
Отговорите за обувките потвърдиха опасенията ми.  Confused От Дайхман съм купувала, за градината, две поредни години еднакъв модел, но различни номера. В последно време хич ги няма откъм детски обувки.  Tired Тези в МОЛ Галерия не ги знам, но ще погледна. Там имаше и един магазин за испански обувки, сега се сещам, и там ще видя.  Rolling Eyes Сандали купувам, немски, от аутлета на Цариградско шосе в София. Жестока експлоатация, вид нямат никакъв след три месеца носене, но са здрави. То и обувки от там купувам, ама тази година се оказах неподготвена.  Whistling

# 550
Аз по тази причина купувам за градината само маратонки,през другото време слагаме и балеринки,скоро хубави обувки за момичета не съм срещала,все пак,ако видя,ще свиркам! Hug

# 551
  • Пловдив
Liliq_Zlatna, явно още не е на етап, пак ли същата рокля, искам пола, тази обаче не ми харесва вече, тези клинове са за малки деца, дънките и панталоните не са ми удобни, не ги искам, не ми ги купувай.....Ако съм вярвала в какъв филм ще се вкарам. Аз, дето, нали, такива работи от детето, да ме командва с претенции, няма да позволя.....  Mr. Green

За маратонки и аз се замислям. То рокля, пола.....ми що не с маратонки. Само дето не знам дали ще ме уважи дребното.  Whistling

# 552
razel_dazel е да,ние засега сме само на лилаво-розова вълна,другото не е важно,претенции как да ходи на ДГ няма,а и сутрин обикновенно е сънена,все и е тая,дано не стигнем този ваш период скоро,че ще се виждам в чудо,а пък за маратонките,ние си се носим спортно по принцип и са ни най-удобни,съчетавам с полички,клинчета,долнища и това е!

# 553
  • Пловдив
А проверихте ли в Мечо Пух в Кичука?

# 554
А проверихте ли в Мечо Пух в Кичука?
Момичета, успокоиха ли се нещата в този магазин, че имам спомени за голяма лудница, а това ме  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт