Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Аз бях в понеделник,но...надежда всякаква остави Mr. Green Бутаница и още как  Whistling Тая жена как издържа...незнам,но...искам и аз такъв бизнес Crazy Wink

# 556
А като заговорихте за обувки,я ме светнете какво е предлагането на Кларкс в магазинче на Отец Паисий,прочетох в друга тема,та,ако някоя от вас е запозната,нека сподели,какви моделчета има за момичета,ох не,че нямаме,ама пък ако са 30-40лв примерно,мога да взема едни да пробваме!               Редактирам се-магазинчето е ЮК Шопа май,намерих го в ОЛХ,на пръв поглед ми допадат определено,само незнам предлагането откъм номера как е!

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 16:13 от Liliq_Zlatna

# 557
  • В царството на мечтите
Търся кутии за играчки. Преди на всякъде имаше сега ги няма. Пластмасови с някакви картинки

# 558
  • Пловдив
Лилия дай линк, че за този магазин за пръв път чувам. Не знаех че има Кларкс в Пловдив, освен умрелия асортиметнт в МОЛ Галерия.

# 559
Да, пусни един линк, че и аз не съм го чувала този магазин.

# 560
Аз го видях в една тема за обувки,че една мама е купила от Отец Паисий 35,разгледах ОЛХ и там видях,че ЮК Шопа предлагат Кларкс и са на този адрес,та така,навързах си ги,но пък в продавалника има 4-5 модела,от които като за нас няма номер-http://angliyskiyat-magazin.olx.bg/ http://ukshopbg.com/ Ето в тази тема,последните мнения-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=782412.0;topicrefid=19

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 16:32 от Liliq_Zlatna

# 561
  • Пловдив
В това магазинче има обувки на Кларкс, но само малки бебешки номера -около 20 номер. Големи обувки за момиче видях само 1 вид и бяха 13 УК, което май е номер 32 по българската номерация.

# 562
Благодаря за разяснението,значи шанс нямаме Simple Smile

# 563
Здравейте, откъде мога да купя какаово масло в Пловдив?

Много благодаря:)

# 564
От всеки био магазин - до Библиотеката на Авксентий Велешки магазина, от мола също

# 565
  • No Line On The Horizon
Здравейте! Откъде мога да купя оригинални кецове Converce? Имаше магазин на Отец Паисий, но го затвориха.

# 566
fros виждала съм в спортния магазин на малката главна от дясната страна,малко след пирожките,същите имат пак такъв магазин преди пешеходния мост в ляво!

# 567
Телефонът ми се нуждае от ремонт - знам за магазинчетата на Руски, но някой да препоръчате от опит? Simple Smile

# 568
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, имам нужда от помощ да ме насочите към магазинче за компютри и периферия, но да предлагат и по-дребни неща. Много спешно ми трябват лепенки за клавиатура, които се слагат на клавишите - такива с буквите на кирилица и латиница. В района на Тракия, центъра и Кършака.
Благодаря ви предварително!!!

# 569
  • Пловдив
Момето - Имам познат там..
Скрит текст:
.като идваш от гарата,вървиш в дясно,мисля е 2 или 3-тото магазинче,цялото от вън е в оранжеви лепени и надписи.Ще го познаеш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт