Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 743
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • под тепетата
Какаово масло съм купувала от едно магазинче за млечни продукти до Четвъртък пазара.Мога и по-подробно да обясня при интерес. На Гайо- за около 7лв бурканче бебешка храна.
 Попитах в темата за големите магазини, но засега нямам отговор,затова и тук:
    Някой ползвал ли е прахосмукачката Ронсън от промоцията на Метро 1+1? Много и се чудя, за да знам дали да си търся партия.

# 571
  • No Line On The Horizon
fros виждала съм в спортния магазин на малката главна от дясната страна,малко след пирожките,същите имат пак такъв магазин преди пешеходния мост в ляво!

Благодаря! Ще проверя!

# 572
  • Пловдив
Някой по-назад в темата питаше за кутия за съхранение на играчки- днес видях в каталога на Практитер. Беше показана розова, но пишеше, че има и други разцветки. По спомен около 25лв.

Иначе голям избор на такива кутии има в Юск- нашата от там я купувахме, с колела. ената пак беше горе долу такава. Но ги оглеждайте- вкъщи нашата се оказа без едно колело Simple Smile

# 573
  • Пловдив
и аз от Юск взимам - здрави са Simple Smile Редовно някой от двамата се пъха вътре и ги ползват за автомобили

# 574
mystic woman, благодаря  Peace

# 575
  • Пловдив
Къде сте мяркали бонбони Рафаело?В Кауфланд няма.В Слънчеви лъчи имаше,но са свършили.
Скрит текст:

# 576
  • Пловдив
Къде сте мяркали бонбони Рафаело?В Кауфланд няма.В Слънчеви лъчи имаше,но са свършили.
Скрит текст:

В Лекси

# 577
  • Пловдив
Скрит текст:

В Лекси

На промоция.  Wink Малката кутия.  Peace

# 578
  • Пловдив
portokalche,razel_dazel ,златни сте.Утре паля джапанките към Лексито

Все го забравям като магазин,а знам,че е много зареден,но около нас няма такъв

# 579
Елфита и в Триумфа-4,99лв.

# 580
  • Пловдив
Да сте виждали някъде в Пловдив да се продава такъв тренажор за писане /помага детето да се научи правилно да държи химикала като пише/
http://www.toy.store.bg/p115865/ergonomichen-trenazhor-za-pisane … -i-vyzrastni.html
или такъв http://www.alterco.bg/?69,%D0%A2%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B6%D … D1%8A%D0%BA%D0%B0

# 581
  • Пловдив
Еха!
Помага ли наистина този тренажор?

# 582
  • Пловдив
Някой да ме ориентира, откъде дъждобран в район Централен?

п.с. - Намерих, в малката книжарница зад маркет центъра.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 16:19 от hris80

# 583
  • под тепетата
Ако е за детски -мернах в магазин Евроленд. Но доколко е читав ... Провери в магазини за втора употреба - сестра ми ми изпрати двулицев като шлифер дъждобран. Разкошен е!

# 584
Елфита, аз бонбони Рафаело купувам от Метро. Там винаги има.
Някой беше питал за Тач. В Пловдив техен магазин вече няма. Може да се поръчат онлайн. Друг вариант остава да се търсят единични комплекти в останалите магазини за спално бельо.

Общи условия

Активация на акаунт