Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 730
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Кои пловдивски училища ще се включат в благотворителната инициатива "без цветя на първия учебен ден"?
Знам за "Патриарха" и езиковите гимназии....
Други?

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 17:58 от *Бенджи*

# 586
Може ли да ми препоръчате детски гастроентеролог.

# 587
  • Пловдив
Кои пловдивски училища ще се включат в благотворителната инициатива "без цветя на първия учебен ден"?
Знам за "Патриарха" и езиковите гимназии....
Други?

Мисля, че не е за цялото училище, но в нашия клас госпожата ни предложи да се включим и всички приеха. За ОУ Душо Хаджидеков говоря. Като познавам родителите вече, предполагам, че все пак ще се появат с цветя повечето, но ще имаме и касичка за пострадалите от наводнения.

# 588
  • Пловдив
такова нещо в Пловдив няма... И за възрастни изборът е нищожен, пък какво остава за детски Sad

# 589
  • Луната

Не зная дали има детски.
Д-р Апостол Георгиев - работеше в Окръжна болница (не зная дали е още там). Виждам, че сега е май в Медлайн http://www.medline.bg/?p=bio&id=31
Чувала съм и отлични отзиви и за Д-р Саватинова - ДКЦ на Окръжна болница (работи и с касата)

# 590
Предложете ми детски ортопед, без Хазбун, защото той не е ортопед, а травматолог, за преглед на дъщеря ми. На частно ще я водим.
Има леко изкривяване на едното ходило и според нейната ЛЛ до края на живота ѝ ще е кривокрака, а аз изобщо не искам да вярвам, че няма начин за коригиране.

# 591
  • Луната
Предложете ми детски ортопед, без Хазбун, защото той не е ортопед, а травматолог, за преглед на дъщеря ми. На частно ще я водим.
Има леко изкривяване на едното ходило и според нейната ЛЛ до края на живота ѝ ще е кривокрака, а аз изобщо не искам да вярвам, че няма начин за коригиране.

Виж в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145361

# 592
  • Пловдив
дъщеря ми водих при д-р Димов в МЦ Димед
Определено останах много доволна (сина водих при Чолаков и Янакиев - не препоръчвам!)

# 593
  • Пловдив

д-р Николай Цонев - в гугъла му излизат телефон и адрес.

# 594
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Още един глас за д-рНиколай Цонев!Много внимателен и добър специалист!

# 595

д-р Николай Цонев - в гугъла му излизат телефон и адрес.

Благодаря Simple Smile

# 596
  • Пловдив

оле, стига бе, тези нашите лекари защо са толкова изтрещяли! Няма непоправими неща, не се панирай, ако те не могат - има лекари, които могат! С очите си съм го видяла и поради тази причина заминаваме на пореден преглед тази седмица при лекаря, който сме намерили в Австрия!Само 1000 км и са 50 години напред   ooooh!

# 597
Къде, мога да открия продуктите на Апта? Търся си от доста време един спрей за почистване на фурни и все не го откривам, а това е нещото което ми върши работа безотказно.

# 598
Здравейте, откъде мога да купя какаово масло в Пловдив?

Много благодаря:)

В Млечния магазин на Янко Сакъзов,срещу художественото училище

# 599
  • Пловдив
Къде, мога да открия продуктите на Апта? Търся си от доста време един спрей за почистване на фурни и все не го откривам, а това е нещото което ми върши работа безотказно.

В м-ни Триумф/големия в Тракия/ или Лекси провери.Преди като бяха Сани там го имаше. Peace

Общи условия

Активация на акаунт