Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Кожата е много лъскава и гладка, а и цвета е специфичен. Не съм сигурна, че мога да открия подобен цвят боя в магазините (обикновено са черно, кафяво и безцветно). Искам да се боядисат отвън, да се изравни цвета и да не станат на петна. Затова постнах и цвета. Ако някой е ползвал услугите за боядисване на дрехи с по-нетрадиционни цветове и е доволен от резултата да ме насочи

# 661
  • Пловдив
Може ли някой да ми каже дали в мол Пловдив има музикален щанд?
Няма.
В книжарницата на последния етаж съм виждала дискове, но зависи какво точно ти трябва.

# 662
  • Пловдив
Дами моля за идеи и съвети къде в район Северен мога да запиша сина си на някакъв спорт - бойни изкуства, плуване или друго подходящо за момче? Той е в първи клас в НУ Христо Ботев и може би някъде в този район би ни било най-удобно!?!

В училище минаха за футбол и за ... не помня какво друго имаше, но раздадоха на всички деца едни жълти брошури. Би трябвало синът ти да ти я е дал.

# 663
  • Пловдив
Дами моля за идеи и съвети къде в район Северен мога да запиша сина си на някакъв спорт - бойни изкуства, плуване или друго подходящо за момче? Той е в първи клас в НУ Христо Ботев и може би някъде в този район би ни било най-удобно!?!
А народни танци?
На мен лично би ми допаднало много, но в градината ходеше на танци и определено не е по танцуването  Confused Но ако знаеш, моля сподели, все пак е идея   bouquet

Народните танци пък са най-удобни. Еликата репетират при нас, след занималнята направо остава на репетиции и си го прибираш след това.

# 664
Комсед до Билата дали работи в неделя?

# 665
  • Пловдив
Търся да купя учебници втора ръка за 8 клас.
Ако имате, вече не ви трябват и искате да ги продадете, може да ми пишете на ЛС, за да уточним издателствата и т.н.

ПП: следя ОХЛ, купила съм вече някои, но не намирам всичко, което ни трябва.

Благодаря!

Последна редакция: сб, 20 сеп 2014, 16:40 от *Бенджи*

# 666
  • Пловдив
Бемджи, сергиите до пощата? Как вървят цените там? На "Родопи" има книжна борса на "Макрос" - направи ми впечатление, че работят засега с някакъв % отстъпка.

# 667
  • Пловдив
Комсед до Билата дали работи в неделя?
Да.

# 668
А нещо чува ли се Комсед пак да правят 40% намаление, че имам списък с Лего? Миналата година беше горе-долу по това време.

# 669
  • Пловдив
В момента има намаление на определени конструктори - 30, 40, 50%, но е обрано /поне като за 5 годшен нямаше избор/.

# 670
Ще мина да погледна  bouquet! А някой поръчвал ли е от Бриклинг или нещо подобно( май е чешки сайт, не съм се ровила подробно)?

# 671
  • Пловдив
Някой ходи ли на цирк Rolling Eyes Никой не писа как е...Питам за този в Тракия,до Лидл.Колозеум се казва,билети за деца 6лв., до 12г. и 10 лв. за възрастни.Представления от 18.30ч. Но днес и утре почива-тук е до неделя.Мисля обаче,че е за по-малки деца,не е голям.

# 672
Мистик,ние ходихме,много тъп,за мен ясно,но и детето не е очаровано,има понита,кончета,камили и котки и кучета,от всичките циркове,които са идвали,този е най-нескопосан,гледахме го за 2-ри път,3-ти няма да го огрее!Нямаме пропуски до сега,на всички ходим и на дъщеря ми и харесват,ноо този не,други хора също са на това мнение,та нз,ако вече си обещала и детето иска,пак е забавление,но не очаквайте нещо кой знае какво!

# 673
Някой знае ли как мога да се свържа с илюзиониста Христо Попов Kristel?

# 674
  • Пловдив
Мистик,ние ходихме,много тъп,за мен ясно,но и детето не е очаровано,има понита,кончета,камили и котки и кучета,от всичките циркове,които са идвали,този е най-нескопосан,гледахме го за 2-ри път,3-ти няма да го огрее!Нямаме пропуски до сега,на всички ходим и на дъщеря ми и харесват,ноо този не,други хора също са на това мнение,та нз,ако вече си обещала и детето иска,пак е забавление,но не очаквайте нещо кой знае какво!
Peace не,не съм обещала,но ни е под носа и...гледам,че не е кой знае какво Wink А ние подминаваме 8г. та едва ли сме за там Grinning

Общи условия

Активация на акаунт