Февруарската дружина мина първата третина ! 5

• 28 402
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Лилс, да си прекрараш една страхотна и незабравима сватба! И чакаме снимки утре :* Весело

# 286
  • София
Добро утро ранобудни момичета  bouquet

Лилс честито миличка  Hug Нормално е да си малко притеснена, но се отпусни това е най-хубавия ден в живота ти и най- запомнящия се  newsm51 Нямам търпение да разказваш вече и да ни покажеш снимчици и да споделиш този приказен ден за теб с нас  smile3525

# 287
  • София
Добро утро, момичета!

Лис , как какво да правиш, мила? Омъжи се  Crazy Heart Eyes Да споделиш после за емоцията. Сигурна съм, че си много щастлива и ,че всичко е минало по вода Simple Smile

Аз вчера малко поразучих за ЖК в поликлиниката до нас и се отказах напълно. Имало само една докторка,която водела ЖК по ЗК и тя била гръм и трясък- невнимателна, с неработеща техника и не знаела кога да дава направления за излседвания. Изпаднах в ужас. Потърсих веднага една позната гинеколожка в друга поликлиника и с много молба ще ме вземе при нея, защото няма места. Тя обаче ще е тук след 1 септ , а аз вече трябва да се мерна за преглед. Записах си час в частния кабинет на моята докторка, при която ще раждам.Лошото обаче е , че ще ми се насъберат  3 прегледа с ултразвук  (на 21.08, около 01.09 и имам записан час за ФМ във Фемина на 24.09). Честно казано съм малко притеснена, че така се навързаха нещата, но предполагам,че не е фатално.  newsm78

# 288
Лилс, Честитооо!
Бъдете мнгого щастливи и влюбени заедно! newsm51 newsm67 

Моята сватба е след седмица и и аз почнах малко да се притеснявам. Мисля, че е по-скоро заради организацията - дали на гостите ще им харесва, дали всичко ще е ок, а не заради самото събитие ...

Сватбата е един път в живота ( поне би трябвало) Simple Smile  - изживей си деня с радости и се весели!   bigdance2

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 09:33 от ivelinkaaa

# 289
  • София
Lils , няма начин да не мине всичко добре , та това е твоята сватба . Забавлявай се !!!  Hug

# 290
Лис Спокойно, всичко ще е наред. Когато аз се панирах за моята сватба, баща ми ми каза, че няма смисъл понеже това е един голям купон на който всички са се събрали за да ни се радват и да ни пожелаят щастие. И беше прав. Да си изкараш един незабравим ден за който да си спомняш с много любов, с години! Hug

# 291
Момичета, много ви благодаря, задължително ще кача снимки. Hug Heart Eyes

# 292
  • Бургас
Успех, мила и няма да се притесняваш за нищо , нито пък да позволяваш някой да те ядоса  bouquet
Прекрасна сватба!!! baloni

# 293
Лилс, честито Hug Пожелавам ти прекрасна сватба, изпълнена с много емоции и любов и щастлив семеен живот!

# 294
lilss.94 Желая ти прекрасна сватба! Това е един много уникален ден, най-вече защото с човека до теб сте решили, че сте един за друг !

# 295
lilss.94 Честито и успех! Всичко ще мине по мед и масло не го мисли!Това е твоят прекрасен и незабравим ден Simple Smile  Hug

А защо някой излъга, че гаденето трае до 3ти месец? При мен не спира. Всяка сутрин едно и също, със ставането и се започва.... smile3515 smile3516

# 296
Здравейте.
По въпросът за честотата на ултразвуковите прегледи, прочетете тук. Бебето не усеща ултразвуковите вълни, то става чувствително от натиска върху корема, мускулите се свиват, матката също, на бебето това не му харесва и затова става малко по-активно.

Лили, прекрасна сватба ти желая. Изживея вашият миг и се отдай на емоциите днес!
(Аз няма да имам такъв ден, така се получи... а като на всяко момиче, ми се иска, но пък ще си имам две прекрасни дечица  Heart Eyes )

Gwendollin и аз това се чудя за гаденето, не е спирало, че понякога е и с екстри. Уф. От друга страна ми е успокоително, че хормоните действат и бебето се развива.

# 297
  • Бургас
При мен главоболието не спира, ще ми се пръсне главата.......
И забелязвам хора, които уж са ми (били) близки, не им мигва окото да направят нещо, което ще ме ядоса, малко съобразяване поне... Praynig

# 298
При мен главоболието не спира, ще ми се пръсне главата.......
И забелязвам хора, които уж са ми (били) близки, не им мигва окото да направят нещо, което ще ме ядоса, малко съобразяване поне... Praynig

Пий в шуслерова сол номер 7, по 5 таблетки разтворени в гореща вода, така няколко пъти през деня.

# 299
  • Бургас
Oo, благодаря ти, мила, нямам шуслерови соли, но ще си взема. Иначе преди имах от цветните капки на Бах и много бях доволна, даже и на бебе съм виждала да дават, онези при спешни ситуации, спят много спокойно бебчетата после

Общи условия

Активация на акаунт