Февруарската дружина мина първата третина ! 5

• 28 428
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро  Hug

АмаеБГ на каква тема ще е звъняла ли си да питаш. Ако е нещо интересно аз ще отида и без това ми е на две крачки от вкъщи

# 361
Добро утро!
: koricimu,не се притеснявай,продават много красиви и меки обиколници за кошарка.С тях няма опасност бебчо да се удари. Simple Smile

# 362
Добро утро  Hug

АмаеБГ на каква тема ще е звъняла ли си да питаш. Ако е нещо интересно аз ще отида и без това ми е на две крачки от вкъщи
На 20.08 - темата е:"Необходими вещи за бебето", а на 27.08 e Педиатрични прегледи и имунизации през първата година. Теглови криви и развитие на бебето. Сигнали за проблеми.

# 363
Ех  Thinking искаше ми се да е нещо на тема раждане това ме вълнува.
Ако все пак някой от вас ще ходи дразнете тук за да се замисля и аз  Hug

# 364
Наистина има обиколници, макар чеее аз не съм ползвала - кво като се удари, то няма да го заболи. Децата поемат доста силни удари.. нашия син нон стоп падаше от някъде, ама той от 2м започна с обръщането и беше супер жилав и не го свърташе, та 2 секунди и хоп падне.. после като проходи пък само се тряскаше някъде. Купи си обиколник, ако те е страх, но според мен няма смисъл. По-добре да виждаш детето.

# 365
  • София
 Hug
 Благодаря ви за предварителното успокоение  Mr. Green
Сигурно ще купя този обиколник и ще преценя на по късен етап дали да го слагам.

# 366
Леглата ги обсъдихме горе долу, я мамите с опит да кажат какви ванички и подобни  са ползвали . Аз ползвах корито със стойка (подарък), но коритото беше различно от стойката (беше вдлъбнато в средата) и веднъж падна.... добре че малкия не беше вътре. ПОсле си ползвах само корито със поставка за къпане.. една хавлиена - евтини са по 6-7 лв. Ама не ми беше удобно сякаш. Трябваше ми помощник винаги. Искам нещо, в което го слагам и сама си го къпя, но не ъсм на ясно. Тогава приятелка ми препоръча този вариант.

# 367
Добро утро и от мен Simple Smile По това, което чета май се събираме доста фенки на HAUCK. И аз в магазина си я харесах само като я пипнах колко е маневрена. И понеже преди споменах, че заглеждам мамите с колички по улиците за статистика, искам да ви кажа, че  50% са със Hauck. Цветово само ме притеснява, че нямат много живи цветове, но може би е по-добре така Simple Smile

За креватче малко не съм навита. Постоянно гледам кошари и то тази на Cangaroo най-скъпата. Тя е сгъваема и ми изглежда удобна. А и с нея ще мога да местя бебо където си искам. Наши приятели си накупиха креватчета и много място ми се струва, че заемат... newsm78

Обиколници не знам дали бих ползвала за кошара... newsm78 май не. Гледах, че повечето са включени в комплекта със спално бельо.

Вие списък с покупките ще правите ли? Аз вчера започнах да правя един, за да придобия представа за разходите горе-долу Simple Smile

# 368
  • Бургас
На мен много ми се иска в началото нещо такова. Ама аз искам и бебо при мен да спи Simple Smile

http://www.online4baby.com/arinclude/dl/uploads/wpmainl/mainimag … cocoa%20stand.jpg

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 10:40 от sunny91

# 369
На мен много ми се иска в началото нещо такова. Ама аз искам и бебо при мен да спи Simple Smile

http://www.online4baby.com/arinclude/dl/uploads/wpmainl/mainimag … cocoa%20stand.jpg

Колко е сладко Simple Smile Аз съм имала подобен кош като бебе Simple Smile Майка ми го пазеше на тавана на вилата ни. Има и едни ретро колички като от едно време с никилирани спици.... толкова елегантно изглеждат Simple Smile

Погледна ли дали в ИКЕА няма нещо подобно?

# 370
  • Бургас
Не, като се преместя в София, може да проверя. Но в ebay.co.uk има такива Simple Smile

# 371
Момичета дайте мнения за сгъваемите преносими кошарки?

# 372
Момичета дайте мнения за сгъваемите преносими кошарки?
Мои познати(таман две) си гледаха децата в тях първата година и после си им взимаха нормални легла. От други пък съм чувала, че запарвало. На мен ми изглеждат доста удобни, особено ако обичаш да пътуваш като нас. Така детето все ще си спи в своето легло. Но не съм се интересувала още за сега само разглеждам цени и модели, така че мога само чужди мнения да споделя.

# 373
Ето тази ми е адски симпатична и ми се струва удобна

http://www.hippoland.net/cangaroo-koshara-funny-dreams-s-v-rtele … i-lilava-i-zelena

# 374
Момичета, усетих бебетооо! Сигурна съм, че този път беше то!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm44
2-3 пъти ме побутна Simple Smile

Ох, много съм щастлива!!!
 Искам пак!

Общи условия

Активация на акаунт