Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 129
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Прибрахме се ,дават го че е 29 градуса, ама всички площадки са на слънце та със сигурност е повече.
Три часа навън ми стигат,до довечера край водата.

Хортензия Мушкатова Flowers Rose Flowers Rose живота е гаден и то много Sad
Moni имаш моите палчета  Hug дано всичко е наред.
И аз в понеделник ще се опитам да се добера до моя лекар.
Ladybird_ рио май не сме гледали ще попитам,аз чакам да стане 12 да гледаме Флинстоун че снощи ги пропуснахме Simple Smile

# 106
Джейми филма го даваха мисля пролетта по кината - Лус го гледаха тогава. Ние първа серия сме гледали на кино, но сега у наше село кино нема, та ми е сложна организацията  hahaha Това са 3D филми и е разкош да се гледат в кино, но на малкия и така му хареса. Ако не сте го гледали - дръпни и двете серии, продължаващи са - ще ви хареса. Направен е от създателите ан Ледена епоха.
Ние се разходихме, напазарувахме седмичната храна, сега пия кафе и ще му дремна  hahaha За днес ще пекна една скумврия на скара с картофена салата и салата снежанка и това ще е!

# 107
Хортензия  Sad моите съболезновани,това е живота.
Мони-видях снимки от почивката,страхотни сте!А за другото стискам палци! Praynig
Джейми-завид за морето.
Креми-да идва бързо тая вода. Confused
Ста ди-много е пораснал малкия и почивай до като имаш помощница. Wink
Морена-и аз си купих книжките,ама сега не ми остава време за тях.
Люси-идвам на гости да похапна рибка. Wink Laughing
За всички ,които съм пропусала   bouquet Hug
Сутринта накарах мъжо да мине да вземе още корнишони,че ми осатна фикс и да не го хвърлям  да го оползотворя.Хубаво ама видял евтини боровинки и ходи да вземе ,та който си нямаше работа и му е малко прави компот от боровинки. ooooh! Та днес 4 ден се правят консерви и вече съм уморена -къде от работата,къде от жегата.За това сядам и ще хапна едно сладоледче и да си вдигна краката,че ни си ги чувствам.Приятен ден на всички!!!

# 108
  • гр.Варна
Тук съм девойки прекрасни.Още малко и отлитам към къщи ,а утре е почивен ден за нас Варненци.
Вчера ходих на ирисова диагностика и ....................... абе май единственото здраво нещо в мен е мозъка и сърцето.Сега започва да ме лекува с хомеопатия ,че да видим.Според нея можем да спасим сливиците ми и и да накара щитовидната ми жлеза която според ендокринолозите които посетих за толкова години от 2005 година насам не функционира изобщо да ЗАРАБОТИ отново. newsm78 А дано........ама надали.Ще пробвам пък ще видим.
Хортензия- моите съболезновани,това е живота.Губим много стойностни и добри хора. Cry
Ами това е набързо.Айде цунки. Hug

# 109
Прибрах се в най-голямата жега и седнах на кафе и да ви изчета.
Моренка, първи клас си е емоция, ама споко. Мони, и ти споко - аз и един уголемяващ се възел си съжителствахме 20 години, само с наблюдение и цитонамазки, после като ме хвана климакса лека полека си изчезна - предимство Mr. Green Pixe, ще пращаш краставички,нали? Хортензия - думите са излишни, но се присъединявам към казаното от Калинка. И да ви развеселя със страхотното си постижение - днес на йогата, след месец и половина знимания застанах на главата си, чак аз не мога още да го повярвам #Crazy
Поздрави и на всички останали!

# 110
  • София

Жега е...
Топло ми е...
Пот ми тече по врата отзад...
Дай още две...
Че топло ми е...

Ходих на пазар по обяд, едвам не умрях от жегата...

ММ изчисти рибката, сега ще я пържи... Аз такова не пипам... е някое филенце ... моА... Mr. Green

Към 7 ще дойдат свекърите... Же ядем и же пием биричката... аз Гинесче, други Старопрамен...

Ще излезем след това, че имах мигрена и детето 4 дена вкъщи - не иска да излиза с другите... Crossing Arms

Последна редакция: чт, 14 авг 2014, 17:13 от luss

# 111
  • Sofia
Привет, девойки! Simple Smile

Ста ди, радвам се, че съм те подсетила.
Писе, все ще им дойде времето на книжките.
Аз пък не можах да си я купя - тук не се появи Журнала днес.  newsm78  Close
Калинуш, точно ти пък да ме питаш... както и друг път съм писала не просто 1ви клас, аз цялата ни образователна система не харесвам, та затова така писах.
Дамчо, емоция и то хубава би трябвало да е, ама ми е трудно да се зарадвам.
Джейми, аз съм гледала Рио, много сладък филм е, за Гушкан съм го приготвила, както и 2, но ще почакат още. За мен и "Роботи" е много, много сладък, както и Немо, но роботите ми е фаворит.  Heart Eyes
Мушкат, съчуствам! Живот е това - какъвто - такъв, живеем го и това е.
Чудя се да излизаме ли... ама май ще ни се размине. 35 е Т.

# 112
Здравейте!Добрах се до таблета най-после.Мм е на нощна разходка с колело.Малкия заспа.
Взех си един душ и забелязах ,че имам някакви плюски по краката .Явно ще е от вчерашната морска вода.Уж беше чисто.
Намазах се с крем.Дано утре да ги няма.Не ми се ходи вече на лекар.
Днес изчистих в нас .После се метнах и в свекъра.
Изпробвах една нова маникюристка.Е не става.Ще звъня утре на моята за час.Сложих един гел лак.Уж траел 2 седмици.Е не издържа и 6 дни.
Отивам да изпуша една цигара с кеф на спокойствие.
Понеделник почвам да събирам багажите.Сряда летим за Лондон.

# 113
Наздраве момичета с една моя любима напитка от 5 вида бял алкохол  hahaha

Дами браво на теб!!! След месец и мост ще правиш!!!
Морена нали знаеш, че децата се образоват въпреки образователната система! Давай го по-спокойно и се забавлявайте!!! От 3D анимациите на мен фаворит ми е "Приключенията на Сами" и двата филма, но те наистина са атракция в 3D киното - страхотни ефекти!
Плами щом с мозъка и сърцето си наред - всичко е ок - още си с разума си и можеш да се влюбваш!!!
Писенце заповядай на рибка, само дето ще се изненадаш на размера на скумврията  hahaha около 200гр са 3 скумврийки - абе като попчета са, размера на лихмуса не стигат... Голям смях сме - сервирам по 3 скумврии на човек, че да се разбере  hahaha
Лус спасението от жегите е това

Тити радвай се на жегите, че аз днес съм на парно  hahaha

# 114
Скрит текст:

# 115
  • София
Добър вечер, другарки мили!  Heart Eyes
Какво си правите в тези жеги??  Жегата е от една седмица и ние всички хора се оревахме , а когато ни валеше пак рИвахме, то угодия нямаме. Други ден след Богородица идва Преображение и времето като се развали та цяла година. Толкоз.
Не съм се спряла тези дни, много задачи имах и ги свърших успешно, но съм уморена. На връх всичкото ме оставиха и без кола, защото някои от моето семейство такъв номер ми врътнаха, че ми идва да ги изпозастрелям.  Mr. Green Едните нахалници взеха голямата кола и беж из островите на края на географията, М кара моята защото имал повече работа от мен, другата се била повредила нещо, а третата е заета от другите от семейството ми, а четвъртата е стара и друг я кара, а аз маам гащи из София в тази жега с таксита.  Оплаках се и на вас, а с ММ се изпокарахме жестоко тази вечер в резултата на което сега се гледаме лошо и не си говорим и ще си спя сама, напуснах демонстративно спалнята, фръц.
Утре е Богородица и по някое време ще ви почерпя, нали съм си Мара... Mr. Green Много си мразя името, тежко, трудно с условности и ако някой ми нарече Мария аз изобщо не се и обръщам, все едно не става дума за мен. По друг начин ме наричат, но няма да ви кажа как, фръц та пляс. Тези които ми имат телефона хич и да не се обаждат, защото вече е изключен категорично. Много мразя безумни и глупави пожелания....."бъди щастлива, бъди здрава, бъди обичана, бъди.....не знам си какво още да ми се случи", ами нищо няма да ми се случи повече. В резултата на моето изключване шокирам половин София, ..."ама как така не искаш..." ами не искам пък, точка! Подаръци не чакам и хич не искам, ако искам ще си  ги купя сама.  Вас ще ви почерпя виртуално, защото сте ми далеко и няма да ви виждам.  То още една кукувица имаше като мен такава особнячка, ама тя взе че умря преждевременно.  Mr. Green Страшна жена беше, неповторима, високо ерудирана, над нещата и аз само се опитвам да я догоня, но не ми се получават нещата все още.
Друго....какво, ами няма.  Ще се кача на вилата тези дни, но ще ви преглеждам да си знаете.  Wink
Не ви споменавам поединично, но да се знае, че съм в час с всичко. Прочела съм ви и зная кой къде е и какво прави.   Simple Smile Някои правят краставуци като за световно, други се печат в жегите в Сандански, на някои им е прохладно и даже и ботуши гумени са си обули, някои са постигнали успех да си стоят на главата... newsm78 , друг е бил на погребение, а друг гони бебето  и му се радва, други пък мързелуват в кухнята и чакат рибка да им сервират, на друг му свърши ваканцията и тези дни ще се прибира обратно в Лондон...всичко си зная.   Wink
Това е. Ще ви се обадя пак тези дни.
Поздрав най-сърдечен!!  Hug Маруца
пп на всичкото отгоре, гърците толкова са вдигнали цената на хотела в който ходим, че ми се зави свят.  Shocked  Заради това и още повече се изпокарахме, че никой от нас двамата не е направил резервация навреме, а сега  де...как да не го изпохапеш навсякъде ММ. Всичко до мен ли опира.. newsm78

Последна редакция: чт, 14 авг 2014, 23:39 от marchеva14

# 116
  • София

МарчеHug

# 117
Маруцке, да ти напомняме ли, че имаш златен мъж?! Помним, всичко помним!
Как оцелях днес в тая жега, още се чудя. Утре пълня басейна и ще кисна цял ден в него.Simple Smile
Така... Марчето не обичала поздрави, ама аз ще я поздравя, че вече е 15-ти. Пожелания - каквото си пожелае.
Вале, да ти е жива и здрава малката принцеса! Много усмивки и успехи й желая!
Аз имам три именички - мама, свекърва и дъщеря. Обичам ги безкрайно и им желая да са такива прекрасни хора, каквито са.
Лека нощ на всички!

# 118
# 119
Марче и аз да те поздравя! Да ти е здраво името!

Общи условия

Активация на акаунт