Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 131
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ех, Хортензия, ех,   Мушкатова...  Heart Eyes
Калинке......Каленкееееее... Heart Eyes

Честит имен ден на всички които носят това име. Голям празник е !
Черпя.... Heart Eyes

и с любимите ми сладкиши и бонбони...

забравих пиенето...  Banghead в тази жега по една студена цитронада с мента и лимон. Много я обичам!

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 01:31 от marchеva14

# 121
  • Бургас
Честит Марчев ден!  bouquet
Аз лягам,че умрях вече! Heart Eyes
Баси жегите,не излизам и пак не се чувствам добре.

# 122
Марче аз ще се подсладя за твое здраве веднага! Празника си го тача.
Хортензия да са живи и здрави и твоите именници   bouquet
Лус, Славка  Hug  bouquet

# 123
Честит имен ден  Марче ! Пожелавам ти да бъдеш все така уникална ! Heart Eyes

Честит празник на именниците на Хортензия и Валенцето ! Честит празник и на всички останали, защото съм убедена че почти всеки от нас има поне един близък който има празник днес:)Да са ви живи и здрави !
Сред най- близките ми роднини няма Мария,но за сметка на това имам баба рожденничка Simple SmileДа ни е жива и по- здрава и пожелавам !
Хайде по кафенце за разсънване

# 124
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Маре, желая ти за празника единствено и само здраве.Целувам те много ти  си много свястна и готина жена.Радвам се, че те познавам.Обаче КВИ СА ТЕЗИ ЛИМОНАДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ Mr. Green.
Къде ми е бирата Mr. Green.

Честито и на всички , които имат именяци.Аз отивам да спортувам и после да пазарувам.

# 125
  • София
Благодаря за кафенцето.

Хареса ми израза.... затова го повтарям...

Честит Марчев ден! Hug

Вземам от почерпката.

Марче радвам се, че те познавам! Здраве и всичко каквото пожелаеш!

Излизам докато не е толкова горещо!!! Peace

# 126
Добро утро! Днес се успахме празнично, имахме нужда с малката.
Джей, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава дълги години!

# 127
  • при късмета
А, добър ден!
Нямях интернет от вчера сутринта, ма гледамникой не е плакал за мен  Wink
Марче, честит имен ден! И да не искаш поздрави, това е  smile3534 Да си здрава и усмихната!
Хортензия, да са ти живи и здрави всички именници!
А за другото, съжалявам за приятелката ти  Sad  Винаги е гадно, като си отива млад човек
Джейми, да ти е жива и здрава бабата. Още много рождени дни да посрещне
Мони, стискам палци. Всичко ще е наред, просто я наблюдавай
Прочетох ви малко диагонално, че нямам време, ама се появи нета и всичко зарязах.
Събирам багажи, за утре три пъти се промениха плановете, накрая се оказа, че трябва спешнода се прави колата, че дълъг път ни чака. Излезе и още нещо, стиснете едни палци, ще се похваля, ако стане  Praynig
Ставам и продължавам с багажите, че нямам време.
Гушки и цунки за всички  Heart Eyes

# 128
И от мен честит ви голям християнски празник, както и на всички вас и близките ви, празнуващи именни и рождени дни.
Днес е и празникът на Варна.

# 129
Джейми благодаря и аз за кафенцето   bouquet Специални поздрави за твоята баба - говорете си дъъъъълго докато имате тази възможност  Hug На мен ми липсват бабите ми...
Креми айде от мен по една бира обедно да пийнем за здравето на Марче!!!!

Лус  Hug  bouquet
Хортензия и ние се успахме днес  hahaha синхронизираме се  hahaha
Ма ко липсваш и още как!!!! Само дето аз забравих кога тръгвате, та вече ти бях питопила подгърбието в морето  Joy Всичко да ти е на късмет  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Дами, Тити, Плами да ни е честит празника на Варна!!!
Вале специални поздрави от мен за твоята принцеса!!! Да запази дълго време прекрасната си усмивка и чистото детство в себе си!!!

# 130
  • Sofia
Честит празник! Честито на всички именници!
Честито, душа!   bouquet
Честiто да е и на малка Мария на ВалетоHug
С ММ имаме годишнина от годежа!  Simple Smile  Почерпка и от мен!

Новата ми придобивка!  newsm44   Много ми е кеф, за сефте ще ползвам домашни сушени червени боровинки. Досега все ги купувах. 

Поздрави и  Hug на всички! Simple Smile

# 131
  • при късмета
Морена, честита ви годишнина. Още дълги години заедно ви пожелавам
Вале и твоята Мария да е жива и здрава и много радост да ви носи
Само се въртя около този багаж и се чудя накъде да го пращам. Мъжа, като казваше, че ни трябва ремарке го обявавах за луд, ама ей на и аз искам  hahaha
Още не знаем в неделя вечер или в понеделник сутрин ще тръгваме.
Прочетох ви по-обстойно.
Дами, браво за постижението
Славче, какво ти е на теб. Преуморяваш се момиче. Летиш за всички други, нямаш помощ, гледаш да угодиш на всички, накрая ще се скапеш. Пази се малко, бре
Люска, рибата е собствен улов ли? Браво на рибаря. И моя в последно време е проблемен с излизането, какво им става на тия деца. При шефа май е заради жегата. Онзи ден на Витоша бесня до 12ч. все едно сега е станал от сън, имаше енергия за цяла нощ
Калинче и при вас май няма да дойде лятото. На мен ми е голям кеф откак са жегите, ама шефа не ще да ми прави компания да миткаме по улиците. Уйдисвам на него, че хич го няма на такова време

# 132
# 133
  • София
Здравейте, мили другарки!  Hug
Как я карате , да пием по едно кафе, а... Grinning В жегите обичам фредо-кафе с лед. Прекрасно е!

Прибрах се и се запретнах да направя едно Тирамису, ама оригиналното с  крем Забайон и  Марсала. То, това си е най-обикновен сладкиш и аз не си падам много по него, но не е лош. Бърза работа, без печене, само бъркаш нещото си за малко на котлона. Сега го турнах в хладилника и после се качвам на вилата , на хлад. През нощта е много приятно и не е необходим климатик. Ще мързелувам.
Людачка, къде ги търсиш тези приключения, а, сподели с нас.  Simple Smile
Ма-ко, ти тръгваш на почивка, приятно!!  Все искам да те попитам, как ще си къпеш косата след като е сплетена, как ще се мие това чудо.. newsm78 Не знам..??
Вале, видях снимките, много са хубави. Чудесна почивка сте има ли! Децата са толкова щастливи.  Simple Smile
Взимам един душ и към 19 ч тръгвам. Ще ви наглеждам чак довечера.
Ай, до скоро!!  Hug

# 134
  • при късмета
Марче, не й пречи че е сплетена, просто я мия както и пусната. Даже е много по лесно, а не ми пречи, като е мокра. Аз се сплитам за морето, защото все съм си мокра, а така поне на врата не ми се отразява.
Готова съм с багажа засега. Правя списък какво трябва да сложа в последния момент.
Няма да готвя, днес на пържени айца, че отдавна не сме яли. И пържени картофи и салата. До неделя, ще караме на суха храна, че да изчистя хладилника  hahaha
Ще излизаме след малко ако шефа се навие. Мъжо сигурно ще се замота в работата. За първи път от 10 години ще е цялаааа седмица отпуска. Ще гледа да свърши работа сигурно за целия китайски народ. До 2011 си работеше за него и пак трудно зарязваше работата, ходехме до морето едновременно да помогне и уж да починем и то извън сезона. От как е при работодатели, това е втори, отпуски не е взимал. Не мога да го разбера тоя човек.

Общи условия

Активация на акаунт