Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 134
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Благодаря, Ма коHug
Приятна почивка на вас и лек път!  Grinning

Слязох до долу и скубнах малко смокини, пия и кафе. Ама отивам за поредния душ, че...   ooooh!

# 136
  • София
Ние излизаме....

# 137
# 138
Морена честита годишнина и от мен !!! Много здраве любов и дълги години да празнувате   bouquet
Лека нощ и от мен момичета!!!

# 139
  • София
Добро утро, момичета!

# 140
Добро утро! Луска, страхотно кафенце! днес май навън ще се диша, слънцето чак сега се показа, а последните дни още от 6,30 вече напича.
Моренка, честито на патерици. Ма ко, приятна почивка. Хубав ден на всички!

# 141
Добро утро момичета!!!
Лус благодаря за кафенцето!!!   bouquet
Излюпих се накрая  Joy
Днес го дават да вали чак вечерта  hahaha Пия кафе и чакам да ми доведат гостенче - ще ги водя на разходка с кучето, после футбол, обяд, басейн, отново разходка с кучето, че да могат да се изморят и довечера рано да са в креватите  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 142
  • Бургас
Хубав ден на всички и от мен!  bouquet

Приятна почивка на тези,които заминават!И умнтата,ей! Heart Eyes

# 143
Весел празник на всички!

# 144
  • при късмета
Приятна почивка на тези,които заминават!И умнтата,ей! Heart Eyes
Ако не е умната, ще е русата  Wink
Привет!
Мъжо отиде да прави колата. Ние се разходихме, взехме разни последни дреболии и още мислим как да тръгваме. Мислехме да е неделя, много рано сутринта, но го дават да вали, та може да се наложи и по-късно да тръгнем. Не ми се пътува по нощите на дъжд.
И днес и утре дават да се скапе времето. Дано ни е хубаво там.
Калинка, при вас пак натоварена програма
Аз дигам краци чак до като тръгнем. Да яде кой каквото намери, да изчистим хладилника и така.
Благодаря ви за пожеланията  Hug

# 145
Eхооо, днес изгледах прекрасен филм - Красавицата и звярът, нова френска продукция. За любителите на романтика и приказки, горещо препоръчвам - стилен, красив, невероятно естетичен филм, точно по европейски и френски направен. Отгоре на всичко с Венсан Касел, който ми е абсолютен любимец. Има го в Замунда ( La belle et la bete), може да го гледате и с принцесите си - много е подходящ.
Ох, пека чийзкейк и това печене много ме притеснява, да не го изпусна. Отивам...

# 146
  • Sofia
Здравейте, девойки! Simple Smile
У нас - все така горещо и те така...  ooooh!

Дамчо, много благодаря за подсказката и препоръката. Изкушавам се да го дръпна веднага, ама ще ми отиде нета, та ще трябва да почака, докато се прибера в Сф.
Да почерпиш после с чийза. Simple Smile
Красавицата и звяра за Калинуш, Контес и май Тити, понеже останалите са си дОма за момента  - magnet:?xt=urn:btih:5b39f56b21355345a820d7530269a1af0ee609e7&dn  Hug

Поздрави!  Hug

# 147
Добро утро ,
79 нови отговора от последното ми влизане  Shocked Party  bouquet

МАРЧЕЕЕ, честит имен ден ,душо

Вале, да ти е жива и здрава дъщерята с това прекрасно име !

Изчетох ви всички ,но малко ми е замаяна главата от снощи и ще пиша след 2рото кафе .Кафе ли казах ,ето заповядайте :

# 148
  • Бургас
Ма-ко,сигурна съм,че добре ще си изкарате! Hug

Дамчо,не знам кога ще мога да седна и да гледам ЦЯЛ филм! Grinning
Имам чувството,че ще се пръсна на хиляди парчета. Cry
Много ми е трудно,момичета!Не мога всичко да пиша,май не мога нищо да пиша,затова ако изчезвам понякога ,не ми се сърдете! Heart Eyes

Утре пристига Ванко и нямам търпение да го гушна!

Лека вечер на всички!До после! Hug

# 149
  • София

Лека нощ, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт