Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 137
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Добра вечер момичета!!! Приспах зверовете накрая и сега съм добре  hahaha
Контеса аз съм от битовите алкохолици  hahaha за това веднага се зачерпвам   bouquet
Лус на там сме тръгнали, ама имаме още път да вървим  smile3546
Ма ко да ти пожелая приятен път и весела почивка сега, че вероятно утре ще се успя  Joy
Морена, Дами благодаря за филма   bouquet
Славка - не се сърдим - знам, че не става да се пише всичко - слагай човечета! Пък на тия дето те ядосват  newsm66 af newsm29  341uu
Тити наслаждавай се на горещините, че тук съм на парно  Joy
Лека и спокойна нощ на всички момичета   bouquet

# 152
  • при късмета
Добър вечер!
Ние сега се прибрахме от рожден ден.
Люската, пак започна със смешните картинки. Много се радвам, предполагам, че си по-спокойна и ти се е подобрило настроението.  Hug
Славче, не се сърдим. По-скоро те мислим, затова те привикваме от време на време
Калинче, надявам се утре да се включа по някое време. Ще пътуваме много рано сутринта в понеделник.
Минах само да ви нагледам и отивам да спя. Лека нош и приятни сънища на всички  Hug

# 153
  • София
Добър вечер, прекрасници!  Hug
Минавам, отминава и отивам да спя. Уморена съм, не че съм правила нещо, а май и от мързел.
Ма-ко, хубаво да прекараш и после да ни разказваш. Слънчево време!!!!  Hug
Лека ви!

# 154

Ма ко, вече пътувате, весела и пълноценна почивка! Хареса ми картинката на Контеса - и аз в групата. СлавчеHug
Хубава неделя на всички!

# 155
Добро утрооооооооооо!!!
Дами благодаря за кафето   bouquet
Едва се събуждам с кафето  Joy зверовете още спят. За днес програмата ми е по-лежерна - ще правя палачинки и ще чакаме към обяд да приберат гостенчето. После ще мятам да чистя къщата, че е кочина след хуните  Joy
Усмихнат и спокоен ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 156
Привет Simple Smile
Вчера се видяхме с една позната с деца на възрастта на моите и до късно вечерта бяхме в Морската .
Днес  разхлади, ходихме до Лидл че три дни има разпродажба , ама аз конкретно нещо търсех и днес си имам вече гумени ботушкии Simple Smile много съм доволна .
Ама лудницата е на ниво и семейно нямаше как да влезем, единия с децата стои на най - близката площадка, а после другия .Та децата спечелиха цял преди обед на пързалки и катерушки иначе като е горещо повече от час не се задържаме там.
Сега правя бъркана пица , а за вечеря наденички и картофи във фурната ще сложа и една салата.
ма ко лек път и приятно изкарване .
На всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 157
  • София
Добър ви ден, прекрасни!  Hug
Как сте в този приятно хладен ден??  Grinning
Още се мотам по нощница с чаша кафе и си оглеждам  цветята,  които са поставени в едни големи кашпи, гледам ги как се разрастват.  Wink Тук е доста захладняло днес, около 20 градуса е. Сега ще се спретна и ще забъркам нещо за обяд, тел. с ориз на фурна и ще му метна един таратор. Да ви споделя, че аз го направих онова Тирамису по оригиналната рецепта, ееееее, няма такова. До сега съм ползвала само Маскарпоне и сметана и бишкоти и си беше като една попарка, но сега....направих една фантазия. Марсалата и този крем Забайон наистина върши фантастична работа, съвсем друг вкус и аромат. Точно стана като по картинка. Пробвай те и ще се убедите. Скачам ,че закъснях, но първо ще му пушна още една цигарка на хлад, допивам кафето и се мятам в кухнята.  Simple Smile
Приятен от мен!!  Hug
пп довечера ще направя аз една проверка, кой е тук и кой го няма, да си знаете!!  Heart Eyes

# 158
  • Germany
Здравейте и от мен Simple Smile
Прочетох ви на бързо, че мнооого бяхте изписали Simple Smile
Ние бяхме 3 дни на вилата на едни приятели и си починахме страхотно. Децата играха, скачаха на батут, плацикаха се, а ние си пиехме коктейлчета, бъбрихме и играхме карти. Не ни се тръгваше днес. Минахме през баща ми да пуснем една пералня, че нашта си я взехме в Германия и утре стягам багажа за Велинград. Нещо времето не ми харесва, но каквото такова.
За всички ви  Hug

# 159
  • Sofia
Добра среща, дружки!  Simple Smile
 newsm44 Йеее и ние живнахме, чуден прохладен ден е днес, подухва хладен вятър... и слънцето го нямаше много, ама взе да се показва вече...  А нямаше никакви симптоми за тази прекрасна изненада, нощта беше много топла! Сега е 27 градуса.  smile3508
Мони, дано ви е хубаво времето и хубаво да си изкарате във Велинград.

Ние обядвахме чушки с доматен сос с яйца. Довечера сме на салата.
Гушкан ми чете приказки.  Grinning

# 160
  • при късмета
Привет!
Досъбирах багаж досега. Станах със страхотно главоболие заради времето. Дано не съм така утре, като стана, че ще е много рано.
Вио, ти съвсем зачезна, предния път драсваше по някой ред. Дойдохте ли си?
Ще гледам да се включвам от там, като намеря нет. В хотела даже не знам ще има ли, няма ли.
Хубава и слънчева седмица пожелавам на всички  Hug

# 161
Здравейте!
Разхлади се най-сетне и тук! Аз, че обичам жеги ама много ми дойдоха това лято! В петъка почти припаднах в автобуса, аман от хитри шофьори, не пускат климатик, идеше ми да подам оплакване към транспортната фирма!
#Cussing out
Починах си хубаво днеска-масаж, маникюр, фризьор и се скипрям сега за излизане! На кръщене ще ходим, после кой знае колко ще откараме пак, а утре съм на работа... Ще ми тръгне пак работната седмица с недоспиване, свикнах вече! Mr. Green
Ма ко, приятно ви моренце, не разбрах ще минете ли край Созопол, обади се ако искаш!
 Hug на всички, ще намина пак като намаля темпото, че така се подкарах това лято!

# 162
  • при късмета
Няма да минаваме през Созопол Ели. Нашите приятели се прибраха вече

# 163
Добро утро и от нас

Направих снощи тесто с ванилия захар и тази сутрин изпържих мекички с кафето:) Детето е забравило какво е това ;не съм правила от над 1 година . Одобриха се и даже били по хубав избор от палачинките ,представяте ли си ?
Миналата седмица се поболях от главоболие , три дни нерви ,стрес и главобол. В петък изпращахме колежка ,защото отива на нова работа и подкарахме едно женско парти. Сменихме 7 заведения и клуба , пушихме наргиле, някои хашиш , ние и цигари , коктейли, танци, смях и кънтри цяла нощ. Прибрах се към 3 сутринта и в 7 и 30 бях на линия с детето ,че мм работи всеки ден от уикенда също. Вчера почистих, пранета и прочие днес ще правя заготовки за ястията за кутиите за обяд за седмицата , ще гладя, ще се ходи и до библиотеката и в сладкарница за сладолед ,че съм обещала и ще се включа пак надвечер.
Радвам се ,че си прекарвате добре ,почивате на красиви места и сте доволни и щастливи !Това само да се чува   bouquet
Поздрави от нас и до довечера  Hug

# 164
  • София
И сега к`во, тук няма никой.... newsm78
Да ви примамя с едно разхладително и да се появите на раздумка, а... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт