Добър вечер, мили дами!

Аз сега се прибрах, ей сега преди малко. Да ви кажа за тези които са от София, че в парк Заимов има една кръчма, фантастична. "Скара-бар" се нарича. Има и място да тръчкат децата, а скарата им е повече от прекрасна, не, не няма такава друга в София. Да я посетите непременно!! Доволно съм хапнала, навън, прохладно, само това е лошото, че трябва да се резервира маса предварително иначе няма места. Вечно е пълно. Препоръчвам с две ръце.!! Цените....ами цени. Толкова е вкусно, че няма смисъл да ги коментирам, заслужава си определено. Има и разни други вкусутийки, например като Халуми на скара....мммммда. А, Кремено и един Хайникен съм изпила и то не защото ми се пиеше, а защото трябва да поемам течности. Да си знаеш, де...
Пропих се!Вале, да ме черпиш един такъв сок. Няма да седна да правя, и аз като Людка ще ходя да си купя готов направо. Не знаех, че е толкова полезен, а преди време ми подариха едни приятели две шишета и той така ѝ си стои. Никой не го пие. Що....?? не знам. На вид е прозрачно жълтеникав, нещо не ми вдъхва доверие, виж нещо с химия веднага ще го глътна...

Моренке, какви са тези градуси дето ги посочваш, тук е около 28. Приятно е, да се прибираш вече с онази прекрасница.

Калинке, да си отпуснеш портмонето и да ми покажеш красиви обуЩа, не се стискай.
Обичам да пазарувам сама, даже и без приятелки, защото аз си имам един вкус, а те друг...и да не се дразним. Аз си ходя по едни мои магазини, те да си ходят по своите. Кремено, стига си давала съвети . Остави хората на спокойствие да си живеят, дебели били...такива са. Ти, да си погледнеш снимките отпреди няколко месеца.

Свършила съм ти още една работа, когато си дойдеш ще ти дам координати.
Контеска, къде хукна отново??
Тите, кога се прибираш? Как ти мина отпуската, доволна ли си или не и с радост си отиваш..
Ста-си, какъв подарък взехте?
Дами, София сега е прекрасна. Всички са си по родните места и положението е нормално. Има си и паркоместа, няма навалица, спокойствие е. Караш си нормално колата, вечер е тишина. Сега от 15.09 ще стане отново лудница. Обичам си София и местата ѝ, мой град си е и ненавиждам лудницата която ни чака отново. Даже и я намразвам тогава. Родена съм, израснала и учила на хубаво място и си се чувствам в свои води. Кварталите ги ненавиждам.

Ще се помотам още малко и ще си легна. Утре какво ще правя....ще хвана някъде пътя.

Лека ви, прекрасни!!
Дали Нощни е родила вече и какво ли е родила??

Много трудно ходи по голяма нужда на чуждо място. До четвъртък 5 дни не беше ходил. Намерихме лекар накрая да изпише нещо, изписа му дуфалак, че аз не знаех колко да му дам и се оправи работата. Иначе беше един крив и все му се спеше. Хубаво време хванахме, ама на шефа не му се ходеше на плаж и следобяд и само един ден ходихме 2 пъти. Иначе хотела ни беше до лунапарк и добре се забавляваше. Имаше си негови пари, за които му бяхме казали да харчи за каквото иска и се прибрахме с една торба играчки. Много е доволен.

Нали знаеш - когато котката я няма - мишките танцуват
готвя всеки ден...май трябва да увелича водата и да намаля порциите
Лятната ваканция е 6 седмици - от 2-ри са на училище, но тук имат ваканции на всеки 6 седмици училище - като общ брой дни е еднакъв с ваканциите в бг, но са разпределени равномерно през годината.
Аз се отказах от всякакви диети, разчитам само на движението. Започнах полека - лека да се прибирам след раждането, килограмите и те плавно тръгнаха надолу. Е, става доста по - бавно отколкото преди години примерно, ама няма за къде да бързам 

Колкото мога- толкова.