Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 154
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Отиде на баня моята диета, ще започна от понеделник.......................
Ох, ще си умрЪ от смях, ма прекраснице  Людмилке.  От кой понеделник започваш, този ли или някой следващ ...то до Нова година що са понеделници пред нас, ехеееее....колкото искаш.  Heart Eyes
Добър вечер, мили дами!  Hug
Аз сега се прибрах, ей сега преди малко. Да ви кажа за тези които са от София, че в парк Заимов има една кръчма, фантастична. "Скара-бар" се нарича. Има и място да тръчкат децата, а скарата им е повече от прекрасна, не, не няма такава друга в София. Да я посетите непременно!! Доволно съм хапнала, навън, прохладно, само това е лошото,  че трябва да се резервира маса предварително иначе няма места. Вечно е пълно. Препоръчвам с две ръце.!!  Цените....ами цени. Толкова е вкусно, че няма смисъл да ги коментирам, заслужава си определено. Има и разни други вкусутийки, например като Халуми на скара....мммммда.  А, Кремено и един Хайникен съм изпила и то не защото ми се пиеше, а защото трябва да поемам течности. Да си знаеш, де... Simple Smile Пропих се!

Вале, да ме черпиш един такъв сок. Няма да седна да правя, и аз като Людка ще ходя да си купя готов направо. Не знаех, че е толкова полезен, а преди време ми подариха едни приятели две шишета и той така  ѝ си стои. Никой не го пие. Що....?? не знам. На вид е прозрачно жълтеникав, нещо не ми вдъхва доверие, виж нещо с химия веднага ще го глътна... Joy

Моренке, какви са тези градуси дето ги посочваш, тук е около  28. Приятно е, да се прибираш вече с онази прекрасница.  Hug

Калинке, да си отпуснеш портмонето и да ми покажеш красиви обуЩа, не се стискай.   Simple Smile Обичам да пазарувам сама, даже и без приятелки, защото аз си имам един вкус, а те друг...и да не се дразним. Аз си ходя по едни мои магазини, те да си ходят по своите.

Кремено, стига си давала съвети .  Остави хората на спокойствие да си живеят, дебели били...такива са. Ти,  да си погледнеш снимките отпреди няколко месеца.  Simple Smile
Свършила съм ти още една работа, когато си дойдеш ще ти дам координати.

Контеска, къде хукна отново??

Тите, кога се прибираш? Как ти мина отпуската, доволна ли си или не и с радост си отиваш..

Ста-си, какъв подарък взехте?

Дами, София сега е прекрасна. Всички са си по родните места и положението  е нормално. Има си и паркоместа, няма навалица, спокойствие е. Караш си нормално колата, вечер е тишина. Сега от 15.09 ще стане отново лудница. Обичам си София и местата ѝ, мой град си е и ненавиждам лудницата която ни чака отново. Даже и я намразвам тогава.  Родена съм, израснала и учила  на хубаво място и си се чувствам в свои води. Кварталите ги ненавиждам.  Peace

Ще се помотам още малко и ще си легна. Утре какво ще правя....ще хвана някъде пътя.  Simple Smile
Лека ви, прекрасни!!
Дали Нощни е родила вече и какво ли е родила??

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 00:09 от marchеva14

# 241
  • при късмета
Здравейте, прибрахме се.
Не се справих с таблета и си стоях без нет там. Много съм смотана значи  #Cussing out
Люска, с голямо закъснение да ти е жив и здрав Петьо, да е много усмихнат и щастлив! Стискам палци и на Миленка
Вио, да ги нацелуваш двамата сладури
Калинка, много им е малко ваканцията там. Кога започна, кога свърши
Креми, хубаво изкарване
Джейми, честит дУкИмент. В Бургас е ужас някакъв през лятото.За 5 дни 2 пъти минах и двата пъти от 5-6 часово пътуване, със спиранията, по час откарахме от влизането до излизането от Бургас
Валето пак се е спретнала с бурканите
Контеска, бързо да се оправя детето
Марче, редовно обядваме с шефа в това заведение, че той много харесва площадката там. Почти всеки път като ходим до центъра минаваме от там. Последния път гледах, че любимата му кръгла люлка я няма и не сме ходили от тогава
Изчетох ви, ама половината забравих.
Добре изкарахме, а за шефа беше добре първия и последния ден. Повечето деца правят някое разстройство на морето, нашия се запече  ooooh! Много трудно ходи по голяма нужда на чуждо място. До четвъртък 5 дни не беше ходил. Намерихме лекар накрая да изпише нещо, изписа му дуфалак, че аз не знаех колко да му дам и се оправи работата. Иначе беше един крив и все му се спеше. Хубаво време хванахме, ама на шефа не му се ходеше на плаж и следобяд и само един ден ходихме 2 пъти. Иначе хотела ни беше до лунапарк и добре се забавляваше. Имаше си негови пари, за които му бяхме казали да харчи за каквото иска и се прибрахме с една торба играчки. Много е доволен.
Купи и един голям рапан за рибите подарък и други миди им събра от плажа.
Ужасно пътуване беше навръщане. Заваля ни порой и колата най-неочаквано изгасна. Има ток навсякъде, само без запалването. Беше се намокрило явно нещо, като спря дъжда мъжа ми само като твори капака, да се добере до таблото с бушоните и то се оправи. Сега ще трябва да разкачи и закачи наново цялото окабеляване.
После от една отбивка излязоха около 30 коли с турчуля прибиращи се към Европа. Ама не ги интересува, че не могат да се включат на опашка на магистралата, избутват си колите и си карат в колона. Кой даде на тая сган книжки и защо карат така само тук, а не в Германия примерно.
Прибрахме се живи и здрави и така.

Мъжа ми от понеделник започва работа на друго място. И там имаме емоции, че много набързо стана.

Още имаше, но вече съм много уморена. Снимки утре ще качвам .
На всички гушки и целувки, утре ще се включа по-подробно  Hug

# 242
Добра вечер момичета!!!

Дами продължавай с йогата - и аз не отслабвам, но пък съм хем дебела, хем гъвкава  hahaha

Тити добре завърнала се   bouquet Нали знаеш - когато котката я няма - мишките танцуват  hahaha Ще вкараш ред!!! При нас времето е доста различно от вашето - духа силен вятър със студен дъжд и като откарам 3 часа на стадиона да чакам малкия...пускам парното  Joy Етикети аз не купувам - надписвам тези, които са си на самите дрехи - униформените дрехи си имат такива фабрични, но и моя е голям, да не говоря, че е по-стиснат и от мен и нищо не губи  hahaha
Лус аз на такава моно диета няма да мога  newsm78 готвя всеки ден...май трябва да увелича водата и да намаля порциите  hahaha За обличането на малкия аз имам вина - аз не обичам да смесвам стилове и държа на подходящото облекло според случая. Аз се обличам различно за работа, за пазар, за спорт, за празник. Тук е всеки ден с панталон, риза и вратовръзка...До сега не беше достигал номерацията, където се предлагат обувки с връзки и за това може би се изненадах от избора...Пък и в последно време гледа доста филмите за Джеймс Бонд  hahaha Харесва му как се облича, колите му, жените му  Joy Как се чувства Миленка след изпита?
Морена много хубава раница сте избрали за ученичката   bouquet
Вале домашно приготвения бъз си има предимствата - най-малкото от които е, че поема и твоята енергия докато го приготвяш...у дома баща ми го правеше... Циция съм си и си го признавам - не мога да се обидя на очевидното  Joy Не си купих по-скоро защото наистина в момента нямам нужда от нищо и за това ставам капризна и придирчива - все намирам кусури/най-вече в цената/  hahaha Приготвяй с удоволствие багажа, пък притеснението ще си го имаш докато се върне детенце  Hug
Креми не обяснявай на тм кое е по-добре, а му показвай красиво тяло без да говориш - той човека разбира от хубаво   bouquet Женственоста не е до форми, а до движение на формите...виждала съм перфектни женски тела, които нямат и едно женственно движение и обратно...пък целулита е като бръчките - при едни по-рано, при други по-късно - въпрос на начин на живот и хранене. Наслаждавай се на почивката и да не ти пука от нищо - важното е ние да сме женственни, красиви, обичани   bouquet
Марче наздраве!!! Портмонето съм го вързала с червен конец  hahaha Обожавам красиви обувки, но трябва да има и де да се разтъпкват  hahaha Сега се разтъпквам из село, по стадиони и басейни  hahaha за това мога да показвам само спортни обувки  hahaha
Ма ко добре завърнала се   bouquet Всичко е добре, когато завършва добре! Успех на новата работа за тм   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Лятната ваканция е 6 седмици - от 2-ри са на училище, но тук имат ваканции на всеки 6 седмици училище - като общ брой дни е еднакъв с ваканциите в бг, но са разпределени равномерно през годината.

# 243
Добро утро.
Днес Ванко ме събуди рано рано, нямаше още 7 часа  ooooh! Общо взето се редуват със сестра си кой да става по - рано. Аз съм ок с ранното ставане, хем да свикваме и за детската градина, цялата останала къща обаче (разбирай свеки и мм) спи и ние се чудим сега къде да се денем  ooooh!
Ма ко, добре завърнала се  Hug Разминахме се с вас, така да ме е яд значи. Можеше да се видим нейде по пътищата прашни на България, ама.... Нищо, друг път  Peace Снимки да пуснеш, че да ви се порадваме поне онлайн  Hug
Люс, много интересна диета. Ще кажеш после кое - що, и дали си струва, нали  Wink Аз се отказах от всякакви диети, разчитам само на движението. Започнах полека - лека да се прибирам след раждането, килограмите и те плавно тръгнаха надолу. Е, става доста по - бавно отколкото преди години примерно, ама няма за къде да бързам  Peace
Лейдибърд, и аз съм същата циция.
Ох още щях да пиша, ама третото бебе (мм) започна да се пробужда  ooooh!
Айде хубав ви ден, и до скоро  Hug

# 244

Ха да ви сервирам, че отивам на зъболекар. Вчера много сте писали - народът вече се завръща...
Хубав ден!

# 245
Ку-ку!
Четох,четох...па рекох да се разпиша. Simple Smile
Лус,и преди съм ти казвала-хубава жена си.Мъжо ти може и само да те бъзика,нзм,не го познавам.
Ма ко,добре сте си дошли.Запека...важното че си е прекарал добре шефа.
Калинка,вечно весела и позитивна   bouquet
Креми,гледай си почивката и ич не забелязвай разни г*зове и целулити.
Дамчо,мерси за кафето и успех със зъбаря.
Джейми,честита книжка!Каширай я някъде и дано от рядко,по-рядко да ти се налага да я показваш.(безаварийно шофиране де)
Марче,Нощни мисля че все още е 2в1,нещо из фейса я мернах вчера.
При мен...нищо.Вчера ходих на второ интервю за една фирма за търговски представител.Малко съм объркана и нзм,най-вече относно заплащането-няма да има нищо твърдо,а ще е изцяло на процент.Ми ако не си изпълня таргетите кво?-без заплата ли ще стоя?ей такива ми ти работи.Става въпрос за Грестокомерс,някой ако е чувал нещо нека сподели.

Скрит текст:
След абразиото АГ-то ми каза да броя този ден за 1-ви ден от цикъла и съответно да очаквам следващ цикъл около 5/09.Да,ама на мен онзи ден ми дойде.Моя лекар е отпуск,а дежурните в отделението не ме прегледаха,а казаха ако станат непоносими болките или стане прекално обилен тогава да ида.Та притеснявам се дали да се притеснявам  Laughing Иначе като дата съвпада с онзи си моя,стария цикъл.А абразио ми правиха,тъй като имах контактни кръвотечения,при прегледа не се видя нищо и сега тръпна за хистологията

# 246
  • София
Добро утро, момичета!

Дамчо, успех при зъболекара - качествено и безболезнено Peace

Вио, младо момиче си още, ще се "прибереш" само да имаш желание.

Диетата си е трудна... заслужава си, ако искаш да се вмъкнеш в някоя рокля за 1 седмица, защото свалям по половин кило на ден, обаче със същата скорост качвам пак Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ако не е по-бързо... Според мен най-добрата диета да не се тъпче вечер, повечко месце и не се отказвай на себе си... Обаче точно към 10 вечерта ме обзема див глад...

Калинка, много си гъвкава бе, моме Joy Хубаво да имаш един 007 вкъщи, обичам такъв стил...

Ама не мога да го вкарам в семейството ми Laughing Laughing Laughing. Имаше време, когато ММ само с костюми, а като стана шеф каза - край. Той миличкия няма никакъв врат Mr. Green и казва, че вратовръзка измислил някъв... няма да повтарям думите му Laughing Laughing Laughing Наистина сега като и качи килцата не му стои много добре вратовръка... А Петьо, обича всичко да му е широко, не мога да ми намеря панталон, дънки - стягало му е...  ooooh! , сигурно му се обаждат гените ми - казаци...

Морена много хубава раница сте избрали за ученичката, ама и момата много дръпна на височината за лятото, а?

Креми
, страхотна снимка си качила, завид, завид за килцата и волята ти...

Аз пък ще съм дебела и добра и като знам, че прасетата бръчки нямат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ма ко ,добре завърнала се! Успех на новата работа за ТМ! Peace Почивай си от почивката!

Марче, знам тази кръчма. Страхотна е, винаги е била, а последната година готвача ли е сменен или какво стана - нямам думи колко е вкусно. Аз я посещавам рядко, но отдавна от 1999 година Peace

А относно сиропите - имам вкъщи много, правим различни напитки и ММ като не пие се кефи на друго. Много ми харесва и сироп от мента...

От 2 седмици си търся нови сандалки на нисък ток или без ток, сега има намаления. Ама все не мога да намеря. Ако нещо харесвам - няма размер, или ме убиват някъде... Ужас, а се оплаквам на децата. Краката ме болят, защото от 2 седмици щъкам със токовете, ама толкова съм отвикнала... Сводовете ми болят... ужас...На рождения ден на Петьо идваше ми да се събуя и да вървя боса... Joy Joy Joy

Днес сме на рожден ден. Към 14:30 ще излизам да купим подаръка, да хапне Петьо преди рожден ден(защото не харесва сандвичите там - били са страМни hahaha) и после 2 часа ще имам да обикалям по магазините, ако не реша да хапна някоя салатка. Харесвам ресторанта "На двора" - хем вкусно, хем виждам децата, хем съм на балкона... Няма такава вкусна италянска домашна лимонада и напитка от бъз Peace Друго освен десерти, пици и салати не съм пробвала... Мисля, че веднъж ядох ризото - не беше на ниво. Стилът на ресторанта, визията му ми допада.

БонболинкаHugНе съм чувала за такова нещо Embarassed.

Пожелавам на всички хубав ден!

# 247
  • при късмета
Добро утро!
Започнах с пералните, че колко имам за пускане  ooooh!
От черния бъз не съм пила сок, но от белия леля ми прави всяка година в шишета от детските сокове. Шефа изпива по 80 шишета зимата. Че и аз му помагам, че много го обичам.
Вале, може ли рецептата за този от черния бъз. На село всичко е със голямо закъснение и там има. Ако е минал навсякъде, там тепъва тръгва всичко. Като отида може да пробвам и аз да направя
Бонболина, и аз не мога никакво мнение да изкажа, стискам палци всичко да е наред.
Дами, бързо и безболезнено да мине при зъбаря
Морена, успешна първа уч. година й пожелавам на Гушкан. Щом ще сте при госпожата която искате е добре
Вио и мен много ме е яд, че се разминахме. Много искам да се видим
Люска, аз престанах да се тормозя на моите няколко кг. в повече. Да имаше начин само корем да се сваля  Rolling Eyes Пак ти казвам ти изобщо не изглеждаш дебела. Ти си толкова слънчев човек, кой ти гледа килограми
Гледам, че Смърфи съвсем се е загубила, защо така?
Калинка и този път да си купиш нещо
Плами, теб пак те чака отпуска. Приятно изкарване
Хортензия, как сте вие?
До тук ми стигна сънения мозак. Гушки за всички споменати и неспоменати. Още пия кафе и се чудя накъде да хващам. Имаме документи да снимаме на мъжа ми, имам още перални да пускам, имам коса за разплитане, снимки за качване, за пазаруване и чистене изобщо няма да споменавам, а ми се върти в главата да хвана към село  ooooh! Ще видя накъде ще е
 Heart Eyes

# 248
Прибрахме се на 20. От както си дойде мм почивката не я усетих.Зарязах и къща ,и готвене.Прибирахме се като на хотел.Спим ,един душ,едни чиний, и газ.Не се спряхме от ходене.Върнах се тук и се метнах със задачи пак.Ще почивам евентуално детето като почне училище и свекърското семейство като си отиде.Идват на 2 .Стискайте ми палци да си намеря работа,че да не ме дразнят.
Искаше ми се още време.Планове правих ,но не стигна както винаги.Починахме си единствено 4 дни в Банско .
Етикети ще поръча мм от ибей .Явно по-магазините няма .Др седмица мятам да търся историйте за училище.

# 249
  • София
 Heart Eyes
Как сте, девойки?
Люси, да си изкарате весело на РД!
Ма ко, във фейса написах всичко:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203256621113772&se … ype=1&theater
Марче, имаш от мен
едно бурканче бъз като стане готов! Обаче ако решиш да си набереш, на вилата сто процента ще има, ще ти кажа как да го приготвиш, не е врътня, честно.
 Днес си купих черни боровинки и арония и ще си направя и от тях сироп без варене. От години правя такъв от ароиня, сега ще смеся с боровинка.  Става идеално за добавка към кисело мляко- слагам по една лъжичка в пълна чаша кисело мляко и разбивам с уредчето за фрапе. Перфектно, никакви купешки плодови млека не се признават след това. И киселото мляко си го приготвям вкъщи и се самозаблуждавам, че се храним добре. Crazy Колкото мога- толкова.
 Днес посетихме и фирмения магазин на Дино- Габрово, има чудни есенни неща за децата, анцузи, блузки, клинчета. Много съм доволна.
Поздрави на всички!

# 250
Прибрах се от зъбар - чисто новоозъбена. Ходих и на мама да пазарувам и вече съм вкъщи с кафенце. Хубаво си е вкъщи, ама малко остана - другата седмица се връщаме към София, че отпускът свърши. Но детето ще остане да поработи още малко във Варна. Неговата уч. година започва края на септември. Луска, не знам колко кила си, ма не ти личат на снимките. Моят мъж и той като твоя - преди беше костюмар, сега само спортно го дава. Врат си има, щото е много слаботелесен, ама вратовръзка не слага вече по никакъв повод. Даже и детето беше абитуриент с ленен панталон и сако и по фанелка! А аз цял живот хипарски го раздавам. Сега като се върнах в даскало мислех по-делово да се спретвам, ама не успях. Но децата казват, че съм госпожата с "най-яките кецове" Grinning
Бонболинка се появи - наред ще е хистологията, споко! Колкото до работата - само на процент, не знам...ако е стабилна фирма може би става.
Луска, къде е този "На двора" да го инспектираме. Аз пък си имам любимо кафе в Сф - Bookies на ул. "Доспат" - има страхотна градина. Обичам и магазинчето за чай на "А. Кънчев", близо до холандската пекарна е.
Вале, голяма домакиня си, чак се засрамвам от теб, Моренка и Марчелка.
Ох, дълго стана - цунки на всички!

# 251
  • Sofia
Здравейте! Simple Smile

Благодаря ви, Калинуш, душа, Люска, Ма коHug
Люска, това лято върви нормално, миналото имаше скок. Сега е 122 Гушкан - средна работа като гледам връстниците и'.

Валето като спомена... и аз чакам в понеделник постъпления в картата си и ще пусна поръчка от George - спортен екип за у-щето (вчера ги избирахме с Гушкан), гуменки/кецки и някои други дрешлета. Всяка есен нов номер и дрехи, и обуща, ох...  ooooh! Тоалета за 15.09. сме го наумили, ама е летен, ако е хладно... тц.  Thinking

Дамчо, ти на малки или на големи преподаваш? Честита ти нова усмивка!  Simple Smile
Не се срамувай де, всеки с номера си.  Grinning

Ето етикети за дрехи от Кауфланд -  

Поздрави и  Hug!

# 252
Добър ден и от мен   bouquet
Времето в Англия както се казва е "изненадващо"  Joy Днес на 15гр нямаше грам вятър и облаци, та бях по къс ръкав на стадиона и изгорях  hahaha
Дами благодаря за кафето   bouquet Чеатита ти усмивка!
Бонболина определено цикъла се регулира от хормони - ако наистина нищо друго притеснително няма - изчакай си твоя лекар без притеснения - щом си имала редовен цикъл - просто жлезите си знаят работата. За работата - никога не съм работила на процент и идея си нямам, но ако нямаш нищо друго пред себе си - започни - ще натрупаш опит.
Вале видях, че го приготвяш по рецептата на Петър Димков   bouquet Определено съм фен на този велик българин благодарение на баща ми. Много малко хора знаят кой е и какво е направил, повечето го знаят като народен лечител. Ако не сте ходили в музея на Владислав Варненчик във Варна - ако имате път - посетете го. Там има и постоянна експозиция за живота и дейностите на Петър Димков, а ако се питате, защо е там експозицията - Петър Димков е инициатор и основен деятел за създаването на този прекрасен музей!
Лус направо съм като дебела, охранена боа, без кости  Joy Теб не съм те чувала да говориш за йога, но и ти си в нашата възрастова категория - та горещо ти я препоръчвам. И аз като Дами си имам определени болежки, хронични травми и дъртрози  hahaha Имам достатъчно ставни дисплазии, артрози и т.н, та не мога да натоварвам както си знам като бивш активен състезател. С йога определено мускулния тонус се поддържа и не се натоварват ставите. За килограмите - при моите познати е на нервна почва, но при мен определено е от обилно хранене  Joy та сериозно съм се замислила да си определя режим на хранене с намалено количество, но и аз като теб освирепявам често за храна  Joy И моя мм няма врат  Joy аз го бъзикам, че за по-лесно слагане на вратовръзката трябва някой отзад ....., че да му се изпъне врата  Joy Joy Joy По малкия забелязвам, че различните дрехи влияят на държанието му - когато е на училище облечен с риза и вратовръзка се държи коренно различно, примерно от днес на стадиона по тениска и шорти - държи се като гамен...Стил не съм налагала, но определено съм държала дрехите да съответстват на събитието и институцията - никога не съм го пращала по анцунг на училище, или с панталон на стадиона. Като ходи на детски рд и детски дискотеки ходи с развлечени дънки и тениски...Аз си имам моя идея, че трябва да сме като троскота - да виреем на всякъде като у дома си...Не подценявай гените!!! Пък и има нещо друго - мъжете обичали да им е тясно на определен орган и широко около врата  Joy Joy Joy Весел пд да изкарате   bouquet
Вио браво за килограмите! Не бързай - по-добре бавно, отколкото никога  Joy От опит да ти кажа, че след четиридесетака - мамата си трака /не само с килограмите/  hahaha
Ма ко хващай пътя за село - работата няма да избяга! Както е казал народа - "ако една работа е спешна - все ще се намери кой да я свърши, а другата може да почака"  Joy
Тити fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover да си намериш подходяща работа и да се укротиш  Joy Ако до вас има Теско или Асда - отивай директно и ще си намериш всичко с едно ходене!
Морена нормално си е детето!!! Още няколко години ще минаваме само с номер за година...после изведнъж за кратко ще преминат през няколко  hahaha Хубави етикети си открила   bouquet
Метнах да пека агнешко и сега трябва да метна и къщата да пооправя и надвечер да се затътрим до басейна. Утре смятах да имам мързелив ден, но от футболния клуб ме изненадаха, че утре ще организират "ден на забавленията" - дадоха ни покана и се промениха плановете ми  hahaha Училищните униформи са изпрани, остана само да ги изгладя и ученика е готов  Joy само дето още не е започнал да прави проекта за Амазонската джунгла, който им беше домашното за ваканцията, но поне има идея - в бг продаваха едни зърнени закуски на нестле с игри на анимал планет и нешанъл джеографик - та от там има идея да направи вестник с репортажи. По този повод да запитам - има ли някой от вас тези игри на дискове - аз имам само за арктика и джунглата ако някой ги иска пращам, а ако имате други - искам ги  Praynig

# 253

Исках да ви покажа абитуриента си, нищо, че е миналогодишен. Не съм сигурна дали се получи, ама съм си технически неграмотна newsm78
Скрит текст:
Между другото не си мислете, че сме ниски - аз съм 170, а половинът 185, но детенце е 195
Моренка, на 5 и 6 клас предавам, среден курс се водят - БЕЛ. За безплатни консултации съм насреща да знаете!
Ох, Калинка, най-свежа както винаги - You make my day!

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 08:08 от dam4o

# 254
Много съм замаяна .Забравих да ви благодаря за етикетите.Поръчани са вече .
Наготвих ориз със спанак .Мртнах едни пилешки шницели.
Изчистих си фурната,че ми прилоша.на девера приятелката така хубаво я беше изцапала.
Да се похваля от майстора,че смо с една прахосмукачка и всичко беше ОК. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт