Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 150
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от мен!!!
Лус благодаря за кафето   bouquet Каква диета ще спазваш? И аз имам нужда и нямам воля  hahaha Хайде двете да я правим! За Миленка  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Умно е детето и ще се справи!!! Обувките точно, че са елегантни ме притесняват - няма навършени 10г...
Креми завиждам ти - тук е 15гр по обед и пускам вечер парно  Joy
Стади весело и успешно пазаруване!!! Аз с мъж трудно ходя по магазините - много мрънка моя  Joy
Хуквам на разходка и ви пожелавам спорен ден  Hug Heart Eyes  bouquet

# 226
Добро утро! Днес тук няма слънце и е се диша приятно.
Вале, дано в Равда да е хубаво времето да си изкарате почивката. Стади, хубав празник утре. Калинка, не мой така, жена - никога не трябва да ти свиди да си купиш за теб!
Скрит текст:
между другото и аз съм същата де
За Галата - руини са, нищо не е оправено. Имам снимки във фейса от вчерашната йога, трябва да ви пусна страничката.Марче, само така го давай - почини си. Обичам София през август - спокойно, хората са малко, тези като нас от другите села ги няма Grinning, голям кеф ми е да кръстосвам по малките улички в такова лежерно време. Луска, успех на принцесата, ама тя ще се справи! На CAE ли се явява или от другите? Хубаво правите, че се явявате сега. Синът ми приключи с тази част в 11 клас, та в 12 да не ги мисли. Иначе за спорта, аз не съм като Креми - просто много ме боли горната част на гърба, имам гръбначно изкривяване и с годинките нещата се обостриха, а йогата много помага. Но килограми не съм свалила, а бих искала.
Ама да не започваме с таз болна тема Mr. Green Хубав ден на всички!

# 227
Мацки по-късно ще мина на отчет.
Отивам да си пия кафето.Искаше  ми се да поспя.Но тъпите майстори идват да сменят дограмата.
Днес ще има изненада.Очакват на девера ми приятелката ,която незнае английски.
А ще видят лудия звяр. JoyДигнала съм им мерника ,че пушели вътре.Единия ходил да си разглежда из стайте и ритал топка.Ще ги побъркам сами да стъпят на криво.
Вчера яхнах метлата и изчистих цяла къща.Наредих багажа.Спря ми се тока.Вечерта легнах й заспах за секунди.

# 228
  • София
Тити, пийни си кафенцето. Пожелавам ти майсторите да свършат бързо и свястно работата си! Peace

Дамчо, да Миленка държи днес САЕ, много е притеснена, вчера на спикинга не беше доволна от себе си, не успя нещо по 2 точки... Трябва ни 80 точки, иначе ще се явява пак... Догодина ще държи ITELS, че той валиден само 2 години.

Калинка, важно, че детето носи такива. Моето хич не ще официално... Като гледа баща си... С костюм не съм го видяла от 20-на години, каза ми, че няма и да го видя... Confused Диетата... ами не знам как се казва. За 8 дена е... монодиета се води. 1 ден - картофи, 2-кис.мляко, 3-пр.мляко, 4-яйца, 5 - пиле, 6 - плодове, 7 - зеленчуци, 8 - чай... Осми няма как да издържа и въпрос после да не се надуя пак... Joy

СтадиHug Успех в намирането на подаръка Peace

Креми, айде, ще чакаме снимките на всичките ти момчета... Кой от кой е по-хубав.  Wink

Аз излизах, преведох парите за майка ми ... Петьо е здрав вече. Текна му кръв от носа. Ако не завали ще излезем към 12 на вън.

# 229
Седнах да ви нагледам и изчета.
Лудницата е пълна на всякъде стоят едни дограми.НЯма къде да се разминеш.Говорихме малко и се качих да не им преча.
А Лейди похладно е.Ама чак за парно в нас е не е .Надявам се тая година с новата дограма да е по-топло в нас.
Мони да пишеш как е във Велинград.Аз се бях засилила натам.После решихме за Банско.
Искам да питам Лейди и Контеса от къде вземате тея етикети за дрехите?Няма ли по-магазините.
Тези дни и аз скачам да напазарувам,че няма много време.
Емил окончателно започва на 15.Има няколко сесий по няколко часа.НА 2 пристигат свекърите да ми дигат и те кръвното.
Излизаме малко на пазар и да се разходим.
Лек ден за сега.

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 12:53 от titi888

# 230
  • Sofia
Привет, девойки!  Simple Smile

Люска, смесни чувства изпитва Гушкан, не бърза да тръгва.  Иначе не помня казвах ли тук... малко преди да дойдем в Сандански, видях списъците по паралелки и ще е при избраната госпожа, пък дано сме доволни. Ето я Гушкан... зад раница.  Wink 
Аз миналата година, в началото ви четях първолашката тема.  Simple Smile  Дано ви е добра новата учителка!  newsm10

Тити
, ти отлетя ли бре, нещо ти загубих спатиите? Crazy  Тук аз взех такива етикети  от Кауфланд, а и от ибеЙо съм купила също.

Днес на градския пазар си взех отново "Златна пармена" - 6кг и на околийския пазар, в понеделник пак ще е тук жената, та да взема още толкова - добре ще е. Страхотни са ябълките!  Grinning
Родопчаните с червената боровинка, много боровинки продадоха, пак са тук.  Simple Smile

Поздрави и  Hug!

# 231
  • София
 Simple Smile Привет!
Люси, Марче, аз правя сироп от черен бъз, расте покрай пътищата, не може да не сте виждали. Бера си го от селото на мъжа ми, от чисто място. Ето да прочетете:
http://www.-spam159-/alternativna-meditsina/siropt-ot-cheren-bz- … a-imunna-sistema/
Аз онзи ден сложих плодовете и захарта в буркани и след три седмици ще е готово. Сега ще бъркам отвреме -навреме само.
Правя такова нещо от 4 години, да ви кажа много съм доволна, полезно е най-вече за имунитета. Друго не давам на децата- синтетични витамини и подобни.
Люси, интересно ми е това, което купуваш какво е точно, покажи ми , моля те.
Иначе има такъв сироп по антеките- бълг. вариант  е около 5лв бурканчето, но е едно светло вътре, на вкус е едно...бозаво, никакво, нищо общо с моя сироп. Има и американски сироп с бъз, в аптеките- Самбукус се казва иструва около 20лв едно шишенце , вероятно за десетина дни ще ми стигне.
Предпочитам аз да си го направя. Всички пием дружно по лъжица преди ядене сутрин.

Мони, хубаво да си изкарате във Велинград!

Лейди, що не си взе нещо и за теб, а? Аз съм същата циция Mr. Green, дано не се обидиш за думата.

Стягам Мария за лагера в ранчо Конникът в Макоцево. В понеделник заминава. Притеснено ми е, не се е делила от мен, само веднъж преди две години за седмица, когато правиха на сестра и операцията. Дано не плаче и не прави сеири. Отива с приятелките си. Но пък сега като бяхме при бабите я оставихме при свекърва ми за два дни с братовчедка и и всичко мина прекрасно.

Дамчо, аз не съм в Равда, а Креми. Wink

Ста ди, кажи купи ли подаръка, какво избрахте?
 Хайде, момичета, довечера пак!

# 232
  • София
Simple Smile
Люси, интересно ми е това, което купуваш какво е точно, покажи ми , моля те.

# 233
  • Fort Worth, TX
Как сте момичета?Ние сме се излегнали да си починем малко след басейна.
Нагледах се на целулитни задници.За съжаление дори сред деца на  по 10 години.Потресаващо е положението.Разправям на моя, че по-добре с мускулесто тяло отколкото с мазнини по него .пък  нека не е женствено и грозно.

# 234
Good morning,

Тите за те само да ти напиша за етикетите ,че излизаме :
http://www.wovenlabelsuk.com/

Лек ден   bouquet

# 235
  • София
Люси, мерси!
Първото е от белия бъз, този дървовидния. Второто ми прилича на моя.
Креми, не всеки има волята и възможността да поддържа хубава фигура, а  не всеки има  и желанието.  Peace

# 236
  • Fort Worth, TX
Разбира се , Вале.Всеки има право на избор в тоя живот.Просто си споделям с вас какво ми е направило впечатление.

# 237
  • София
Затлъстяването сред децата е сериозно, виждам го в училището, много сериозно. И ми е мъчно, и ми е болно, още повече , че аз от дете съм с този проблем , а виждам как голяма част от родителите го неглижират. А колкото по-голям става човек е по-трудно да се бори.

# 238
  • Sofia
Хайде и от мен един примерен линк за етикети -
Калинуш, сгряващо за теб - Т в момента е 39 градуса.
Аз отивам в банята.

# 239
  • София
Отиде на баня моята диета, ще започна от понеделник. ММ дойде с гости, добре, че поне за 10-на минути преди да дойде звънна - да оправя хола, че голям калабалък - играчки, лего, лекарства... Embarassed... Донесли са различни вкусотии, че днес не готвих. картофите ми са отишли за салата картофи със солена риба... Беше вкусно и приятно...

Сложих чиниите в миялната...

Сега ще отида да се изкъпя, че утре съм на рожден ден...

Креми, аз имам желание да отслабна, но нямам силата на воля, да не говорим, че след второто раждане ми се появил целулит як, няма лекуване - масажи, вендузи... Освен това целулитът имат дори много слаби девойки - кофти храна, кофти вода.

Общи условия

Активация на акаунт