Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Germany
Лус, честит рожденник с малко закъснение. Да е здрав, щастлив, усмихнат и успешен! Надявам се, че вече е по добре!
Ние сме във Велинград и се опитваме да почиваме активно. Утре ще трябва да се напечем, че от петък го дават дъжд...
Хубава вечер на всички!

# 211
  • София
  bouquet
Здравейте!
Бяхме на гости при бабите и не съм чела нищо. Ще наваксам, вече сме си вкъщи.
Люска, честити рожденници! Много здраве и радост!
Петьо дано е добре вече.
Само това прочетох. Blush
Досега правих черен бъз и направо се чувствам не изморена, а изцедена!
Поздрави на всички ви! Hug

Току що прочетох честитките за моята Мария! Много ви благодаря на всички! Hug

# 212
  • София
Добро утро, момичета!

Патьо е добре. Почти е здрав. Вчера нямаше температура и хапваше добре. Само хляб и вода, но все пак...

# 213
Добро утро и от мен момичета!!!
Лус благодаря за кафенцето   bouquet Радвам се, че Петьо е добре! Дано повече да няма проблеми и да се радвате ан ваканцията!!!
Вале добре си дошла   bouquet
Мони весело изкарване   bouquet
Морена  Heart Eyes
Креми в Равда не съм ходила никога, но в Несебър се отбих преди 2г. и бях много разочарована..., а имам разкошни детски спомени. Но пък съм възхитена от тракийската гробницата край Помирие! Весела ваканция   bouquet
Хортензия много са смешни хлапетата като хълцат, но на тях не им е до смях...случва се. Явно и пеенето е решение!
Джейми чакам днес да почерпиш за книжката и да се разходиш с колата!!!
Дами успех с мама!!! От опит знам, че болен лекар и учител трудно се гледат... Само не спирайте раздвижването! Днес се завлечи на плажа - дават го чудесен ден!
Аз пък смятам днес след разходката на кучето да отида до големия град по магазините за обувки на малкия и нещо за моята душичка  hahaha пък ще видим дали нещо ще си харесам  Joy
Усмихнат ден ви желая  Hug

# 214
И аз да мина. Пратих ММ и Гого за кухнята и седнах да си почина, че не съм се спряла от сутринта. Бърсане, чистене, оправяне. Сега сложих и едни чушки с кайма, че поне храната да не я мисля.
Хубав ден на всички!

# 215

Ехооо, да ви нагледам...Първо да се похваля, че днес бях като на картинката - рано сутринта си направихме йога край морето - точно под фара на Галата (варненки знаят мястото), долу морето на тепсия, слънце, красота - супер беше! Така че, Калинче, почти стигнах до плажа Simple Smile
После като Стади и аз метнах къщата и сега седя с една маска на лицето и после в банята.
Лус, браво на Петьо - жилаво дете е!Сега - допълнителен празник трябва. Мони, Креми - приятна почивка. Вале, този бъз на сок ли го правиш - много е полезен, нали? Джейми - книжка чакаме! Калинка, пак шопинг Heart Eyes
Поздрави на всички ОСТАНАЛИ.

# 216
В мене е, взех я  newsm44 newsm44 newsm44
Мъжа ми ме кара да ги прибирам обратно към къщи но отказах, искам първо извън града където е по спокойно, че тук задръстванията са .... до 15 септември се надявам да се поуспокои трафика, а и аз да посвикна дотогава.
Почерпка довечера ще пусна ,че сега имам едно тесто което чака да го разкрася Crazy

# 217
  • Sofia
че тук задръстванията са .... до 15 септември се надявам да се поуспокои трафика, ...
Ха честита ти книжка, Джейми, безаварийно каране ти пожелавам!  Hug
При вас ще намалее, пък при нас ще затлъстее трафика от 15.09. и после още след 1.10. ... мдааа....

Люска, радвам се, че се подобрява Петьо!  Hug Hug

Поздрави и  Hug на всички!  Grinning

# 218
Джей, честито и от мен   bouquet
Ние днес ходихме до лабораторията да вземат кръв и урина на Ванко. Да си похваля момчето - гък не каза, направо окото му не трепна като го боцнаха  Shocked Чак се събраха всички лаборанти да гледат какво е това дете, което не плаче  Flutter Смелият ми мъж, на майка си се е метнал  Grinning
Ще чакаме в понеделник да излязат резултатите, и сме готови за градина. Да видим там как ще е, дано не плаче и там  Praynig
Сега мисля да ги изведа малко на разходка. Времето е хубаво - топло е, но подухва приятно, та мисля да се възползваме, че после пак дъждове го дават.
Айде до после, хубав ден на всички  Hug

# 219
  • София
Другарки мили, добър вечер!  Embarassed
Направо започвам да се извинявам, че не съм влизала от няколко дни, срам, срам. Виновна съм-  Embarassed Но в тези летни дни трудно се задържам вкъщи, все навън ме тегли, къде да маам гащи из чаршията, къде на мина през фирмата и да се отчета за деня, къде да пия кафе с приятелки, а понякога и съответната вечеря навън и....късно се прибирам. Живот, здравей, здравей, съм! Сега използвам времето докато е топло и всички чужди фирми са в отпуска и си вея.....роклята някъде си, защото нямам работа и нямам и какво да правя. Признат грях е половин грях, нали... Simple Smile
Запозната съм с всичко, защото минавам в диагонал по някое време и ви изчитам.
Вио, това прекрасно момченце се е метнало на майка си, нали.. Simple Smile
Ма-ко, си топи дупето в морето, нека да и е, тя и Креми същото прави. 
Людачка, ти си една страхотна жена, няма такава като теб, да си знаеш. Казвам го и...няма да го повтарям.!! Много те харесвам!  Hug Друг път ще ти обяснявам защо го казвам.. Heart Eyes
Моренче, не ви ли е рано за първи клас, та тя, госпо`йцата е още малка, защо не я задържиш още време, не знам.
Ста-ди, как е малкия красавец на мама.. Hug
В мене е, взех я  newsm44 newsm44 newsm44
Мъжа ми ме кара да ги прибирам обратно към къщи но отказах, исках първо извън града ............
.....................
Джейми, честито! Но това в червеното което съм подсилила изобщо не искам да го чувам повече!!!! Ако не се хвърлих точно в "жегата" на  задръстванията, нищо няма да се получи. Вземи ми съвета, моля ти се!  Hug
Вале, какъв е този бъз, та аз такова нещо не съм пила през живота си и къде го намери?? Браво на теб! Майсторка си!
Калинче, покажи веднага новите обувчици и ако ми кажеш, че пак са за спорт ще се гръмна окончателно. Не искам да чета такива неща, само за красотички на токчета, фръц.  Heart Eyes
Стопли ни се пиенето тази вечер, мила моя, няма го.  newsm78
Мони, хубава почивка във Велинград ти пожелавам. Да се заредиш с нови сили!  Simple Smile
Дами, ти си една жестока жена...йога???????? Не мога и не мога и не мога туз нЯщо да го правя. Браво на теб.
Тази вечер съм си у дома, а тук няма никой, къде сте, бре??  Simple Smile

# 220
Добра вечер момичета!!!
Наздраве!!!

Стади   bouquet
Дами пооправиха ли около фара - от години не съм ходила - от както се понаклони... Йога на плажа си е за завиждане   bouquet
Джейми вземай колата, оставяй децата на мъжо и хуквай сама - бавничко, бавничко и да ти свирят - ти си усили музиката и да не ти пука!!!!!!
Вио браво на теб - не си плашила детето с доктори и с големи спринцовки   bouquet
Марче браво на теб - винаги се радвам когато хората активно живеят в реала   bouquet
За обувките - какво да ти кажа  newsm78 който си има "конти-кукуронти"... купих на малкия обувки за училище
Скрит текст:
не знам като поотрасне още малко как ще насмогвам да го обличам... Добре, че за сега само на дрехи и обувки е претенциозен  Joy Донапазарувах и за учениците от бг, та накрая ме заболя сърцето - нали съм циция  hahaha и за себе си нищо не взех  Joy

# 221
  • Sofia
...Моренче, не ви ли е рано за първи клас, та тя, госпо`йцата е още малка, защо не я задържиш още време, не знам. ...
Душа, тъкмо някой и друг ден преди 15.09. ще стане на 7г.,  та няма как...

Лягам да си дочета книжлето, че да го менкам утре в библиотеката.
Лека нощ от мен!

# 222
  • София
Добро утро, момичета!

От една седмица ям много бял топъл хляб и веднага ми личи. От днес ще спазвам една седмица монодиета, щом ММ ми каза, че не е лошо да сваля 2-3 килца, значи е време. Защото досега не ми казваше ... все съм била добре. А и не спортувам от 3 месеца и все още не ми се спортува... Голям мързел ме нападна.

Марче
, радвам се, че се появи. Чудесно, че прекарваш добре. Благодаря за думите ти и аз те обичам. Невероятен човек си.

Вио, браво на юнака.

Дами, Креми, големи спортистки сте. На Креми й личи определено. Всеки месец е страхотен резултат. Голяма сила на воля...  Аз нямам такава... Всъщност трудно почвам...

Ма-ко, надявам се времето при вас е добро и прекарвате весело на морето.

Моренче, госпожица вече е първолаче, сигурно се вълнува много.

Моят само въздиша, че трябва да ходи на училище  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Хич не иска. Едното само радва, че няма да сме с нашата госпожа - слава на Бога. Обаче не се знае кого ще ни сложат...

Ста-ди, как е малкия? Гледах наскоро сминките ви  Peace

Джейми, честито!!!!

Вале, браво на теб! Нашите също правят сироп от бъз, а аз пък го намерих на концентрат в Кауфланд - италиански...

Калинче, много са елегантни обувчици Peace

Мони, хубава почивка във Велинград ти пожелавам.

Миленка отиде да държи изпита за сертификат по английски. Резултат ще бъде ясен чак първите числа на октомври... Дано да се справи добре над 80 точки ни трябва... Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 223
  • Fort Worth, TX
Добро утро от Равда.Тръгваме на плаж.Утре чакаме 1 брой от братята, че другия е зает с тренировки.Ще се изкъпя и заради вас днес в морето.Целувки. Laughing

# 224
Добро утро!
Лус, късмет на Миленка.
Марче, добре, че се появи!   bouquet
Креми, топни се и заради мен.  Simple Smile
Пием кафето с ММ и излизаме да платим сметките, да вземем кухнята на Гого. Трябва и подарък да купим- утре сме на рожден ден на племенницата и на баща й. За нея сме приготвили играчка и парички. Ама за него ще падне обикаляне. Понеже живеят в къща с двор сме се спрели на нещо за градината.
За всички неспоменати  Hug

Общи условия

Активация на акаунт