Айде на по кафенце, заповядайте:

Нищо, като се приберете ще си почиваш 

..... в града на 3 пъти угасих колата, свиркат разни ама аз хич не се и впечатлих, после на едно по широко место си ме изпревариха, аз за никъде не бързах. Та първите ми 100-на километра са вече факт, сега остава и в тук да се престраша....
с едни приятели за риба.Аз пуснах пералня трябва да сготвя нещо, а ми е едно заспало...
то беше една, на всичкото отгоре имаше и левче в едното джобче и него беше изхарчило, ама е болко детето просто не се разправях. За опървия учебен ден с униформата ще е синковеца, само трябва тази седмица да извадя панталона да го подгъна.Той е от ситните на 8 г е 122 см
и 18 кг.Най малкия размер униформа ( тази която е официалната ) е толкова дълга че и в 5 клас сигурно ще му ства.Правя един подгъв с тропоска минава празника разшивам ,пера ,гладя и все едно не е подгъван панталона, а на ризата ръкавите те са с подгъв за по дълго време бях му ги направила в 1 клас и във втори не се наложи да ги отпускам, но тази година ще трябва да си поиграя с тях.Те тази униформа я ползват 2-3 пъти в годината.Всеки ден са с тениски , те взеха да се захабяват , химикала трудно излиза , мислех да поръчвам по - големия размер, но наши познати ми дадоха от тяхното момче че вече са му станали малки, та ще се разминем с купуването.Опитаха се да ни принудят и с дълъг ръкав да купим но категорично отказах, след като най- малкия размер трябва да му навива ръкавите за какво ми е купувам повече с къс ръкав.
за всички. 
. И тази нощ беше много горещо...

- почивам. 

аз обичам обувки с отворена пета, а и на детенце никога не съм вземала, че все тича и му е неудобно на крачето.
нас дъжд не ни плаши 

не сме те забравили!!! Знам какво ти е на главата
всичко да е на ред с полетите ви!!!
Трябва да овкуся скара за довечера, да изгладя и в 12ч. тръгваме за стадиона, че ще имат там "забавен ден" 

Ето с това се черпавахме преди седмица с Вячеслав по случай случката ,че семейството му идва от Крим . Наздорове и на теб:

От белия. В килера няма къде карфица да сложа. А мисля и малко краставички да си сложа. Набрах си и черен бъз и досега го чистих и сложих в буркана.