Днес имаме доста почерпки - доволна съм

Тити оправна си
Не се притеснявай за обувките - вземаш вакса и лъскаш
Като ги гледам малките мушмуроци как си ги прибират след обяд
- изпокапани, развлечени, с памперси и огромни усмивки!!! Не се стягай много - ще влезеш в ритъм
Моя е голям и има огромна разлика - и ти ще я видиш като започнете училище. Децата супер се забавляват в училище - гледай да са му удобни дрехите, че цял ден се търкалят по земята
Щом са написали бански - значи ще имат плуване! Контеса моя не израства толкова бързо, но и аз сега подгъвам панталони
Гледам масово ги пускат децата с доста дълги крачоли и блузи няколко номера по-големи, ама нещо на мен така не ми харесва... Израснал е с един размер дрехи и с един номер обувки...Морена важното е раницата да харесва на детенце и да не е тежка

Ма ко не се оплаквай!!! Зимата с пълно килерче е по-весела

За първи път днес бях на такъв "забавен ден" отганизиран от спортен клуб - съответно нямах никаква информация колко ще стоим там и тръгнахме само с бутилките с вода
и откарахме 5часа
скапах се от ходене
Времето беше прекрасно - ясно и слънчево та се и излежавах да се напичам на тревата. В сградата на клуба има задължителната кръчма с бира, та и една бира му цапнах докато децата играят футбол, ядохме някакви подобия на хамбургери - изкарахме си доволно - дори и кучето се държа прилично
та сега по ред на номерата ще се къпем и утре със сигурност ще се успим

).