Добро утро с едно кафе, поднесено от мъжки ръце
Брях, всички зачезнаха...Аз съм ранобудна, че ме чакат доста задачи преди заминаването. Хубав ден!

,сега като почне учебната година всички ще са тук, а аз рядко ще имам време да влизам...
Хората са различни... То и за това на едни ни харесва да сме тук, а други не успяват да се приспособят.
още на 10 минута си извоювана правото да чакат във входа , друг въпрос е какво беше когато забраниха да се ходи за децата по стаите а само на входа се посрещаха,то не бяха скандали, начини за вмъкване , но свикнаха че се влиза само в понеделник сутрин с чантите и петък вечер да ги приберат...

И някакъв свидетел /друг таксиджия/ си довел и той послъгал. Такава наглост не съм очаквала... От фирмата ни пратиха писмо, че се е държал нагло и с тях и че биха ни съдействали при всички случай. Полицаите са го предупредили да не ни доближава и са наясно, че лъже, но като цяло ни посъветваха да не се занимаваме повече, защото стигне ли преписката до прокуратурата, може да ни привикат пак да се обясняваме /не разбрах имат ли право да ни накарат да се приберем от Германия по никое време/. Ще говорим днес с един приятел адвокат, да ни посъветва как да процедираме. Направо ни отрови ваканцията тоя
Догодина ще се приберем за 1 седмица и това е. Отчаяна съм от ситуацията тук. Мръсотия, разруха и озлобени и неадекватни хора масово.... Инспектора при който бяхме вчера ни сподели, че си оправя документите и скоро заминава за Франция да работи като ветеринарен лекар!?! Шефката на отдел образования в община Младост, без да ме познава, ми каза по телефона, да не се връщаме никога в името на децата ни... Близките ни и те така... А на мен ми се реве и ми е толкова мъчно.. Толкова ми се иска нещата да се променят и красивата ни родина да изплува, но честно казано все по малко вярвам, че това ще се случи някога...
Баба правеше такава и си облизвахме пръстите,но с домашен суджук.

Не правих снимки защото първо не е прието да се снима без разрешение и второ - то си беше лудница от хора в този дъжд. Ретро колите са великолепни, а и собствениците си ги карат по улиците. Не знам дали има друга нация, която да е луда толкова много по ретро нещата. Когато попадна на такова мероприятие усещам значението на думата "posh"... Уж всички сме с гумени ботуши и дъждобрани, но определена група хора просто "миришат" на пари от километри...
толкова хубаво го описа, че и на мен ми се иска да имам такъв лагер
Обожавам такъв живот! У дома в бг в градината имаме малини, а тук имам къпини - та сладкото го правя по тази рецепта 

Как да се преборим с простотията, алчността и злобата??? Напълно те разбирам и не знам какво да ти кажа... Чакаме мама да дойде тук края на октомври...тя много се притеснява как ще се оправи извън бг, а моите притеснения за нея са докато мине паспортна проверка, та и така съм я предупредила - ужаса в пътуването й е софийска жп/автогара-летище София... 
трябва да се замъкна и до хранителния магазин, че опустошихме хладилника 

Може би трябва да стане още мъничко по-голяма Криста и ще ходите наистина да си почивате.
Ето якето, от там са и останлите дрехи, а шишето и кутията за храна са от ибея. 
И за останалите от семейството (а и за къщата някои неща) също много купувам онлайн.
), аз всичко - и екипа, и якето, и потниците поръчах за 122-128ръст (7-8г.)