Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 139
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета! И днес ще излизам, та да се разпиша сега. Единият българин ще се жени за приятелката си, тя е от Баку. И двамата са музиканти, и двамата не са първа младост, както се казва. Той дори стана дядо миналата седмица, но няма лошо, като се обичат младите, нека се вземат. И днес ще ходя с бъдещата булка по разни магазини за рокля, тя не иска бяла булченска, а просто някаква официална.

Контеса - направо ми се зави свят като те прочетох, не бих издържала на този ритъм. Герои сте!

Поли - за снимката най-добре да купите хубава рамка. За картички си трябвят материяли, които не си заслужава да купуваш. Ето тук има идеи за картички с подръчни средства https://www.youtube.com/playlist?list=UUzFoms6-Px13nSxLfFxpa6A Идеите са новогодишни и валентински, но с малки корекции може да стане хубава поздравителна картичка, особено идеята с балоните. Peace

Креми - щом е за добро, нищо не може да те уплаши.  Peace

Ста-ди - хубава почивка сте си направили, леко да е и чистенето! Wink

Калинка - и моето лекарство е като твоето, само че го гарнирам и с един аспирин. Peace

Моренка - бързо да се оправяш!

Вио -  и аз ги заглеждам тези машинки, чудя се за една от щатите, сподели като я пробваш!

Ма ко - шефът кога тръгва на градина?

Мони - хаха, и ние бяхме като вас, чакахме да се върнем, за да си починем. Успех и с последния изпит!

На бургаските девойки, Лус, Бомболинка, Дамчо, Тити, Марчето и кой изпускам Embarassed много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 661
Ох, и мен вече ме завъртя работата с пълна пара, та чак сега сядам да ви чета. Стади се разписа, браво. Троянският балкан е хубав, а въздухът... ще е супер за детето. Мони, браво за изпитите. Моренка да оздравява, на Креми кураж за промените - изживях го миналата година с местенето в София. Промените са за добро. Смърф,
Скрит текст:
варненска девойка съм аз с настоящо софийско местожителство, не че се обиждам на Бургас де, не страдам от подобен патриотизъм
. Рокля купихте ли? Другите не ви споменавам, ама вие си знаете Hug

# 662
Още не сме излезли с булката, хаха! По-късно следобед ще ходим до един голяяям МОЛ, дано нещо си намери. Тя е мъничка и слабичка, поне за размер няма да има проблем, ама дано си намери и стилът! Peace

Дамчо, аз под бургазки девойки имам предвид Ели, Джейми и Славчето, затова теб те споменах след тях, заедно с девойките от другите градове! Явно не съм го написала смислено, но пък и ти не се сърдиш на гражданство.  Hug Hug Hug Всъщност имам много добри приятели от Варна, градът също много ми харесва, нищо, че съм от Бургас. И мен не ме гонят патриотични мисли.  Wink

# 663
Sta_di приятна почивка.
Кремито   Hug намразила съм пренасянията , за последните 10 г над 10 пъти съм събирала всичко  Tired накрая преди 4 се зарекох че ще е за последно, а уж се зарекох да не се заричам...

Родителската среща беше супер кратка - нямаше и час .Раздаде ни учебниците госпожата, изисквания за тетрадки , влезе новата госпожа по английски език ( старата на нищо не ги научи, дано тази по - добре да подходи) , пренесохме де що има от старата стая в новата и си тръгнахме .А да най - важното олекнахме с по 62 лв за безумните помагала  ooooh!. Очаквам скоро и за охрана да поискат и за незнайно още какво.При вас има ли ги тези суми   Money
Госпожата спомена за кампанията на шуменските учители за букетите , но по начина по който каза излезе че си чака букетите.Същевременно спомена ако някой има цветя които не му трябват да занесем, сега се чудя дали вместо букет да не и взема една саксия с някакво цъфтящо  newsm78
Кремито
Отивам да спя че ми е едно

# 664
Джейми, цъфтящи цветя за класната стая ли? Ще е много уютно, ама ако има алергични деца?  newsm78 Защото аз съм алергична към доста цветя, последно към иглолистния бонзай на ММ, та се оглеждам като гърмян заек като отида на гости.  Sad
Иначе идеята за книжки вместо цветя е невероятна, дано на повече места я изпълнят.  Peace

# 665
Добра вечер   bouquet

Ма ко с удоволствие ще ти направя гюзлеми hahaha Нали съм си селянче, че и дъртичко - мен баба с такива неща ме гощаваше  Joy Докато си бях в бг рядко се занимавах с тесто, че мама е голям майстор, но като дойдох тук няма на кого да заръчам и се налага аз да си правя каквото ми се яде  hahaha Само дето като Смърфи и аз ще си донеса от бг тънка точилка, че с този силиконов кютюк трудно стават тънки гюзлеми  Joy
Стади научи се докато има от кого да се научиш!!! Бабите са голяма работа! Радвам се, че почивката ви е била прекрасна! Я си признай бързо какво си купи от Орешака  hahaha
Смърфи точното допълнение имаш на лекарството  Peace И да си купиш и ти нещо - то булката е ясна  hahaha
Дами това е специално за теб - сипи си питиенце, дигай краци и не мисли за нищо
http://vk.com/video1528719_166778969
Джейми  #Crazy доста е сумата... С тези цветя по 15.09 направо става безумие... Защо не й поднесе детенце картичка - ти правиш прекрасни картички!!!

# 666
Добро утро момичета   bouquet

Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 667
  • София
Добро утро, момичета!

Калинка, благодаря за кафенцето и закуската!

И аз пожелавам на всички хубав и усмихнат ден!

# 668
Добро утро и от мен.
Нямаме вода от сутринта, направо откачам  Twisted Evil Сега гледах в сайта на ВиК - има авария и вода ще имаме чак следобед. И понеже нищо не мога да свърша, грабвам си книжката и...работата ще почака  Flutter
Хубав и слънчев ден  Hug

# 669
  • при късмета
Привет прекрасници!
 Нещо много странно ми се случи. Сънувах нощес(а много рядко помня изобщо какво съм сънувала), че съм с един познат да го наречем, с който много рядко се виждам и момиче, тук от темата, която и във фейса ми е приятел. Чудехех се откъде ми е дошло на акъла изобщо, като двамата са в различни градове, нея не съм виждала на живо и изобщо не знам какви допирни точки биха могли да имат. Обаче си седяхме на морето, пиехме коктейли и много се смеехме  ooooh!, това сънувах. Втрещих се, сутринта като отворих фейса. Нали самата платформа ти предлага приятели на приятели. Гледам го сутринта въпросния приятел облещен на първа позиция от предложените. Там където пише "един общ приятел" ми излезе името точно на момичето което сънувах  Shocked т.е. той е точно в нейната листа на приятели.
Много пъти са ми казвали, че имам способности на врачка, май започвам да се убеждавам  Joy
Защо запомних точно днешния сън, също не мога да си обясня newsm78
Иначе имахме натоварена програма с шефа. Ходихме до докторката да вземем прословутите резултати. После минахме да вземем една приятелка с детето й и ходихме на откриването на Мега мола. Ужасна лудница и за децата нищо нямаше. Обаче с шефа буквално обиколихме Люлин пеша. Чак мен ме боли кръста от ходене.
Извадих пилешко да се размрязава и сега ще мързелуваме

# 670
Здравейте и от мен!
Скочих и метнах едни пържоли да пека.Свеки има рд и ме инструктира да пазарувам.Хукнах и нещо ми призля по-пътя.Явно ми е паднало кръвното.Така е като не ям сутрин.А пия кафе и цигари.
Хапнах и сега съм ОК.Емо го боля корема.Заспа и едвам го събудих за училище.
Урева света ,но тръгна няма къде да ходи.На улицата спря да реве да не се излага пред децата.
Утре Емил става на 5. Купих му тротинетка.Подарихме му я по-рано.Сега мисля да му вземем и някоя игра за да не е без хич на празника.

# 671
Eхоо, прибрах се и в момента ви чета с питие, точно както снощи ми препоръча Калинка. Между другото и при нас с теб, Калинчице, съвпадение като при Ма ко - ти ми пускаш релакс, а аз снощи за пръв път ходих на йога в София. (Намерих си клуб, но първото занятие нещо не ме очарова.) А в това със сънищата наистина има нещо. Джейми е права, много са скъпи помагалата, особено по езиците, а много от тях са излишни според мен, ама...Иначе инициативата на шуменци е идейна и нашето даскало също се включва, родителите бяха абсолютно За.  Защо наистина да дават излишни пари за букети, като с тези пари може да се помогне на наводнените райони - при нас ще има кутии и ще изпратим парите към БЧК. Тити, утре ще честитим, ама да кажа отсега да ви е здрав, усмихнат и всичко най. Целувки за всички прекрасни да не ви изброявам.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 21:07 от dam4o

# 672
  • София
Здравейте, ако ме помните още! Blush
Имахме си едни грижи, та не ми се пише, но ви чета редовно.
Сега влизам с един здравен въпрос- днес правихме профилактични изследвания на урина на Мария. И като излязоха резултатите се втрещих- 25 левкоцити. А не трябва да има никакви. Иначе другото е в норма, а всъщност РН е леко увеличено- 8 при горна граница 7,6. Та, обадих се супер притеснена на педиатърката, но тя каза, че вероятно пробата е замърсена или детето не се е измило добре преди да я даде. А тя въобще не се изми, забравихме Blush. И на всичко отгоре се изпишка в гърне, че не можела да си цапа ръцете Crazy, та после пресипвах...абе чудо. Та с една дума- някой може ли да ме светне дали е нещо страшно това? Педиатърката , която по принцип е притеснителна, всичко следи, каза да не се тревожа. Обаче мен ме човърка. Нищо не я боли, нито има проблеми с ходенето по малка нужда, нито парене, нищо.

# 673
Валенце, сигурно пробата е замърсена.
Скрит текст:
Дайте още една, ама този път да е по-прецизно. Мария не може ли да използва стерилно контейнерче? Тя освен да се измие, добре е първо да пишка малко навън, после в контейнерчето. Ако й е много малко, нека да използва нова пластмасова чашка, по-голяма е и няма да се изцапа. Ама да е от средата на пишкането!
Иначе наличието на левкоцити в урината е признак за възпалителен процес на бъбреците, пикочните пътища или половите органи. Ако повторната проба отново е със същия резултат, дайте стерилна урина. Колкото и да е неприятно, тогава ще трябва да я даде в стерилно контейнерче. Стерилната урина ще покаже дали има бактерии. Ето тук малко да прочетеш, ама да не се шашнеш, моля те! Щом няма оплаквания, най-вероятно пробата е замърсена.
http://www.puls.bg/health/inquisitive/news_3661.html

Аз се уредих с гости тази вечер, не съм се върнала и се започна.  Crazy Отивам да пазарувам, мили мои! Ако не се появя по-късно, моля Ма ко да ме издирва в кухнята.  hahaha

# 674
  • София
Смърфи, прочетох де що има из нета, така че съм доволно ошашкана. Само това ми трябваше сега на фона на всичко. Почти съм сигурна, че е замърсена при взимането, да не говорим, че мина поне час и половина от вземането и  докато я отнесем в лабораторията. Абе по принцип съм прецизен и точен човек, но в последните дни просто не съм в кондиция. Ще видим, другата седмица ще направим ново изследване, само да го измисля как ще стане. Но наистина поне засега оплаквания няма никакви.
Благодаря, Смърфи!

Общи условия

Активация на акаунт