Контеса - направо ми се зави свят като те прочетох, не бих издържала на този ритъм. Герои сте!
Поли - за снимката най-добре да купите хубава рамка. За картички си трябвят материяли, които не си заслужава да купуваш. Ето тук има идеи за картички с подръчни средства https://www.youtube.com/playlist?list=UUzFoms6-Px13nSxLfFxpa6A Идеите са новогодишни и валентински, но с малки корекции може да стане хубава поздравителна картичка, особено идеята с балоните.

Креми - щом е за добро, нищо не може да те уплаши.

Ста-ди - хубава почивка сте си направили, леко да е и чистенето!

Калинка - и моето лекарство е като твоето, само че го гарнирам и с един аспирин.

Моренка - бързо да се оправяш!
Вио - и аз ги заглеждам тези машинки, чудя се за една от щатите, сподели като я пробваш!
Ма ко - шефът кога тръгва на градина?
Мони - хаха, и ние бяхме като вас, чакахме да се върнем, за да си починем. Успех и с последния изпит!
На бургаските девойки, Лус, Бомболинка, Дамчо, Тити, Марчето и кой изпускам
накрая преди 4 се зарекох че ще е за последно, а уж се зарекох да не се заричам...
. Очаквам скоро и за охрана да поискат и за незнайно още какво.При вас има ли ги тези суми 

Нали съм си селянче, че и дъртичко - мен баба с такива неща ме гощаваше
Докато си бях в бг рядко се занимавах с тесто, че мама е голям майстор, но като дойдох тук няма на кого да заръчам и се налага аз да си правя каквото ми се яде
доста е сумата... С тези цветя по 15.09 направо става безумие... Защо не й поднесе детенце картичка - ти правиш прекрасни картички!!!

, та после пресипвах...абе чудо. Та с една дума- някой може ли да ме светне дали е нещо страшно това? Педиатърката , която по принцип е притеснителна, всичко следи, каза да не се тревожа. Обаче мен ме човърка. Нищо не я боли, нито има проблеми с ходенето по малка нужда, нито парене, нищо.