Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 129
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
ЗдравейтИ!  Grinning
И аз се търкалям  с кафе... бих искала в някое китно, малко италианско градче.  Simple Smile
Дамчо, толкоз показва и нашият термометър в момента, 17.20ч. Ще видим по-късно как ще е, например вчера в 19ч. беше по-топло от по-рано.  И нощтаа беше много топло...  Това е положението - уцелихме горещниците без да искаме, но времето вече е абсолютно непредвидимо.

# 91
  • София
Прибрахме се.
Ще ви чета довечера.

Последна редакция: чт, 14 авг 2014, 11:07 от Валенцето

# 92
  • Sofia
Валенце, много ти благодаря за предоставеното удоволствие!  Hug  Heart Eyes  Страхотни, страхотни,... снимки! Великолепна, неописуема природа!

# 93
  • Fort Worth, TX
Още няма вода.Сега тече едвам, едвам при това кална.Мивката прелива, ние лепнем.Прибърсваме се с мокри кърпи, което си е голяма гадост.Кой измисли да спре водата на тази жега?

# 94
Добра вечер!!!
Наздраве!!!

Креми много неприятно това!!! Какво казват от ВиК?
Ма ко при нас е светло до 22 часа, а аз после заспивам  hahaha никакви падащи звезди не виждам - аз съм падащата, заспала звезда  hahaha
Джейми ходили на плаж?
Вале Heart Eyes
Дами - гледам ти на кафе и показва, че скоро ще го пиеш в Париж....
Морена голяма жега е при вас... Чак сама си завиждам, че съм с жилетка  Joy
Тук днес духа вятър като за световно, сменя се с дъжд, а после прижурящо слънце - шантава работа  hahaha но изкарахме цял ден на вън, че се бяхме затъжили за дълги разходки. Утре го дават да попече повече, ама си е 16гр.  Joy

# 95
  • Sofia
Мдааа... сега се прибрахме, 31 е Т, от външната врата направо в банята иначе се нетраем.
Това е, все едно и също тук.
И в София жега, жега, ама нощем поне ставаше прохладно (не че е нормално де).
Калинуш, то и аз ти позавидях за жилетчето.  Wink
Ще се хоризонтирам и аз с детето, че сутрин ако не излезем рано, няма как.
Мен първолашката вълна ме люлее все повече с наближаването на тоя тормоз и те така.  ooooh!
Утре ще си взема третата и последна книжка от колекция Лято със сп. Журнал.  newsm44

# 96
Наздраве.
Джейми ходили на плаж?
ходих и крака в морето топнах,даже децата забелязаха че мама се е престрашила и е влязла във водата  ooooh!
Водата мили мои е чай,но пълен с гадни парливи медузи  Sick един час не излязоха от там мъжете. Ама дойдоха двама сладури и разгониха половината плаж.
Те животинките си играеха ,защото стопаните им ги пуснаха, ама в края до тях бързо се освободи място, макар че в 19 ч все още беше добре времето. Предния път с пинчера си защитавах територията ама сега големки бяха.
Креми  Hug
Вале благодарение на теб се поразходих   bouquet
Оф един патладжан бях нарязала сега и в готварския питах, най -мразя да не ми стигне времето и да се чудя какво да правя.Сега ще го оставя в хладилника а сутринта ще го мисля .

# 97
  • София
 wavey
Ще дойда, ама друг път.  Simple Smile
Поздрав, най-сърдечен!
Маруцка

# 98

Да ви сервирам кафенце и изчезвам, че днес много задачки.

# 99
  • София
Добро утро на всички!

Дамчо, благодаря за кафенцето Peace

# 100
Добро утро Simple Smile
Това малкото да не се похвали човек ,че се научи да спи -скочи в 6ч. И първия въпрос е :
-Мамо ще ходим ли на градина ?
Явно му е скучно с нас, а непрекъснато им измислям игри  Tired
Излизаме да играем Simple Smile

# 101
Здравейте. Майка ми е на гости и седнах с кафето да ви нагледам, докато те четат книжка.
Креми, много неприятно. Дано да дойде скоро.
Дамчо, благодаря за кафето.
Марче, направо ни забрави.  Hug
Вале, добре сте се разходили. Разгледах снимките с удоволствие.
Моренка, добре, че ми напомни за книжката. Ще мина и аз да си я купя.
За всички останали   bouquet

# 102
Добро утро! Разбудих се за част от секундата - хванах врялото джезве. Тичах до аптеката като вятър, добре, че е на сто метра от свекърва ми. Много ме е яд като направя някоя глупост.
Чета, че си прекарвате добре - кой на море, кой на планина. Аз тръгвам след час за село с Ема. Свърших си работата в П-в. Вчера погребахме моята най-добра приятелка от училище. На 39 години, отиде си внезапно, за някоко часа. А подготвяха сватба, след две седмици. Скапан живот, мамка му!
Джей, другия път топни д..е и заради мен в морето!

# 103
  • Germany
И аз да кажа "добро утро" Simple Smile
Ние търчим по задачки, вечер на кръчма с приятели и сме каталясали... но е хубаво Simple Smile
Вчера бях на гинеколог. Имам малка миома. Каза, че за сега не е проблем, да я следя в Германия. Пусна ми и цитонамазка, въпреки че правих в Германия преди 3 месеца. Моля, за стиснати палчета, всичко да е наред  Praynig
Хубав ден на всички  Hug

# 104
Добро утро и от мен!!!
Дами благодаря за кафето! Успешен ден!
Морена кое те притеснява за първи клас? Детето ще се справи, а пък ти спри да си говориш с другите майки и всичко ще е ок  hahaha hahaha hahaha Постарай се да е празник за теб и детето - все пак първи клас е веднъж в живота!   bouquet
Джейми браво за плажа! Обичам да ходя рано сутрин и късно след обяд и да слушам вълните със затворени очи... и моя малкия не излиза от водата, та винаги стоим около 1,30 колкото да се накисне като хората. Песа сме го водили на плаж, но аз си имам мое местенце, където няма хора и купона е голям, защото той се вбесява на вълните и ги лае и хапе без прекъсване  hahaha Патладжан обичам пържен и отделно доматен сос с чесънче и босилек ммммммм.
Марче весело да ти е   bouquet
Лус  Heart Eyes
Ста ди почивай докато имаш отмяна   bouquet
Хортензия Flowers Rose Живота е пълен с обрати... За това живейте на пълни обороти, радвайте се на малките неща и забравете глупостите от сорта "първо да натрупаме пари, а пък после да си уреждаме живота"... Удари една ракийца надвечер под асмата на село!!!
Мони fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover всичко ще е наред!!! Редовната диагноза на бг гинеколозите, за да не ти кажат, че нищо ти няма е "миоматичен възел по външна стена" - ако и при теб е така - не се притеснявай!!! И вие ще имате нужда от почивка след почивката  hahaha
Днес ние се успахме задружно  hahaha Снощи с малкия изгледахме "Рио 2". Сега не вали и слънчице е напекло, та хуквам да разхождам дете и куче  Joy Усмихнат вден ви пожелавам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт