Браво на детенце
А за главоболието- на мен ми помага аулин. И аз съм с мигрена, а и забелязах, че ако е мрачно и дъждовно не мога да стоя от болки.
Не, че са кой знае колко пари, но зимата са ми в помощ за големите сметки. А и септември колко разходи ще имаме
Ще го измислим, къде ще ходим.

Само дето ме болят краката вече и съм уморена,ама то такива шофьори-все едно са сами на пътя. 
ММ си поръча винен кебап, ще ми дадете ли рецепта?
Кажете сега не съм ли луда за връзване. А колко мая съм взела... дето не меся, не е истина! По две питки на ден да правя, пак ще имам за една година напред. А защо съм взела и прилично количество лимонтозу, никой не може да ми каже!
Дори не знам за какво ми е, ама виждам в магазина и мятам в количката, че евентуално някой ден ще го употребя.

Много се радвам, че се запознахме. Слънчево и добро момиче си. Кафето е много хубаво - да знаеш.

Дано новия клас на детенце ви допадне!!!
И на мен ми се иска да се размотавам по цял ден или да излизам когато искам..., ама все още не мога или трябва да съм с деца. Дано когато децата пораснат да имам сили и желание 

Та така, детската градина евентуално ще я започнем в четвъртък. Само да сме здрави 
Дано бързо се оправи 

Сега се мразя, ама не бях яла като хората от вчера сутринта и познайте
Вече имам сили само да се добера до леглото и да гушна Деичка.
, ама и да се явят да не ги мислим. Докато пиша и Вио дошла - радвам се за Ванко, а и нали утре е рожденик - да е жив и здрав!
Много са свотани ния. Постояхме в парка, прибрах го хукнах до там пак, като го оставих на майка и се прибрах в 18ч.
Ама пак не казваш как сте

После се прибирам, мятам се из банята, обикалям си китките които се отглеждат самостоятелно на терасата, пуша по няколко цигари наведнъж 

А аз ще капризнича и ще викам като нея: А аз мусака не ям.После това готвила.Майка ми носи тиквеник.Тя не ядяла.После колежката какъв тиквеник прави ,ама не беше сладък. 

Не се притеснявай за пътуването - предполагам си имате столче за кола, ще му вземеш играчки и периодично ще му ги сменяш, ще пийнете по едно кафенце из пътя и ще стигнете 
Пък за снимката ми - нямам фейсбук и ми стана гадно, че един вид се крия, а не е така. Не ми остана време днес да проверя прогнозите, но аз през цялото време се молех да мине август...Утре се надявам да имам време да си се занимая с тези материи и ще споделя.

да си починеш на собственото креватче
Хилят се те за лимонтозуто, ама и тук няма

Хубаво е, че имаш и нови предизвикателства!!!
и ти си една луда калинка
ама пък ще си починеш с кеф 

дет се вика - тва да ти е проблема 
Препоръчани теми