Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 3

• 67 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, все се каня да ви попитам как си обувате обувките, когато сте със слинга или с раницата и с бебето в него/нея?

# 196
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, все се каня да ви попитам как си обувате обувките, когато сте със слинга или с раницата и с бебето в него/нея?

Първо се обувам, а след това слагам носилката Simple Smile

# 197

Първо се обувам, а след това слагам носилката Simple Smile
Ами няма как да стане при мен, защото няма кой да ми подаде бебето, а вкъщи не влизам с обувки.  newsm78
В момента съм си сложила едно столче на изхода на апартамента и сядам на него. Но пак доста се навеждам, за да си вържа кецките, а бебето се извива назад, за да разбере какво се случва и е малко опасно.

# 198
Нося обувки без връзки.
Мога и да клекна в краен случай.

# 199
  • Pb
И аз си уших от тези предпазители за презрамки, че Ивана също все ближе раницата. Лицевата част направих от умаляло боди, за да е меко и да попива.

# 200
  • София
Ако нямате кой да ви ушие подложки вижте какви намерих в продавалника:

http://olx.bg/novi-universalni-protektori-za-smuchene---organich … stranni-i58239918

Живот и здраве и аз ще си взема като купим раница:)

# 201
  • Варна
Ето ги в eBay на доста по-приемлива цена:
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Infant-Baby-Carrier-Adjustable-New … Name=STRK:MESE:IT

# 202
  • София

Екстра Hug
Ще си запазя линка!

# 203
Благодаря на всички за допълненията Simple Smile Надявам се да сме полезни на слингоизбиращи мами Simple Smile

Да попитам отново, тъй като въпросът се загуби назад - някой има ли опит с бебеносене по време на бременност и тандемно носене? Какви носилки са ви били удобни, както и всякакви други трикове Simple Smile

# 204
Момичета,с интерес ви чета,до сега не съм носила бебе в слинг,но сега с второто ,живи и здрави може да пробвам. Само ми кажете как се справяте без количката? Аз съм свикнала да мъкна багажи постоянно,а и си трябват някои неща. Не мога да изляза само и единствено с бебето "в ръце"  newsm78

# 205
  • ул. "Мечтание"
Да попитам отново, тъй като въпросът се загуби назад - някой има ли опит с бебеносене по време на бременност и тандемно носене? Какви носилки са ви били удобни, както и всякакви други трикове Simple Smile

Тандемно не съм носила, но бременна съм. Ползвах тъкан слинг, вързвах под гърдите.  Peace

The Mum, използвам раница или "шерп"  Mr. Green (мъжа ми). Поръчах си сега да ми ушият слинг-чанта. В петък ще пристигне. Нямам търпение вече да я изпробвам.  Crazy

# 206
Багажът ни е бил в раница. Макар че не виждам кой знае какъв багаж да се носи newsm78 Аз носех многократна пелена и един комплект дрешки, евентуално играчка. Побирах ги в детска раница.
Носех обувки, които съм вързала преди сто години и кракът ми влиза и излиза без да има нужда да завързвам и отвързвам.

# 207
  • София
The Mum, разходките с шишката не продължават повече от 1-2 часа, а за този период досега не ми се е налагало да сменям пелена, например. Най-често ми се е случвало да поиска да се храни и ако времето и мястото позволяват суче навън, ако не - се прибираме у дома. В една чанта от плат нося ключове, портмоне и телефон, има удобни дръжки, за да я метна на рамо и ръцете са ми отново свободни. Дори и пазарските ми чанти са платнени с големи дръжки и мога да си ги окачвам на раменете, изглеждам точно като натоварено магаре, но тежестта се разпределя и ръцете пак са ми свободни:)

А на въпросът за обуването: имам обувки с връзки, които не връзвам и развързвам, само се навеждам да ги обуя като бебето е вече инсталирано в раничката. Имам и такива без връзки. За зимата - боти и ботуши с цип. Не ми е проблем да клякам или да се навеждам с раничката, а със слинг е още по-удобно, защото едното рамо винаги може да послужи за държач на главата, а раницата си има подложка за глава, която се слага допълнително, но досега не ми се е налагало да я ползвам.

# 208
Аз питах,защото на мен излизанията ми бяха по цял ден,например излизахме към 10, малко разходка,ходехме да вземем кухнята,хранех го на вън без да се прибираме,преобличането също,после дребния заспиваше в количката,аз сядах на някоя пейка да почета,после пак разходки и се прибирахме надвечер. Та като казвам багаж имам в предвид че нося повече памперси с мен,мокри кърпи и т.н,дрешки,силиконовиятпротектор за количката ако случайно плисне дъжд,бурканите с храната от кухнята... Всичкото това чудо без количка нямаше как да го правя  Crazy

# 209
  • София
Слинг/раница не изключва ползването на количка. За цял ден с тримата вземам двойната количка + носилка. То са дрехи, манджи, играчки...

Общи условия

Активация на акаунт