Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 3

• 67 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • ул. "Мечтание"
Другата раница на Амазонас - SmartCarier - е доста по-хубава: https://www.youtube.com/watch?v=3fsvbyV4myQ
Нямам представа обаче дали е подходяща и за по-голямо и едро дете.

Ежемесечните бебеносещи срещи във Варна стартират отново. Пишете ми на лични за подробности. Следващата ще е на 30 ноември от 14 часа.

# 571
  • София
Момичета, да ви попитам цена от около 170 лева за Ergo Designer раничка с подложката за новородено добра ли е? Вероятно имам вариант и за Ergo Performance за същите или малко по-малко пари. Вие кое бихте препоръчали? И най-вече дали е изгодно..

# 572
Звучи добре, но дали е оригинална наистина?  newsm78

Ето една симпатична снимчица по повод носенето и татковците:

Скрит текст:

# 573
  • София
Ех как им отива на тези татковци Simple Smile

Оригинални са да, днес имаше сделки в немския амазон и съответно Ergobaby Designer с приставка за новородено излезе 82 евро, а Ergobaby Performance + отделно приставка за новородено - 74 евро. Чудя се коя би била по-удобна, дизайнера е много красива пък е и органик, пърформънса е черна, т.е. не толкова привлекателна, но уж е дишаща.. Някой ползвал ли е и двете да каже коя е по-удобна, доколкото разбирам разликата е в презрамките и ширината на колана.

Утре вечерта пак ще има намаление, на тази: http://www.amazon.de/gp/product/B002R0DVL6/ref=gb1h_img_c-3_3067 … pf_rd_p=560113067
Днес едноцветни Original имаше за 60 евро, тази не знам колко ще я намалят.

# 574
Привет, момичета!

Да попитам за тези трите: китайски ментета ли са или? Една приятелка сега избира раничка и ми е пуснала линковете...

# 575
Ergo-то се харчеше като топъл хляб в немския амазон днес  Mr. Green

# 576
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Привет, момичета!

Да попитам за тези трите: китайски ментета ли са или? Една приятелка сега избира раничка и ми е пуснала линковете...

Според мен са ментета и трите  newsm78

# 577
Привет, момичета!

Според мен са ментета и трите  newsm78

И според мен ...

Ergo-то се харчеше като топъл хляб в немския амазон днес  Mr. Green

Да, Ерго! Аз не искам Ерго!  Crossing Arms
Тукашният "продавалник" е пълен с Ерго, а на Боба и Тула никой никъде не прави намаления  Crossing Arms

Едит:

# 578

Тукашният "продавалник" е пълен с Ерго, а на Боба и Тула никой никъде не прави намаления  Crossing Arms

Аз тайничко си мечтая за Тула Тодлър на лисички.  Joy

# 579

Тукашният "продавалник" е пълен с Ерго, а на Боба и Тула никой никъде не прави намаления  Crossing Arms

Аз тайничко си мечтая за Тула Тодлър на лисички.  Joy

Аз избягвам да разглеждам страницата на Тула, защото е пълна с прекрасни раници, които и да има човек парите, не може да си купи, защото са някакви мнооогооо лимитирани бройки /дали даже не е само по една/ и разни откачалки вардят пред компютрите, за да успеят да си купят! Всяка седмица нови и нови ... и всичките- страхотни /чак дразнещо страхотни!/

Иначе и аз искам Тула на лисички или жирафчета  Heart Eyes

# 580
По повод Тули-те по $300 и другите подобни, ми попадна тази готина статия: http://guggiedaly.blogspot.com/2013/10/safe-and-stylish-babywear … ng-on-budget.html

# 581
По повод Тули-те по $300 и другите подобни, ми попадна тази готина статия: http://guggiedaly.blogspot.com/2013/10/safe-and-stylish-babywear … ng-on-budget.html

Цитат
So go to that crazy carrier lady's house and start trying them on.

Нощни очиJoy

# 582
  • София
Lexie, все още е мъничка да, но скоро ще се наложи. Аз затова по-отрано се ориентирам:) Иначе мен всичките Тула ме изкушават.

# 583

Цитат

Joy Joy Joy Joy

Аз избягвам да разглеждам страницата на Тула, защото е пълна с прекрасни раници, които и да има човек парите, не може да си купи, защото са някакви мнооогооо лимитирани бройки /дали даже не е само по една/ и разни откачалки вардят пред компютрите, за да успеят да си купят! Всяка седмица нови и нови ... и всичките- страхотни /чак дразнещо страхотни!/

Иначе и аз искам Тула на лисички или жирафчета  Heart Eyes

Мда, докато пишех горния пост направих грешката да я разгледам и сега съм влюбена в поне 5 десена.  ooooh!

Но ние имаме планове за още едно дете и голямата чуденка е Тула или Тула тодлър да си взема сега  newsm78

# 584
  • ул. "Мечтание"
Няма да се фръцкам тогава още с тула-та си... и без това все още не е официално моя!  Mr. Green

Цитат

Нощни очиJoy

Шът сега.... няма да ѝ казваме, че лишавам децата от закуски за да си купя вълнен слинг шал за 200 евро.  Joy Outta Joint

Шегата настрана. Статията е чудесна!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт