Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #4

• 38 803
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • София

Малко спам, но понеже Хелън и Георгиева  Hug  Hug  търсеха филма Günce, намерих го с руски субтитри. Може да не е нищо особено както каза Лакунка, но които иска може да го погледне.
Скрит текст:

http://vk.com/video86609500_169707294

Много е хубава  Heart Eyes

# 542

Малко спам, но понеже Хелън и Георгиева  Hug  Hug  търсеха филма Günce, намерих го с руски субтитри. Може да не е нищо особено както каза Лакунка, но които иска може да го погледне.
Скрит текст:

http://vk.com/video86609500_169707294

Много е хубава  Heart Eyes

Зарани  Hug Hug Hug голямо благодарско

Гледах го аз още преди месеци на турски, ама пусто нищо неразбрах.
Още веднъж, благодаря!!!
Скрит текст:
Черпя една песен от филма

# 543
Привет!!
След втората серия на Ешреф и компания май съвсем ще се откажа от мераците си да го гледам.

Ами то визията на Мете още от фрагманите не ми допада.
Сега гледам сериите на Кайяп и не ми се гледа друг образ освен Мехмет.
Хубав сериал,добра игра, интригуваща интрига.

Хареса ми и представянето на Бубето и Илкер. Мутрите на останалите са  зловещи, ще гледаме истории от дълбините на тъмното, черното ,където властват законите на извънзаконното, задкулисието колкото и шаблонно да звучи.

# 544
Заранче, мерсииииииииии!!!!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 545
  • София
За нищо!  Hug

Ели, съгласна съм за всичко, и моето мнение почти не се различава.  Peace

Така е по-добре, а?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 546
За нищо!  Hug

Ели, съгласна съм за всичко, и моето мнение почти не се различава.  Peace

Така е по-добре, а?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да Зарани, Peace  съвсем е друго, друга визия, която те грабва .

И понеже е темата за Каяп и всичко останало е след него,  ще споделя удоволствието от сериала гледайки го с БГ субтитри, за което още един път благодаря за чудесния превод на екипа!  bouquet  bouquet  bouquet
В Каяп всички те грабват, играят добре.  За Мете и Асалъ, за Каан и другия Каан, за Долунай  сме писали, дори и без превод личи как се отдават и пресъздават героите си.
Артистът който е Фахри е мнооого добър, убедителен с играта си.А Кумчо вълчо , Бешир  Joy  Joy Joy Joyми е толкова смешен и....жалък, поздравления и за артиста. Много е напет, прави заключения все едно е гений, евтини махленски коментари, а  появи ли се малка заплаха и скърца със зъби Joy Joy Joy Joy JoyОт нагъл и първичен глупак се превръща в послушно псе, което рънжи и се умилква около Фалко. Joy Joy Joy Joy
Илкер пък пресъздава един противоречив образ, имитира увереност и  показва, че владее положението, очите святкат та мълнии сипят , Mr. Green а като чуе телефона и се разтапя с думата шефе. И какво удоволствие изпитва  ,,шефе,, наслаждавайки се сякаш е пред очите му .
Няма да пиша повече ,за да не разкривам какво се случва, защото има четящи,  които не са го гледали и ще им разваля изненадата.

# 547
eliNIM, благодаря за споделено относно Кайъп. Много ще се радвам поне малко да коментираме сериала, защото има хора, които не са го гледали и може би ще им е интересно да обсъждаме случващото се в сериала в темата за Кайъп.

И на мен много ми харесва сериала. Всичко е много добре замислено. Преди известно време се опитах да обясня историята на мой близък, но тя е толкова заплетена - кой, откъде, как, че и аз се оплетох   Joy Харесва ми, че постепенно се разкриват нещата. Остана малко назад разкриването на убийството на Дефне. Единственото, което не ми харесва е, че всеки епизод започва с финала си. Да, това е добър похват да хванеш от началото зрителя на епизода, но пък чак да се използва за всеки такъв ми идва доста.

Относно героите мен ме грабна Йозлем... толкова красива, нежна, всеотдайна, но може би само на пръв поглед   ooooh! Обожавам дълбочината на очите и. Страхотна е! Флирта им с Мехмет разведрява обстановката и ми идва много добре.
Спирам! Пускам само един поздрав.   Whistling

http://www.vbox7.com/play:c9ab6a8baf

Има 4 фрагман за Хиджран: http://www.kanald.com.tr/banaartikhicrande

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 20:11 от BaMbIto

# 548
  • София
Hicran’ın kaderle imtihanı başlıyor...
Bana Artık Hicran De, Pazar günü 20:00’de Kanal D'de! #banaartikhicrande

Bana Artık Hicran De 1. Bölüm Fragmanı - 4

eliNIM, благодаря за споделено относно Кайъп. Много ще се радвам поне малко да коментираме сериала, защото има хора, които не са го гледали и може би ще им е интересно да обсъждаме случващото се в сериала в темата за Кайъп.

Ами нека го правят, никой не ги спира.  Peace  
Аз например няма какво повече да кажа и да коментирам, но с удоволствие ще прочета всеки един, които има какво да напише за Кайъп.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 20:10 от zarani

# 549
Pazar - неделя ли беше? newsm78

# 550
  • София

Да неделя е.  Peace

Буура за героя си Синан:

Старая се да играя различни роли във всеки сериал. Тук аз съм Синан, той е малко неуспял тип (не се уточнява в какво точно е неуспял). Отраснал е в сиропиталище, но ученическата стипендия на богат човек променя живота му. (тук не съм на 100%, че е точно така, ако има разминаване после простете  Blush ) Сега той е образован млад мъж, които бича свободата. Жените не му се доверяват за сериозна връзка, брак и деца ....  Докато не среща Хиджран.

Източник - Bugra Gulsoy International Page

# 551

Буура за героя си Синан:

Старая се да играя различни роли във всеки сериал. Тук аз съм Синан, той е малко неуспял тип .........  Докато не среща Хиджран.

Зарани, Peace
Сякаш  е  моя сценарий преди време  Joy Joy Joyили аз съм улучила до някъде hahaha
 Синан влюбен в Hicran , но тя обича ,имала вземане даване с Мурат.
 Позната драма, двама приятели се влюбват в една и съща жена, кофти.....има и малка подробност, до  мъжа от миналото в настоящето има жена кучка. Laughing

# 552
  • София
Да Ели,  Joy  вярно е. Или сценаристите залагат на сигурно, или просто няма какво друго да измислят. Май е и двете.  Rolling Eyes

Толга Саръташ - Мурат, вчера на няколко пъти ми заприлича на Леонардо ДиКаприо  Mr. Green

Айде и малко сладурите от Ulan Istanbul. Стигнах до средата на 5-ти епизод. Много ми харесват! Супер са! С глас се хиля с всички, особено със Зейнеп Канконде и новоизлюпената и ''племенница''.  Mr. Green  А, и с Карлос!  Heart Eyes

Скрит текст:

Наша кака като работи нощна смяна, и пропуска всички интересни случки в Гюлтепе.  Mr. Green

# 553
Добро утро!

Синан мисли Хиджран за момче  hahaha

За Кайп- аз не можах да разбера защо Йозлем покани Мехмет в тях? Тя му каза, че Кемал е отишъл в полицията и това ли беше?
А на мен сега Фалко ми е смешен, като го слушам как говори с патрона. На турски ми звучеше, че му казва нещо важно, пък се оказват някакви общи приказки-ми в къщата сме, нищо не става и т.н. За съжаление не мога да правя стоп кадри, че да си подкрепям приказките с обсъжданите епизоди  Sad.

И да, повтарям се, но напълно различно е да се гледа с превод, все едно за първи път го гледам! Благодаря ви, дами   bouquet

Сега с нетърпение чакам сериала на Долунай, но ето вече седмица няма нов фрагман  Sad.

# 554
Йозлем покани Мехмет в къщи, за да му каже за Кемал и полицията, да, но може би тя очакваше Мехмет да знае нещо по въпроса и искаше да разбере повече. Мисля, че полицейското присъствие леко я притесни. От другат старана, може би дори неволно, тя искаше да види Мехмет. Случката в гората беше много забавна  Grinning тя толкова упорито бъркаше в този джоб  Joy Интересен беше момента когато тя се разстои как Мехмет я накара отново да се усмихне. Големи са сладури.
Кое ми е най-интересно  newsm78 Предполагам вече на всички им е ясно, че Йозлем е имала тайна връзка с Кемал. Добре, станалото-станало, интересно ми е защо тя продължава да бъде близо до това семейство, след като само си причинява болка.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт