Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #4

• 38 773
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Бу, честита премяна!  Grinning

# 661
  • София
Benim Adım Gültepe 3. Bölüm

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 21:41 от zarani

# 662
# 663
  • София
Суна е гад мръсна!!!  #Cussing out   
Трупа точки пред Ешреф, ама и Мезийет хич не е безразлична към Ешрефко. От малкото което успях да прочета и разбера от резюмето, Мезийет харесва Ешреф. Дали пък сега той няма да е вторият мъж между сестрите. Хаха, задавам отговори, естествено че ще е той.  Mr. Green  Дано обаче тоя път Мезийет да я огрее! Дано, дано, дано!  Praynig

# 664
  • София
Не искам да съм лоша, но ще ти кажа, че няма да я огрее  Joy Joy Joy 

# 665
  • София

И защо? Да нямаш пак някое вътрешно инфо.  Joy

Майтапа на страна, но ако стане така, че в сериала историята се повтори, и противната пак вземе мъжа, който сестра й харесва аз ще съм дотук. Любов между Суна и Ешреф не искам да гледам, ако ще и пари да ми дават! Не стига, че ми е ужасно противна, но и от сега знам, че като двойка хич няма да си отиват! Пък и Мете яко са го загрозили! Няма и помен от онзи красив и харизматичен мъж, които гледахме в Кайъп и Ойлето. Зейнеп Тан страшно ме разочарова този път!

# 666
  • София

И защо? Да нямаш пак някое вътрешно инфо.  Joy

Майтапа на страна, но ако стане така, че в сериала историята се повтори, и противната пак вземе мъжа, който сестра й харесва аз ще съм дотук. Любов между Суна и Ешреф не искам да гледам, ако ще и пари да ми дават! Не стига, че ми е ужасно противна, но и от сега знам, че като двойка хич няма да си отиват! Пък и Мете яко са го загрозили! Няма и помен от онзи красив и харизматичен мъж, които гледахме в Кайъп и Ойлето. Зейнеп Тан страшно ме разочарова този път!
Чшшш! Не така за Мете Joy Joy Joy
Той е под прикритие да не го набара Суна Joy Joy Joy

# 667
  • София
Ами, да не е лъжа! Какъв беше преди, а какъв стана сега заради тоя бабаит Ешреф.

Колкото и да не ги харесвам Сонер и Бахар, ще взема да го изгледам изцяло и третия сезон. Поне да има с какво да си оправям вкуса след като Суна и Ешреф се .....  Тя Бахар поне е хубава.

Я кого намерих докато се ровех в архива на "Времето лети"!  Grinning  Това не е ли дядо Дорсун, бащата на Суна и Мезийет?

При Айча е пълна промяната от "Времето ..." и тук. Много красива жена, и невероятна актриса!

# 668
# 669
# 670
# 671
# 672
Да не повярва човек че това е Кобрата.

Струва ми се, че и тук ще е добряк, поглед на обикновен ,честен мъж от ония дето са чак наивни

# 673
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет wavey wavey wavey wavey
Да не повярва човек че това е Кобрата.

Струва ми се, че и тук ще е добряк, поглед на обикновен ,честен мъж от ония дето са чак наивни

Абе на мен ми се струва малко като ударен с мокър чорап по главата. Малко завеян, та до тъпичък изглежда (може щото е ФлИбен де:35: Joy) Дано да играе наивен образ. Но брадичката му (на актьора) е определено на емоционален и лесно гневлив мъж Thinking Thinking Heart Eyes Laughing

Върнах се от тръстиката и реших да наваксам с 15-ти на КРА. Ами като гледам в никакъв случай не се развива по-бързо действието от колкото при Хиджран. Ама рейтинг си има заради актьорите. То не са погледи, тръпки дали ще се сдобрят, докосвания, та да тръпне аудиторията. Дано и при нашите е така. Че бих искала да си погледам Аслъто и що не и другия маймун, както се казва (БУ май беше го пренесла в зоо зоната Joy Joy Joy hahaha ) Heart Eyes Laughing

# 674
  • София
Изгледах и шести епизод на Кайъп. Много неща мога да напиша, но ще трябва да сложа всичките в спойлер.  Laughing  В едно съм сигурна вече напълно - Фалко говори по телефона с един, получава съобщения от друг, а пък на третия изобщо не вдига.

Ей на тия двамата, майка и син Елмаз и Кадир обърнах повече внимание в този епизод. Добри актьори са, радвам се, че имаха възможност да покажат таланта си и в Ulan Istanbul. Който всъщност става все по забавен и интересен.  Laughing  Heart Eyes Party  Все така да продължава! Любопитни ще са ми утрешните рейтинги, дано се представи добре срещу Карадайъ и започващия довечера Реакция. Стискам палци!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт