Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 158
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Благодаря за темата  Hug
Искам да похваля този продукт на Babylove - DM - http://www.codecheck.info/img/672844/1 . Купих го на ММ, тъй като кожата му е мн чувствителна,лятото особено. Реших да го пробвам като почистващ продукт за лицето и останах много доволна, а по принцип съм с много чувствителна кожа. Не изсушава, отделно маха и грим добре.  Heart Eyes

+1  Peace  От доста време го ползвам и съм много доволна!

# 46
Здравейте!
Включвам се в темата с един много добър отзив от самобръсначката на Gilette Venus- OLAY:

Това, за което не съм сигурна, е дали се предлага в България  Embarassed Но иначе е много иновативно чудо- има овлажняващ и омекотяващ ефект с тези масла, разположени отстрани, което прави бръсненето много лесно- когато се примеси с вода, получава се лека пяна, сякаш използваш пяна за бръснене. Много лесно и бързо стават нещата, а и самата идея много ми допадна. Цената е приблизително 14лв за един брой, пак казвам- дано да я има и у нас, да не се изложа...  Embarassed

# 47
Има я или поне подобна  Simple Smile Виждала съм я по Кауфланд, Била, Елитис и по по-малки магазини. От време на време я виждам и в прИмоция Grinning

# 48
  • Перник
Благодаря за новата тема  bouquet
Да похваля този автобронзант: MY body Selbstbräunungslotion 200 ml - марка на Била:

След упорито търсене из парфюмериите в дълбоката провинция на автобронзант, който постепенно да придава тен и след "компетентните" пояснения на пишман-консултантки, че от мрежата са изтеглени всякакви подобни продукти, заради вредни съставки Mr. Green  - случайно попаднах на продукта на Била. Опаковка 200мл, на цена около 5лв и нещо.
След неособено положителен опит с подобни продукти преди време, леко се притеснявах да не оранжавее, да не става на петна и т.н. След нормален душ, без някаква специална ексфолиация - смесих малко количество от продукта с крема за тяло, който си ползвам - нанася се лесно, попива бързо и няма чак толкова неприятния традиционен аромат на автобронзант. След 4-5 нанасяния кожата придобива приятен, изглеждащ естествено тен. Понеже пътувах и не бях го взела със себе си, отчетох, че и се отмива  равномерно. За цената си, определено, е много добър продукт Peace

В събота гледах слънцезащитния им лосион с 20-ти фактор и автобронзиращ ефект за 6 лв., но не го взех, защото се опасявах, че ще оранжевее и ще прави петна. След твоя коментар обаче, мисля да го купя.

# 49
моля да ми препоръчате кремче/глече за локално третиране на пъпки
 Peace

# 50
SvetlaK, такъв със слънцезащита и автобронзант, едновременно, не съм виждала по нашите ширини Laughing Ако го купиш, би ли споделила как се държи?  bouquet

Peace
Масло от чаено дърво - справя се перфектно, за разлика от всички знайни и незнайни продукти за локално третиране, които съм пробвала. Вечер намазвам съвсем леко, с помощта на клечка за уши, директно върху пъпчицата, на сутринта вече е завяхнала.
Аз използвам на друга марка, но предполагам, че и това ще е ОК Peace

# 51
Di® благодаря ти   bouquet, това е чудесна идея, аз все гледах разни мазила в тубички, но много скъпи...
а всъщност Евтерпа се предлага в пощенските клонове, което малко ме изуми, но сега поне знам къде да им търся продуктите  Peace

# 52
Някой ползвал ли е флуида за къдрици на Виктория Бюти? Вчера гледах в Елитис два вида, като единият беше с екстракт от охлюви. Дали наистина фиксира къдриците ?

# 53
 Peace
Преди време ползвах това  това и бях доволна. Цената беше около 6 лв.

# 54
SvetlaK, такъв със слънцезащита и автобронзант, едновременно, не съм виждала по нашите ширини Laughing Ако го купиш, би ли споделила как се държи?  bouquet

Peace
Масло от чаено дърво - справя се перфектно, за разлика от всички знайни и незнайни продукти за локално третиране, които съм пробвала. Вечер намазвам съвсем леко, с помощта на клечка за уши, директно върху пъпчицата, на сутринта вече е завяхнала.

На Евтерпа има ужасен аромат, освен това не е чисто масло, а е смесица (има други химикали вътре ), затова и не е толкова ефективно. По-добре дай повече пари за чисто масло, отколкото да купуваш този боклук , според мен.

# 55
  • Перник

Непременно ще споделя! В нашата Била пък не видях като твоя, явно има разлики в асортимента.

# 56
 Peace

На Евтерпа има ужасен аромат, освен това не е чисто масло, а е смесица (има други химикали вътре ), затова и не е толкова ефективно. По-добре дай повече пари за чисто масло, отколкото да купуваш този боклук , според мен.
Споменах маслото на Евтерпа, защото имаше добри отзиви за него от потребителки във форума. Не знам как мирише, но и това, което ползвах аз не е много приятно като аромат.  Купих го за около 6лв, свърши и след това си поръчах от iHerb. И то мирише по същия остър неособено приятен начин, но е незаменимо вкъщи Peace

# 57
Току-що видях в сайта на Арома, че ще пускат нови лосиони за тяло Коктейли - Мохито,Пина колада и още няколко аромата. Пише, че скоро ще са налични, чакам с нетърпение, толкова вкусни ми изглеждат Simple Smile

# 58
Току-що видях в сайта на Арома, че ще пускат нови лосиони за тяло Коктейли - Мохито,Пина колада и още няколко аромата. Пише, че скоро ще са налични, чакам с нетърпение, толкова вкусни ми изглеждат Simple Smile

Няма ли ги вече тези? В сайта са ги пуснали...  Нали за тези говориш?

# 59
Да, но това са душ геловете, само те са налични, а аз си чакам лосионите да пуснат  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт