Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 181
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Евтино нещо от което съм доволна. Боя за коса Бюти синьо-черен  newsm03 newsm03 чудна Simple Smile Супер покритие.

# 661
  • Сливен
за мен най-добрата розова вода е на Българска роза -Карлово,но не е много евтина.

# 662
за мен най-добрата розова вода е на Българска роза -Карлово,но не е много евтина.

Хубавата розова вода е скъпа, няма как за 2 лв. да е истинска.

woman_killer, и аз от Бютито съм доволна, има един недостатък, пада бързо.

# 663
  • София
Евтино нещо от което съм доволна. Боя за коса Бюти синьо-черен  newsm03 newsm03 чудна Simple Smile Супер покритие.

Още един глас от мен. Peace Съвсем инцидентно я взех, поради липса на друга боя в магазина до нас, еми мн по добра е от една купчина други. Пък и с тази цена, направо ги бие всичките /евтинджоси/. Мин месец изпробвах безамонячната, еми вече 3-та седмица не е паднала.

Говоря за ММ Бюти!

# 664
на мен тази боя ми пада много бързо - боядисвам бяла коса с черна боя и след 2 седмици съм кафяво-рижава; ако се боядисвам със синьо-черна, съответно ставам лилавееща  Rolling Eyes

# 665
  • София
То и аз имам бая бели косми баш отпред, но не виждам да са променили цвета си. То от коса до коса разлика колко щеш, на мен ми е екстра засега, ползвам си я с удоволствие.

# 666
По принцип не харесвам Арома, пробвала съм 2-3 неща от любопитство и се отказах, но случайно пробвах серията им душ гелове Greenline и веднага си купих 3  Laughing много ми харесват. Тези са моите:
Черна орхидея
Каму каму
Памук

Харесва ми и тази спирала на Rimmel.

И тази заздравяваща база за нокти Essence  Simple Smile

Измиващ гел за лице Balea - любим продукт, най-добрият гел, който съм ползвала.

Добавям и едно кремче за ръце на Eveline. Изпробвала съм всичко на пазара, това е единственото, от което ръцете ми не стават студени. Не знам дали друг има такъв проблем, но сложа ли друг крем и умирам от студ, и ги чувствам като с ръкавици.

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 14:39 от Не се сърди, човече

# 667
Безамонячната е СС Бюти, а не ММ. И двете са фито и падат по-лесно. Аз се правя с графит и я позлвам най-вече заради цвета, който с една камара други, евтини и скъпи, и професионални не се постига. От това че пада, цвета става прошарен и седи като естествена.  Peace

# 668
По принцип не харесвам Арома, пробвала съм 2-3 неща от любопитство и се отказах, но случайно пробвах серията им душ гелове Greenline и веднага си купих 3  Laughing много ми харесват. Тези са моите:
Черна орхидея
Каму каму
Памук

Харесва ми и тази спирала на Rimmel.

И тази заздравяваща база за нокти Essence  Simple Smile

Измиващ гел за лице Balea - любим продукт, най-добрият гел, който съм ползвала.

Добавям и едно кремче за ръце на Eveline. Изпробвала съм всичко на пазара, това е единственото, от което ръцете ми не стават студени. Не знам дали друг има такъв проблем, но сложа ли друг крем и умирам от студ, и ги чувствам като с ръкавици.

Досега няколко момичета са препоръчвали този измиващ гел на Балеа. Аз не съм го пробвала. За почистване на очен грим става ли или само за лице?

Относно розовите води - май в повечето има спирт, но никой не го пише в състава...Имам една на Милва, но ми изсушава лицето и спрях да я ползвам. Препоръчайте такава без спирт, моля! Simple Smile

# 669
Розова вода на Биофреш бих се доверила ако купувам, но е скъпа. Имам оригинална на 100 % от розоварна, не виждам какво прави водата и за това не я ползвам.

# 670
  • Варна
Измиващият гел на Балеа съм го имала-не ми хареса особено,изплзвах го с нежелание.Миризмата в началото ми харесваше,но после взе да ми простее.Помпата беше малко дървена.Като измиващ гел-нищо особено.

# 671
Досега няколко момичета са препоръчвали този измиващ гел на Балеа. Аз не съм го пробвала. За почистване на очен грим става ли или само за лице?

За грим не знам. Аз го свалям с мицеларна вода или тоалетно мляко. Но ми действа много добре на кожата, хем е почистена, хем не ми опъва. Нямам и точки/пъпки, което ми е много голям показател за това, че действа добре на кожата ми  Peace

# 672
Момичета, някакъв съвет за спрей за топлинна защита на коса? Четох за Syoss, но приемам и други идеи  Party

# 673
А аз харесвам тази

В момента са намалени в ДМ ама май до днес или до утре са намалени.

# 674
Момичета, някакъв съвет за спрей за топлинна защита на коса? Четох за Syoss, но приемам и други идеи  Party

Доволна съм от спрея на Rubelia с арганово масло. Някой не харесват миризмата, но на мен ми е приятна. Помпата е хубава, на Syoss примерно бързо ми се скапваше и пръскаше на струйки. Струва между 4-5 лв (навсякъде различно), но трудно се намира. Аз лично се запасявам  Hug

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт