Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 222
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • виртуално
Не знам за тук ли ми е въпроса...

Каква козметика е подходяща за 13-год. момиче /7 клас/? Душ-гелове, парфюми на кои марки са по-тийнеджърски?  newsm78

На дъщерята купих крем за лице от серията на Bales young
Душ гелове си харесва според аромата, а парфюмите са ни мания от години : има както Adidas, така и Womanity.
Ако е за подарък бих избрала свежа миризмa

# 91
Когато аз бях на 13, в училище много популярен беше Pergolese. Свежа цветно-плодова тоалетна вода е. Има го в Ремедиум, малко над 20 лв. е. Аз говоря за синия, иначе има още няколко разновидности, които са по-тежки.
Също B.U. и C-Thru са подходящи за малко момиче и са на достъпна цена.

# 92
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не знам за тук ли ми е въпроса...

Каква козметика е подходяща за 13-год. момиче /7 клас/? Душ-гелове, парфюми на кои марки са по-тийнеджърски?  newsm78

B.U , C-thru, душ-геловете според мен са до предпочитания, парфюмите също...

# 93
Записвам се в темата  с надежда на намеря ефикасен дезодорант против изпотяване Praynig

Този рол-он май не е баш за тази тема  Laughing

Скоро си взех един на Адидас, разкошен е...до момента като че ли от него и от рол-он на Буржоа съм най-доволна Simple Smile

# 94
ооо Адидас -един прозрачен ли  newsm78 аз въобще не съм доволна от него ,нито миризма оставяше ,нито нищо...Използвам сега Гарниер Нео и става  Peace

# 95
Аз от нео-то не съм доволна  Mr. Green мен от изпотяване ме спасява само мъничката рексона от 1.70.

# 96
В момента полвам део стик рол-он на Алверде без алуминии - със изпотяването не се справя, но премахва и предодвратява неприятната миризма напълно при мен - не е ароматизиран силно, много леко, не се усеща почти.

# 97
ооо Адидас -един прозрачен ли  newsm78 аз въобще не съм доволна от него ,нито миризма оставяше ,нито нищо...Използвам сега Гарниер Нео и става  Peace

http://www.emag.bg/dezodorant-rol-on-protiv-izpotjavane-damski-a … 589/pd/D216FBBBM/

Този е, който взех аз. Супер е...Simple Smile Приятно ухае и действително с него най-дълго време не се изпотявам

# 98
  • 1st floor
.... мен от изпотяване ме спасява само мъничката рексона от 1.70.
И аз съм най-доволна от стиковете на Рексона - и малки, и големи! Laughing

# 99
ооо Адидас -един прозрачен ли  newsm78 аз въобще не съм доволна от него ,нито миризма оставяше ,нито нищо...Използвам сега Гарниер Нео и става  Peace

http://www.emag.bg/dezodorant-rol-on-protiv-izpotjavane-damski-a … 589/pd/D216FBBBM/

Този е, който взех аз. Супер е...Simple Smile Приятно ухае и действително с него най-дълго време не се изпотявам
а не ,значи не този ,аз ползвах такъв с черна опаковка пак ,ама друг аромат беше

# 100
харесвам ги адидас,но повече ми хареса Нивеа ролки и дезодоранти.общо взето съм фенка на Нивеа.дезодоранти,душ-гелове,кремовете от бебешката серия,балсам за устни,пяна за коса,лак за коса,но без шампоаните...преди време си взех  шампоан и се изчесах от него  ooooh! с другата  част от козметика  им нямам проблем!а пък миналият път си бях взела ролка на рексона,но много бързо се  отмирисва и не съм доволна от него,докато от големите дезодоранти съм доволна.Доволна съм от крем "Здраве" универсален с бяла опаковка мирише хубаво и овлажнява сухата кожа

# 101
Аз и Нивеа така и не си паснахме . Единствено душ-геловете и балсамите за устни ми харесват, но кремове, шампоани и дезодоранти...тц. Но пък и моята кожа е ужасна...да си намеря крем, който да не ми пари и люти, е чудо някакво  ooooh!

Ако може да препоръчате някакъв крем за свръхчувствителна кожа, ще съм много благодарна Simple Smile

Сетих се наскоро за едни дезодоранти Extase... имаше ги едно време, когато бях безумно млада и всички мои дружки притежаваха такива  Laughing не съм ги виждала никъде от много години...Някой да е виждал да се продават някъде? Още помня разкошните им аромати и ми се иска пак да си взема  Grinning

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 17:03 от East

# 102
Ако може да препоръчате някакъв крем за свръхчувствителна кожа, ще съм много благодарна Simple Smile
Аз също имам мнооого чувствителна кожа. През зимата кожата на краката ми става ужасно суха. Много съм доволна от този крем.  Кожата на ръцете ми е толкова деликатна, че другите кремове не ми понасят. Но този мога да кажа, че е много добър. Използвам го за цялото тяло - дори и за петите, омекотява ги повече и от кремовете, предназначени за пети. Голямата опаковка 250 ml е около 6 лв., а малката 80 ml - около 3-4лв.

# 103
Ще Ще си купя по- Аз също имам мнооого чувствителна кожа. През зимата кожата на краката ми става ужасно суха. Много съм доволна от този крем.  Кожата на ръцете ми е толкова деликатна, че другите кремове не ми понасят. Но този мога да кажа, че е много добър. Използвам го за цялото тяло - дори и за петите, омекотява ги повече и от кремовете, предназначени за пети. Голямата опаковка 250 ml е около 6 лв., а малката 80 ml - около 3-4лв.
[/quote ] и аз съм така особено кожата по-краката страшно ми се изсушава зимата.аз като ползвах кремове в метална кутийка нямах проблеми.имаше преди 2 -3 години зимен крем на Ейвън за ръце  беше на промоция на левче 75мл. Страхотен беше ,но го спряха Sad 

# 104
  • Бургас/Пз
Много съм доволна от този лак за нокти на Мис Спорти Съхне наистина много бързо и е много траен за моите нокти

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 21:10 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт