Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 188
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Много съм доволна от Maybelline Baby lips..  Чудесен се за хора като мен, които не обичат червила и лепкащи гланцове.. Цена: Взех го за 3.80 на промоция..
http://wesense.blogspot.com/2014/08/maybelline-baby-lips.html

# 76
И аз съм ползвала имекса, всеки втори дерматолог го изписва, аз съм доволна. Нямам сериозен проблем, по-скоро естетически се дразня на тук там някоя пъпка. Другия вариант, който май е по-лек така да кажа е Витамерфен.

# 77
Взех на Белея лосион за тяло , розов . Много лек и приятен аромат . Благодаря   bouquet

# 78
И аз съм ползвала имекса, всеки втори дерматолог го изписва, аз съм доволна.
Това за пръв път го чувам, въпросното мазило също. На моя близка, за едни упорити пъпки които не минаваха от никакви други мазила, дерматолога и изписа Зинерит, маската 2в1 на Нютроджина и Себиум АКН. Еми имаше ефект.

# 79
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Взех на Белея лосион за тяло , розов . Много лек и приятен аромат . Благодаря   bouquet

Радвам се, че помогнах  Peace

# 80
  • Варна
Доволна съм от маските montagne jeunesse

# 81
И аз се включвам с направено наскоро от мен откритие за този балсам Спасатель forte - натурален козметичен препарат за бърза помощ при различни увреждания на кожата.

Купих го от аптека "Марешки" за около 4 лв. За сега е изпробван и се справи успешно с изгаряне от мазнина, със слънчево изгаряне или по-скоро със слънчева алергия, както и пъпки от комари  Peace Повече информация

От ап.Марешки или К-Крес  за 5-6 лв. го купуваме, редовно, не оставаме без него  у дома. Мажем всякакви рани и обриви. Много бързо изхранва наранената кожа. Доколкото си спомням , е изцяло на билкова основа- 7 билки...

# 82
# 83
  • Варна
Записвам се в темата  с надежда на намеря ефикасен дезодорант против изпотяване Praynig

# 84
# 85
Записвам се в темата  с надежда на намеря ефикасен дезодорант против изпотяване Praynig

# 86
  • Пловдив
И аз се включвам с направено наскоро от мен откритие за този балсам Спасатель forte - натурален козметичен препарат за бърза помощ при различни увреждания на кожата.

Купих го от аптека "Марешки" за около 4 лв. За сега е изпробван и се справи успешно с изгаряне от мазнина, със слънчево изгаряне или по-скоро със слънчева алергия, както и пъпки от комари  Peace Повече информация

От ап.Марешки или К-Крес  за 5-6 лв. го купуваме, редовно, не оставаме без него  у дома. Мажем всякакви рани и обриви. Много бързо изхранва наранената кожа. Доколкото си спомням , е изцяло на билкова основа- 7 билки...

аз пък ползвам този вълшебен крем http://apteka.framar.bg/03005905/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B5% … July%2025,%202014

# 87
Много ми хареса този душ гел

# 88
  • София
Аз да похваля крем на Алверде за суха кожа. Нежен, бързо попива и оставя кожата мека.

# 89
  • Варна
Не знам за тук ли ми е въпроса...

Каква козметика е подходяща за 13-год. момиче /7 клас/? Душ-гелове, парфюми на кои марки са по-тийнеджърски?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт