Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 260
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, извинявайте, че така нахълтвам в темата ви, но тук видях новината (поне за мен новина), затова и тук питам: козметиката на H&M има ли я в магазина им в The Mall? Днес мисля да ходя до там за нея, ако я има. Rolling Eyes

# 586
  • София
Момичета, извинявайте, че така нахълтвам в темата ви, но тук видях новината (поне за мен новина), затова и тук питам: козметиката на H&M има ли я в магазина им в The Mall? Днес мисля да ходя до там за нея, ако я има. Rolling Eyes
Да, има я, последния път като ходих знам,че я загледах, че не бях виждала до сега козметика там  Peace

# 587
Да, има я, последния път като ходих знам,че я загледах, че не бях виждала до сега козметика там  Peace

Благодаря ти! Довечера ще накупя някои неща и после ще пиша Simple Smile

# 588
  • София
Търся си и подходящ заместник на Гарниер Пюр 3 в 1 - едно на ръка, че не мога да го намеря, и друго, че съм решила да пробвам нещо различно. Лошото е, че единственият ми опит "на сляпо" беше подобен продукт на Clean&Clear, от който се опъпчих. 
Мога да ти препоръчам, този на Balea, никаква разлика не усетих в сравнение с този на Гарние. Peace

# 589
  • Сoфия

..::V.I.P::..пробвай така наречения инвържън метод или казано по-просто правиш масаж със затоплено масло (най добре смес от рициново и др. по избор) надолу с главата за около 4 мин, при мен действа от 1,5см на месец вече имам 2,3см на месец което си е значителен напредък, но си е доста занимавка трябва да се прави всеки ден за 1 седмица или 4-5 пъти месечно, аз го пробвах и по-двата начина първия дава видим резултат по-бързо, но като цяло общия месечен резултат е един същ.
Ампули има във всеки козметичен магазин, мисля че на Сери пробвах, ама колко действат, аз поне не забелязах резултат, друго което действа при мен е витамини от група Б. Simple Smile
Успех!!
За първи път чувам за такъв масаж. Как запотляш маслото? Не става ли много мазна косата после?  newsm78 Как точно е схемаха една седмица мажеш, после ?
Аз също се опитвам да я пусна - засега я мия с шампоан на Милва с хинин и се мажа с хининова вода и като че ли има успех  newsm78

# 590
  • Deutschland
Наистина ли шампоан Лорис със змийско масло стимулира растежа на косата?Купих си го, но не съм го ползвала, защото довършвам Орзена.

# 591
  • Пловдив
Аз отново в търсене на шампоан за мазни корени + пърхот Tired Уж Арома-та се справяше,ама явно косата свиква и сега с второто шиши няма да се разберем. Crossing Arms

# 592
Аз отново в търсене на шампоан за мазни корени + пърхот Tired Уж Арома-та се справяше,ама явно косата свиква и сега с второто шиши няма да се разберем. Crossing Arms

http://static1.framar.bg/product/garnier-vita-boost.jpg
http://i.enzo.bg/view/12/garnier/garfuew_ksha07__6.jpg

Тези двата са ме спасявали от бързото омазняване.

# 593
Всички обичаме големите магазини Дм, Лилита и всички останали, но нека не забравяме и малките квартални магазинчета. Понякога в тях се намират хубави, интересни и много евтини неща.

Първо изключително много ми хареса спирала на Голдън Роуз. Знам, че и преди сте я показвали и че много от вас са доволни, но въпреки това не вярвах, че чак толкова ще ми хареса. Споделете коя друга от техните спирали да пробвам...  
Скрит текст:

Пудрата на Голдън Роуз изпробвах няколко пъти, също ми хареса а и цената е 2-3 лева.
Скрит текст:

И много изненадана останах от това балсамче за устни, освен ароматът му, състава също е много добър, а цената му е 1,50 лв.
Скрит текст:

# 594
Цитат
За първи път чувам за такъв масаж. Как запотляш маслото? Не става ли много мазна косата после?  newsm78 Как точно е схемаха една седмица мажеш, после ?
Аз също се опитвам да я пусна - засега я мия с шампоан на Милва с хинин и се мажа с хининова вода и като че ли има успех  newsm78

Маските с масла са всеизвестни. Има и отделна тема за грижа за косата, а също и отделна тема за маслата. Можеш да ги погледнеш.  Simple Smile Аз също си правя. Но всеки ден -не, прекалено много ми се струва, всеки ден да слагам масла. Омазняват, да но ако ги отмиеш добре няма да имаш проблеми.
И аз си правя масаж като нанасям маслото по няколко минути. Съветвам те да си правиш такива маски-2 пъти в седмицата, не повече. Simple Smile
Рициново масло, зехтин действат много добре, но трябва да се смесват, защото рициновото специално е много тежко масло и доста омазнява.
Схема точна няма-2 пъти в седмицата е добре, но трябва постоянство за да има ефект. Маслата са наистина чудесни, но си трябва време.  Simple Smile

# 595
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Всички обичаме големите магазини Дм, Лилита и всички останали, но нека не забравяме и малките квартални магазинчета. Понякога в тях се намират хубави, интересни и много евтини неща.

Първо изключително много ми хареса спирала на Голдън Роуз. Знам, че и преди сте я показвали и че много от вас са доволни, но въпреки това не вярвах, че чак толкова ще ми хареса. Споделете коя друга от техните спирали да пробвам...  
Скрит текст:

От тази серия лилавата ми е любима, дори тази зелената не успя да ми хареса толкова.  Peace

# 596
Благодаря на момичетата, дали мнение за козметиката на Жая. Явно няма да се купува...
Сега ползвам мицеларна вода на Виши - доста голяма опаковка си намерих 200мл+200мл подарък и ще има да я ползвам доста време. След това сигурно ще взема на Гарниер.
Коя е най-хубавата спирала на ГР? Досега не съм ползвала тяхна, нито на Флормар. Кои бихте препоръчали за удължаване на мигли? Доволна съм от една на Евелин - в златиста опаковка. Като качество се доближава до любимата ми на Лореал - Архитект 4Д.

# 597
  • Сливен
за мен най-добра се оказа тази спирала http://static1.framar.bg/product/sexy-black.jpg не ми слепва миглите,удължава и извива добре.

# 598
За първи път я виждам...Къде може да се намери?

# 599
  • Сливен
аз съм от Сливен и нямам идея в София къде ще я има,може би по фирмените им щандове или в някое от малките магазинчета за козметика.Цената на която я купувам е 6.90лв като ориентир.

п.п. http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=64 … mp;product_id=245
http://www.nisea-bg.com/produkti/spirali-za-migli/golden-rose-sexy-black.html

Общи условия

Активация на акаунт