Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 822
  • 704
  •   1
Отговори
# 555
и коректорът не прави почти нищо, за да прикрие зачервяването. Twisted Evil
Именно.
На Орифлейм не е лош. Една позната ползва този на Балеа, доволна е:
http://www.maedchen.de/bildergalerien/pickel-abdecken-1347614.html

# 556
Зелените коректори  не са покривни и няма как да бъдат - те имат за цел леко да тушират зачервяваниятакато например спукани капиляри, но според мен дори в това не са добри. Това е съвсем различен продукт от коректора.  Ако искате да прикриете нещо, то си трябва истиснки коректор!  Peace

# 557
На мен ми трябва точно за спукани капиляри, но тези двата и за това не стават.

# 558
  • Germany
Аз го ползвам само като има нещо - пъпчица, по-силно зачервяване и т.н. По принцип съм с чиста кожа, но ако стане пъпка, не спирам да човъркам, което води до раничка. Зеленият коректор искам да го ползвам за изравняване на тена (от зачервяването) под нормалния коректор (ползвам камуфлажа на Алверде и съм много доволна). Само че, този зеленият не го прави това, за разлика от този на Орифлейм, който доста добре се спраяше.

# 559
  • София
Разгледах препоръчаните ми тук фдт на Катрис - от матиращия има ли доволни? Колебая се между него и Фото Финиш.

Агресива ми беше препоръчала ББ крема на Катрис, но него май не го внасят в БГ (аз поне не го видях на щанда на Катрис)?

# 560
Искам да похваля лосиона за тяло на Balea със скандинавска червена боровинка. Лосионът е много приятен- чудесен лек аромат, попива бързо (не колкото на Фрутини, но все пак), чудесно овлажнява кожата, а ароматът му се запазва за около 1 след използването му.

Ако някой го интересува тук има малко по-подробна информация за него Simple Smile
http://theblackorchid9713.blogspot.com/2014/11/balea.html

# 561
  • Germany
Разгледах препоръчаните ми тук фдт на Катрис - от матиращия има ли доволни? Колебая се между него и Фото Финиш.

Агресива ми беше препоръчала ББ крема на Катрис, но него май не го внасят в БГ (аз поне не го видях на щанда на Катрис)?

Аз имам ББ крема на Катрис и не е лош. Една идея по-сухичък ми идва, но иначе покрива доста добре.

За ФДТ аз бих препоръчала Астор. Единственият, който ми пасна на всички изисквания - не е с "маска-ефект", покрива идеално, а и се предлагат доста светли нюанси (аз съм с много светла кожа).
Не знам, обаче, дали се внася с БГ. Thinking

# 562
Аз имам на Катрис Фото Финиш-а. Много съм доволна, имам светла и суха кожа, нямам никакви проблеми, даже и е траен. : )

# 563
Матовите сенки на Катрис

имам този фдт, но ми поизсушава кожата:

# 564
  • София
Аз съм много доволна от този лосион за под душа От всички,които се предлагат на пазара и съм ползвала,този най ми харесва.

# 565
Хмм, много ме примамват лосиони и душ-гелове с ванилия. Ще го взема със сигурност. Има ли и лосион за тяло?
Аз пък набелязах ето този лосион, но не намерих душ-гел с такъв аромат. Най-обичам и под душа, и след душа на еднакво да ухая  Grinning.

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 21:36 от korali

# 566
Днес бях в ДМ - душ-геловете на Балеа са намалени на 1,99  Party  взех си прекрасни лимонени неща които ми препоръчаха в друга тема  Heart Eyes

# 567
Крем олиото на Балеа с Марула е страхотен, жалко, че няма такъв душ-гел. Не вярвах, че ще го пуснат и тази зима, защото съм останала с впечатлението, че не се повтарят често лимитките, но явно съм в грешка. Майка ми е най-щастливият човек, че отново го пуснаха. Кара ме да й купувам по 3-4 бройки.
От няколко дни ползвам маската за ръце на Алверде с бъз и акация. Мирише много хубаво и прави ръцете супер меки. Определено ми харесва повече от новият крем и маска в едно на Балеа с масло от макадамия и ший. Ароматът ми идва твърде химичен и изкуствен и откъм действие не видях кой знае какъв ефект. Между другото беше сложен при кремовете за крака и нямаше цена, а през 15- минутния ми престой в магазина цялото помещение се озвучаваше от смеха и клюките на персонала в склада, а служителката на касата стоеше и умираше от скука. Изобщо не изглеждаше да се скъсват от работа и да са твърде заета, за да сложат един етикет. Не се възползвах от правото си на "гаранция каса", а на коментарът ми, че липсва цена служителката ме изгледа с най-празния си и безразличен поглед и не каза абсолютно нищо, дано все пак да са сложили след това.  Tired

# 568
  • Пловдив
Има такъв душ крем.
Скрит текст:

Миналата година си го купих заедно с боди лосиона.
Тази година не съм обърнала внимание дали го има.
Ще погледна и ще пиша.

# 569
Толкова време съм изгубила в зяпане в този магазин и никога досега не съм го виждала.  Crazy Дано все още да се предлага, с удоволствие ще си го взема. Благодаря, че сподели.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт