Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 862
  • 704
  •   1
Отговори
# 540
Ама вие май отказвате да разберете, че по магазините ревизията я плаща персонала... Ако греша -  опровергайте ме.  Mr. Green

# 541
  • Germany
Е, хубаво, де, разбрахме.  Laughing Ама не е ли персоналът този, който не си е свършил работата? newsm78
То, в България понеже никой не е наказан, глобен и т.н., затова и никой не иска да си върши работата като хората. Whistling

# 542
Не всичко е просто черно и бяло-като гледам как едно и също момиче търчи по рафтовете да зарежда стока и сменя етикети и като има клиент на касата със звуков сигнал я уведомяват веднага да се яви да го обслужи и после пак обратно в другия край на магазина...и така колко пъти.За мен това не е нормално.

# 543
Ама вие май отказвате да разберете, че по магазините ревизията я плаща персонала... Ако греша -  опровергайте ме.  Mr. Green

В големите вериги има заложен процент липси и брак. И не..... не плаща персонала.

# 544
В големите вериги има заложен процент липси и брак. И не..... не плаща персонала.
Пък е и калкулирано в цената на продуктите.

# 545
  • Пловдив
agressiva,
май нещо ти е криво и искаш да се заяждаш
и дразниш другите.Тук няма да ти се получи.
Иди в клюкарника и си начеши крастата.
Там има много подходящи теми.

# 546
ФОРУМ - очаквай мнения всякакви.

# 547
  • В полите на Витоша :)
Щом регионален мениджър продажби ми се обади лично по телефона да отида в удобен за мен магазин ДМ и удобно време, за да ми се извини персоналът за неспазване на "гаранция каса" - сами си направете изводите дали държат да се спазват правилата. Служителите подписват договор, в който пише какви са им правата и задълженията и са длъжни да ги спазват. Така че мен не ме интересува кой е виновен за несменен етикет, интересуват ме правата ми и си ги търся. И не ставаше въпрос за 2 лв, а за спирала на Л'Ореал за 25 лв.

# 548
  • Варна
Не че нещо,но и на мен ми прави много лошо впечатление,това че има само по 1-2 момичета (dm и Лили).Не е нормално просто Naughty.Който е решил да си спести някой лев от заплати,не му се получава.Няма как един служител да се разчекне.Да не говорим за сърдитите мутри на някои клиенти недоволни,че няма консултант до тях.Или пък си умират да "дрънкат" алармата пОказно по 100 пъти.На мен лично,това ми прави мн по-лошо впечатление  Crossing Arms
Направо се чудя,що не вземат да им ударят X100 камшика показно пред всички  #ShockedТъй де,нали клиентът трябва да е доволен!
P.S Не работя в тези вериги  Laughing

# 549
Това е тъжната действителност навсякъде в България. Работодателите гледат да спестят от заплати на персонала и един служител е натоварен с работа за двама или трима.
На мен ми се е случвало да има разминаване в етикетите и цената на касата в Кауфланд, но това го разбрах след плащането на всичко, и много ме подразни. Не заради парите, а заради чувството, че си излъган по някакъв начин.
Един път само съм се оплаквала - Лидъл имаше разминаване на цените в сайта и на място. Ами хората ми се извиниха с ваучер за 10 лв.!

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 09:04 от Lemy

# 550
Някой купи ли си новият крем за ръце с макадамия? Този който е и маска 2 в 1? И тази маска за ръцете ли е, не съм ползвала досега такова нещо  newsm78.

Благодаря на потребителката, която похвали концентрата за ръце, взех го и съм много доволна  Peace.

# 551
Да похваля този течен сапун на Balea. Много добре измива и ухае приятно, но не натрапчиво. Количесвото е голямо и цената е 2 лв.

И този лакочистител на Essence е много добър - без ацетон е. Цена - 2,50 лв.

# 552
  • Germany
Взех този камуфлаж на Алверде:
http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … -grundierung.html

Честно казано не съм съвсем доволна... Rolling Eyes Никак не е покривен, а аз искам да го ползвам за едни пъпчици, които ми излязоха. Не знам аз ли не правя нещо, както трябва... Thinking

# 553
Скрит текст:
Взех този камуфлаж на Алверде:
http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … -grundierung.html

Честно казано не съм съвсем доволна... Rolling Eyes Никак не е покривен, а аз искам да го ползвам за едни пъпчици, които ми излязоха. Не знам аз ли не правя нещо, както трябва... Thinking
И аз търся зелен коректор, тествала съм и този и един в кръгла кутийка пак на Алверде, не ми харесаха и двата. Ти не го ли пробва преди да го вземеш?

# 554
  • Germany
Пробвах го, но тогава нямах нищо кой знае какво за прикривне, а сега ми се появиха две пъпчици, които ме изкарват извън кожата ми и коректорът не прави почти нищо, за да прикрие зачервяването. Twisted Evil
Иначе преди ползвах един стик коректор на Орифлейм с чаено дърво - от едната страна бежов, а от другата зелен. Той ми е любимият такъв, но си търся заместител, който да мога да си купувам от магазина.

Общи условия

Активация на акаунт