Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 90 507
  • 704
  •   1
Отговори
# 150
Не са от най-евтините. Сухите са 60 бр за 3,60. Но като направих сравнение с тези, които ползвахме за левче и малко, Дм-ските са много по-качествени и вървят по по-малко, по-икономични са, защото са по-големи и плътни. Не пречи да вземете 1 опаковка и да прецените дали ви устройват. Аз много ги харесах.

Мокрите са 11,75 за 4 опаковки по 60 бр. Излиза по-малко от 3 лв опаковката, но са доста по-добри от другите мокри тоалетни кърпички, които продават. Нивеата Тодис са хубави също, но и по-скъпи.

Бебешката пяна на Алверде аз съм ползвала за детето, гела също. Мисля, че има малка разлика между двете.  newsm78

# 151
  • Germany
Цитат
Много съм доволна от пяната за измиване с ябълката, пак на Алверде.
http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … igungsschaum.html
Добре измива, не ми опъва кожата след това, а и е много икономична, с една опаковка изкарах 8 месеца, при ползване сутрин и вечер. Препоръчвам я с 2 ръце.

+1 за пяната на Алверде. От както съфорумки я препоръчаха я ползвам редовно и съм много доволна. В допълнение към описанието ще кажа и че изтрива добре грима, макар че аз винаги използвам лосион и мляко за почистване. Peace

# 152
Благодаря на всички за отзивите   bouquet 
А иначе аз да се похваля с някои нови придобивки(Все си обещавам че няма да се изкушавам повече ама...)  Laughing
1. Обикновения дегримьор на Балеа - Мислех че няма да ми изчиства лесно грима, но не е така

2. Alverde душ гел с бергамот и мента - аз имам мини опаковка, само такива бяха останали тъй като е лимитиран и съм влюбена в аромата.

3. Млякото за коса с манго на Балеа - не съм доволна, косата ми се заплиташе страшно много и ми слепваше връхчетата на косата.  Sad  Но пък майка ми е доволна от него.   Mr. Green

# 153
  • Germany

1. Обикновения дегримьор на Балеа - Мислех че няма да ми изчиства лесно грима, но не е така

Аз затова ползвам този за водоустойчив грим:  Peace

Ползвам го за само очите него, понеже омазнява доста, а за лицето - тоалетно мляко на Нивеа.

# 154
А някой има ли впечатления от зеления коректор на Алверде?

ползвала съм този, който е с три цвята и 1/3 е зелен - слабо покритие, не съм доволна
така и си остана зарязан в шкафа този коректор

# 155
Малка розичке, дегримьорът на Балеа люти ли ти на очите? Искам да сменя Биотена, че свършва, но не бих го взела отново.

# 156
Vittoria_Puccini на мен веднъж ми влезе в едното око и не ми залютя. Харесвам го и даже може пак да си взема от него като свърши.  Mr. Green Двуфазния не го харесвам, защото ми е много мазен.  Confused

# 157
  • Варна
malkatarozichka моят е от серията на "lilly" този.На мн добра цена е,нещо от сорта на 500мл. под 3лв. Само смених капачката и си сложих помпичка,защото не би бил мн удобен (с моя стара от друго нещо).

# 158
Vittoria_Puccini на мен веднъж ми влезе в едното око и не ми залютя. Харесвам го и даже може пак да си взема от него като свърши.  Mr. Green Двуфазния не го харесвам, защото ми е много мазен.  Confused

Много благодаря. Днес го гледах в ДМ и виждам, че е почти на цената на Биотена.  Определено ще го пробвам.

Някой да е виждал крема за къдрици на Джон Фрида? Не можах да го намеря.

# 159
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

+1 за пяната на Алверде. От както съфорумки я препоръчаха я ползвам редовно и съм много доволна. В допълнение към описанието ще кажа и че изтрива добре грима, макар че аз винаги използвам лосион и мляко за почистване. Peace

Точни по този параграф с почистването на грима не се справя добре... пробвай да не ползваш допълнително лосион и мляко и ще видиш  Peace

# 160
  • Germany

Точни по този параграф с почистването на грима не се справя добре... пробвай да не ползваш допълнително лосион и мляко и ще видиш  Peace

Може и така да е, да, аз винаги ползвам. Thinking

# 161
Новата лимитирана колекция на Балеа. Някой има ли отзиви за део-спрея или крема за тяло?  newsm78   

# 162
Запис  Hug
Наскоро си взех комплектчето за вежди на Есенс. Много доволна  Heart Eyes

# 163
Здравейте и от мен! Hug

Аз харесвам козметиката на Alverde най-вече защото не тестват върху животни и използват натурални съставки. Това ме подтикна да си купя тези неща:

Тониращ хидратиращ крем за всеки тип кожа- много е плътен и прави добро покритие, не очаквах да е толкова покривен, но ми харесва... Може би е за нормална кожа, за суха идва малко по-твърд.  Simple Smile

ФДТ 2 в 1- много лек и приятен, за суха кожа е много подходящ, за разлика от горното, което показах, не матира, покрива съвсеееем леко, но е много приятно и кожата става много мека.  Peace

# 164
  • София
Купих нощния серум с кофеин за мигли на Алверде. Ползвам го вече 10-на дни. Доволна съм! Цена - около 6 лв.

Общи условия

Активация на акаунт