Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 90 507
  • 704
  •   1
Отговори
# 165
и двата лимитирани душ-гела на Алверде /ментата и мандарината/ ги имаше вчера в Дм на Пиротска в нормални размери за 2,99

# 166
Аз също дълбокопочистващия не го видях в DM в Пловдив (онзи до GRAND).
А имате ли впечатления от BB на Есенс и Катрис? CC на Есенс също.  Flutter

Ползвам СС на Есенс и съм много доволна  Peace Кожата ми е смесена и по принцип лъсвам по някое време на деня в областта на носа, брадичката и челото. С този крем нямам такъв проблем. Освен това е много икономичен. Ползвам го от май и мисля, че още не съм употребила и половината.

# 167
Преди доста време си бях купувала 2-3 пъти ФДТ на Есенс, матиращ. Не се сещам за името, имаше нещо " мат" в него, още го продават и трябва да ви кажа, че също е много добър Peace Сега се сетих за него като заговорихте за ВВ и СС кремове.

# 168
Някой може ли да даде отзиви за шампоана на Балеа с грейпфрут и за този с мента(може и да бъркам) и да ми препоръчате шампоан който да измива мазна коса, но да не ми пресужава косата по дължината.  newsm78  Мерси предварително   bouquet

# 169
последни Алверде придобивки:

# 170
Някой може ли да даде отзиви за шампоана на Балеа с грейпфрут и за този с мента(може и да бъркам) и да ми препоръчате шампоан който да измива мазна коса, но да не ми пресужава косата по дължината.  newsm78  Мерси предварително   bouquet
До скоро ползвах този с грейпфурт и не съм доволна. Той е доста лек и със сигурност ще си миеш косата всеки ден или през ден. Не измива добре скалпа, но за лятото за честа употреба е подходящ. Определено няма да повторя. Преди време използвах с лимонова трева на Балея (зелена капачка, беше прозрачен гелообразен) и повече ми допадна, измива една идея по-добре. Аз затова се подведох и си купих и с грейпфурта.
По-доволна съм от професионалната серия, най-вече от балсама за кестенява коса. Препоръчвам го горещо Peace

# 171
Добро утро дами, някой може ли да ми даде повече инфо за този продукт на alverde - Overnight Caffeine Serum за мигли

Скрит текст:

# 172
  • Сливен
Добро утро дами, някой може ли да ми даде повече инфо за този продукт на alverde - Overnight Caffeine Serum за мигли

Скрит текст:
на предната страница има коментар

# 173

Скрит текст:
на предната страница има коментар

Именно заради този коментар питам за още мнения за продукта  Wink

# 174
Ще дадеш ли мнение за почистващия гел с хума? Вчера го гледах в мострена опаковка и мислех да си го купя, но се отказах. А в Лили видях и мостра на почистващата пяна на Хималая, нея ще я пробвам задължително. Много ми похвалиха тази марка, а видях, че се продава и в биомагазини Thinking

# 175
като го пробвам повече, ще пиша  Wink
/мирише гадно, дано свикна, но не изсушава кожата като повечето продукти за мазна кожа, което за мен е плюс - от една проба преди малко - толкова/

пак ще нахейтя Хималая - нещо, дошло от Индия и струващо стотинки, ми е адски съмнително
пробвах 2-3 неща, нищо не ми допадна макар, че са ми били препоръчани от приятелки или съм чела добри отзиви във форума за тях

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 13:21 от bubanka

# 176
  • Сливен
на Хималая каквото съм ползвала козметика,хапчета много съм доволна.

# 177
  • Стара Загора
Аз имам измиващия  крем на Alverde - харесва ми, защото след измиване кожата ми на лицето не стои опъната, не изсушава. Наистина ароматът не е хубав, но не е толкова зле. Не се пени, стои точно като крем.

# 178
Искам да похваля още 1 продукт за деца - четката за зъби с батерии. Четката е с мече, много сладко е направена, като играчка. Имахме доста проблеми с миенето на зъбите на детето и накрая ми щукна идеята да пробвам с подобна четка. Направо улучих в десятката - още преди да я е ползвал, му стана много интересна, защото е направена много примамливо и атрактивно на външен вид, а и миенето минава доста безпроблемно и бързо. Много му е кеф вече да си мие зъбите и дори ни обяснява как бръмчи четката. Та много сме доволни от покупката. Четката струва 16 лв и е с 2 батерии ААА, които са включени в опаковката. Готова за употреба, за деца над 3 години. Simple Smile

http://www.dm.de/de_homepage/dontodent_home/dontodent_produkte/d … buerste-kids.html

# 179
Купих нощния серум с кофеин за мигли на Алверде. Ползвам го вече 10-на дни. Доволна съм! Цена - около 6 лв.
Може и аз да си го взема, но очите са ми чувствителни, притеснявам се малко. Има ли някакво парене, лютене или нещо неприятно по очите, как го усещаш?

Общи условия

Активация на акаунт