Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 522
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
И Мария имаше такива пъпчици. Като бяло топченце стоят. Минаха сами. Характерно за млечницата е, че  за ден-два пламваш.
За настинка  аз пия  ибупрофен. Купувам  от българския - Ибудолор.  Чуждият е Нурофен. Може също парацетамол (Панадол). За гърлото прополис. Има спрей, има и на бонбонки Прополки.
За зъбите  също съм  давала на   бебе  Панадол,   като видя, че много  го  болят   венците.

# 526
Днес взех лактана и Виктор сега си изпи цялото шише бе циркове.Явно ще си останем на него.НАНА вече не го харесва.Ще наблюдавам и аз акото какъв цвят ще придобие от лактаната.

# 527
При нас беше жълто първите дни, може би още не й беше повлияло, знам ли. От вторник сме със зеленикаво. Кърмата ми е общо 200-300 мл едва ли тя й е повлияло нещо Tired. Четох че се получава така в период на адаптация, после се оправяло, ама знам ли newsm78

# 528
little afternoon от бременна още се оправям с Инфлуцид първите дни на всеки час,а за гърло тонзилотрен + прополис на шпрей.С тези 3-те за 2 дни съм пушка  Peace

# 529
И Мария имаше такива пъпчици. Като бяло топченце стоят. Минаха сами. Характерно за млечницата е, че  за ден-два пламваш.
За настинка  аз пия  ибупрофен. Купувам  от българския - Ибудолор.  Чуждият е Нурофен. Може също парацетамол (Панадол). За гърлото прополис. Има спрей, има и на бонбонки Прополки.
За зъбите  също съм  давала на   бебе  Панадол,   като видя, че много  го  болят   венците.
mama barba,би ли обяснила как пламваш?

# 530
Виктор токущо се отчете с акото.Зелено е да  Tired имаше и две три жилки някви.

# 531
Ветка, това го четох в блога на  Хедра. Според нея за кратко време стават много пъпчицитеи обхващат голяма площ от кожата,  ако е гъбична инфекция.   Момичета,   аз  не   съм лекар. Само давам ориентир според личен опит и прочетено. Peace

# 532
Благодаря за идеите!
За съжаление май ми се е появила някаква непоносимост към мед, та затова ще пропусна мед и подобни продукти.
Стискайте палци, че 6 дни вече се "влача".
Мисля и Осцилококцинум да пробвам  newsm78 макар че то май е по-скоро за грип.

# 533
Здравейте, мами! Знам, че в миналата тема писахте за лигите, които текат повече, искам да попитам дали ви се е случвало да текат с пяна или само пяна да има в устата бебо? При нас от една седмица, особено, когато дойде време за хранене му излиза пяна от устата... Thinking Имаме проблеми с оригването и преди историите с пяната, се е случвало час след ядене, докато спи, да му потича струйка мляко от устата.

# 534
Ветка, това го четох в блога на  Хедра. Според нея за кратко време стават много пъпчицитеи обхващат голяма площ от кожата,  ако е гъбична инфекция.   Момичета,   аз  не   съм лекар. Само давам ориентир според личен опит и прочетено. Peace
Не,помислих,че от опит говориш и реших да питам,че тая пуста млечница я морим вече почти месец-оправи се,мине се седмица и пак се появи!

# 535
От 4 месеца насам днес успях да релаксирам, нишо че бяхме с малкия  Laughing Край рвкичка, край горичка, без никакви хора, та цял ден. Той си отспа. ние починахме - страхотно просто.

Бочкото го яде, повече от АМ, но помага като не го боли. Прави едни кризи и вече пусти зъбета прозират през венеца. Дано избият скоро, че милия голям зор има с тях. Вместо да яде хапе шишето да си чеше венците. Ще пробвам това, което сте писали, дано помогне малко. Температура вдигна 37 и малко, но я свали и не съм давала Панадол. Избягвам доколкото мога лекарства.

А, каква карикатура ще е само с два долни зъба просто  hahaha

# 536
Ветка, къде  е вашата млечница? В устичката ли? Гъбите са ужасно упорити! Дано се включи някой със   съвет. Praynig

Bellisima, дай, Боже, повече такива дни. И за вас и  за всички  нас.Simple Smile

Аз няма да се  оплаквам. Установих, че , аз  ако съм наред,  всичко  е  наред.  Crazy

# 537
Нелката много сте бързи  Simple Smile. Ами това показва, че може би е от смяната, четох че уж се оправял цвета... Иначе не ми се ще да се връщам на Аптамил, многооо е сладко и многоо гъсто - почти винаги оставаха неразбити бучки.
Момичета, след дълго мислене (почти три месеца  Laughing) реших да си купя ел. Помпа. Мисля на медела суинг. Някой може ли да сподели мнения- бързо ли става, че това цедене с ръчната и после на ръка направо ми писна отвсякъде, не само това, ами нямам и време. Ето днес я носих три часа на ръце- заспива ми в ръцете, оставям я веднага се буди и така до следващото ядене. Тъкмо заспа, дори яде един път повече, ама то нямаше да заспи иначе  ooooh!.
Въпрос към ЛЛЛ: Имам малко кърма, но я има, реших да ползвам ел. помпа и ако става по-бързо да се цедя по-често. За сучене изобщо не става въпрос, отдавна не иска, силиконовите зърна се изплъзват, тя реве, щипе ме, извива се  ooooh!. В момента се цедя по 4-5 пъти, защото нямам толкова време за цедене и имам по 50-90 мл. Дали кърмата би се увеличила при по-често цедене или е вече късно ?

# 538
Belisima, браво Simple Smile

Елси, медела са добри  Peace особено с тази, която е двуфазна, сигурно ще изцеждаш повече Peace аз се изцеждам общо около 30-45 мин и докарвам за едно ядене.  Но според мен зависи от помпата и как тече млякото.  През деня, ако бебо не спи, изцеждам с ръчната за 20 мин. Да,.. поякога с ръчната ми е по-ефективно  Rolling Eyes

Снощи по новините казаха, че сега може да слагат една 4валентна ваксина + една едновалентна. Нещо като да закрепят положението, докато дойде 6 вал.  ooooh! #Crazy

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 06:13 от little afternoon

# 539
Добро утро,
Аз пак полудявам и реших да ви споделя моето притеснение!
Тази нощ забелязах, че на малчо памперса е сух, не е пишкал нито веднъж! Това ми се случва за трети път откакто е роден. По принцип има лек проблем с едното бъбрече, скоро ще го водим отново на лекар за да видим как се развива това бъбрече. Познавам, че не е пишкал защото сме на белият памперс, който е с лакмусова лента, а и отделно като пипна отвътре той си е сух и не е станал като желиран. През деня си пишка нормално, дори ми се е случвало за 1 час да напълни памперса.
Само да вметна , че тази нощ спи доста спокойно и дълбоко, което не ни се е случвало.
Дано се изпишка като се събуди, ако ли не ще се обаждам на педито  Sad
Забелязали ли сте подобно нещо?
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт