Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 696
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Ние имаме люлка, ама хич не я харесваме. Има различни степени на люлеене и мелодии, ама пада един рев, бибата също вече дори не предлагам...
Добре че имаме една моболна музикална въртележка, дето я влачим постоянно с нас, нея може да я гледа с часове  Heart Eyes
Little afternoon, всичко ще е наред, не се шашкай  Peace

# 511
Ох, с цялото си същество благославям този, който е измислил шезлонга и свекърва ми, че го купи и ни го прати  Laughing Само там се усмирява нашата принцеса, че дори и заспива, което през деня за нас е чудо, иначе на леглото пада едно фъчкане и мятане наляво надясно, което обикновено води до неистов рев  Crazy

и ние сме доволни от шезлонга, през повечето време стои там. В леглото само вечер и евентуално ако заспи за следобеден сън.

Ние нямаме никакъв режим, освен ,че заспива обикновено около 21-21.5 часа вечерта.През деня я кара на спане с по няколко минути /по скоро дреме/, максимум половин час, което ме изморява, защото си иска вниманието, да го разнасяш, забавляваш.И ми се налага и да уча за тежък изпит, въобще е весело. Чакам с нетърпение таткото и баткото да се изнесат на морето,че поне да не мисля за тях и да им подгъзувам Simple Smile. Определено с едно дете ще ми е по-лесно.

и 2 снимки от нас

http://prikachi.com/images.php?images/185/7568185b.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/186/7568186Z.jpg

и още една

http://prikachi.com/images.php?images/189/7568189L.jpg

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 18:36 от kalona

# 512
Момичета, колко време, след като започнат да прозират през венеца избиват зъбите. Днес е някакъв ужас. Лигите текат, той пищи, вдигна температура  ooooh!

# 513
Момичета, много сладки снимки на бебоците публикувате, много умиляват  Party
Като ги гледам, ние направо не сме за показване, с тези крусти на главичката и родилните петънца, които имаме още по личицето, лекарката ни каза, че тези петна трудно и бавно ще минат...  Crossing Arms

# 514
Белисима могат да минат месеци преди да пробият нищо,че прозират  Tired
Колко Т вдига?

# 515
Какви сладки бебоци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде и ние да се отчетем. Шест дни почивка в Сапарева баня Simple Smile Бебка се държа превъзходно. Спеше по 3-4 часа. Аз успявах да отида на басейн с каката. А днес преди да се приберем се качихме до хижа Мальовица. Изкарахме почивката без количка. Спеше или в кошарата или в слинга.

Като цяло забелязвам, че количката не й харесва (поне засега). Когато сме си в София я изкарвам с количката, но като се размрънка я прехвърлям с слинга и заспива от раз. Следобед спи в къщи, а вечер излизаме само със слинга.

# 516
Ллелеей, сладки бебоци ей   Heart Eyes 
Ох, с цялото си същество благославям този, който е измислил шезлонга
И аз така, НО от няколко дена сме хем в шезлонг, хем на ръце   #Crazy  хахахах нова техника набара момата. Добре, че повече от 5 мин. не трябват за да заспи така. kalona  и ние сме без режим, само две вечери вече спи бая... днеска спах до 9... не мога да повярвам. v.r.i.   я мяткай снимки   Hug  Bellisima82  стискам палци бързо да се показват зъбките. То на всички стискам палци де. Единственото което знам , че е супер индивидуален тоя момент. На една приятелка момата си показа зъбките за една седмица - 7 броя.... било е ад, но поне е минало на веднъж...при друга пък до 9-тия месец - ей този вариант не го искам.

# 517
Chilimura, то си е натоварващо, на моменти мисля че ще откача #Crazy  

Мики, честита месечинка и от мен Simple Smile
И аз да се похваля :5900кг и 60см Simple Smile)) на два месеца и   и 11 дни  Hug
силно се надявам всичко вече да ни е наред, че като ходихме на консултацията в болницата от която ни изписаха, тая докторка к аза че виждала малка кистичка в мозъчето ама не било притеснително другия път като сме отидели щяла да погледне как е и вече нямало да ходим, толкова неадекватен беше този преглед бихме 110км  в едната посока за глупостите и и да ми ръга от зелените си енергии, накрая каза : ехографа е контролен преглед и е безплатен, а за хомеопатичния преглед(какъвто нямаше) ми дължите 50лв  Shocked #2gunfireявно в паниката ни която тя задълбава , ни взема за златни кокошки Simple Smile

Nelkata88, ние четвърти ден сме така , вер си изяжда, но през деня е кошмар, призлява ми като трябва да хвърля кърмата, точно 60мл изяжда и забочва да бута биберона и да се върти , след час мъки си го доизяжда в повечето случаи,  днес вече яде както трябва, явно е било някакъв период, преди това ядеше по 140мл, чак се бях притеснила  newsm78

страхотни снимки на бебоците  Hug

Belisima, аз на баткото едно време давах едни хомеопатични гранулки chamumilla за зъбките, много помагаха  bouquet

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 02:37 от Магдалена Величкова

# 518
KalioBalio и моята не си харесва количката въобще,навива се да се вози само,ако спи или ако съм и смъкнала сенника да зяпа.От седмица я тренирам в слинга,че хич не го харесваше,но постепенно почва да свиква,някак трябва да взимаме баткото от градина,а тя никак не ни е близо  Whistling
За режима Маги си създаде някакъв,които горе долу следва,но от два дни сутрин става в 6  Crazy играе си до 7ч и пак заспива...баткото става в 7  Joy
Вчера за първи път пропусна акане  Whistling
Шезлонга си го харесва и вече се хваща за играчките и се набира напред за да ги яде  bowuu

Днес вечерта сме на ДК и 2 бр. ваксини....чуден уикенд ще бъде  Sick

# 519
Здравейте ,
чета ви но нямам време да пиша ние с тези зъбиии направо  Crazy
искам да споделя с вас ако някой има проблеми с никненето на зъби споделям че съм изключително доволна от Камилия разтвор препоръчвам го с две ръце както и Бочко.
Ние сме спокойни от 2-3 дни и свикнахме да спим в количката учудващо за мен .
Искам да моето бебче има под оченцето 3 пъпчици бели не са гнойни ,нашата докторката каза млечица аз не съм обедена че е такова
малката така се роди идксах да я попитам дали трябва да сме правят нещо!?

# 520
Момичета, сменихме АМ с лактана био. Станахме доста по-редовни в акането, ако не всеки ден, през ден, но рядко. Добре обаче акото стана едно зеленикаво. Има хубава консистенция, няма слуз, не е разстройство, обаче зелено. Нямаме сеуги симптоми за простудено и така нататъка, предстой ми да купувам нова кутия, но се чудя това зеленото дали не значи че не й понася newsm78. Питах доки, каза ме щом нямало разстойство сме ок. Оффг, няма пълно щастие Tired

# 521
Elsi, ние преди месец имахме зелено аки цяла седмица. Давахме био гая, аз не ядях по -различно от обикновено и пак си беше зелено. Не виждахме ясна причина защо е така. Мина си от само себе си.
Сега рядко се появява този цвят.
След три дена без ако - днес имахме подобаващо  Laughing

# 522
  • София
Белисима, баткото ги вадеше зъбите с т и то висока. След ден, два пробиваха. Обикновено излизат по двойки, първо долните два, след това и горните. Много са сладки, приличат на зайчета!:))))

# 523
Момичета, приемам всякакви идеи как да преборя настинка и хрема  Rolling Eyes пия чайове, смуча Коризалия, вит. Ц, пръскам в носа Куикс, гледам да пия повече течности, но нещо не ми минава, а започва и гърлото да ме дразни. Цялата съм вир вода...

# 524
Здравейте.
Момичета, приемам всякакви идеи как да преборя настинка и хрема  Rolling Eyes пия чайове, смуча Коризалия, вит. Ц, пръскам в носа Куикс, гледам да пия повече течности, но нещо не ми минава, а започва и гърлото да ме дразни. Цялата съм вир вода...
Съчувствам ти.  Hug На мен добре ми действа на гърлото нарязан на кубчета 1/2 лимон, объркан с 1/2 чаена лъжица мед.

Общи условия

Активация на акаунт