Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 696
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Привет!Като ви чета направо не мога да повярвам какъв късмет извадихме и то за втори път.Манол е супер спокойно бебе.Плаче само когато е гладен или му се спи,обича да си поспива,изяжда си всичко,играе и си говори и сам като го оставя,абе слънчице.На вторият месец(преди 2 седмици) ни биха само пневмококовата ваксина,на 15 септември другата.Бяхме 6кг и 62см.Чета ви доколкото мога,надявам се от другата седмица,когато баткото тръгне на градина да имам време да се включвам по-често.

# 496
Здравейте!
Desi, а консервите не са ли с подправки? Нали децата не трябва да ядат солено, като са толкова малки.
Това, което най-много ми харесва и използвам и за нашите гозби е следното: 1/3 нарязани на дребно чушки, 1/3 нарязани на дребно моркови и 1/3 обелени и нарязани на дребно домати. Затварям хубаво бурканчетата (бебешки, от лютеница, конфитюрени, от сладка - няма значение) и ги варя 15-20 минути след като заврат. Не слагам никакви подправки.
Мики честита месечинка.   bouquet
karlatx това все едно аз съм го писала.  Hug

# 497
Добро утро мами Simple Smile!
От няколко дни Виктор пак не ще да яде!Храним се на три часа и изяжда по 110-120мл на хранене(изцяло сме на АМ като се има в предвид,че млякото не сме го сменяли в началото беше на пре нан а сега е на нан1 от два месеца).Но тези дни като започнем да ядем изяждаме малко и се започва едно извиване на дъга бута шишето с ръка и език и не ще повече.Вода пие мляко не иска.Тази сутрин например в 6ч изяде 20мл и започна пак да ми се тръшка и го оставих.Към 7:20ч изяде около 90мл.Колики нямаме вече и незнам какво може да го мъчи.Чудих се дали пък за тея три часа не огладнява достатъчно и вчера го пробвах на четири часа.Уви положението е същото.Сега от три дни никакъв режим няма  #Cussing out и направо ми идва да се  #2gunfire.Не знам да се притеснявам ли или не?Да не е в някакъв период да не му се яде?В понеделник сме на консултация и ще видим педи какво ще каже.

# 498
Здравейте момичета,
Nelkata  и ние сме в подобно положение. Само че ние сме на кърма и се храним на поискване. Но от 2-3 дни яде по малко. Често пуска гърдата, рита с крачета  и маха с ръчички. Но при нас е от коликите. Много се мъчи милото. Но все си мислех, че точно заради това трябва да яде повече. ( а може и да си яде повече, че често суче, но няма как да разбера). А и гърдите ми омекнаха ОЩЕ повече, което не знаех че е възможно. Моля, ако някой е минал през подобно нещо да сподели.
Кога ще минат тия колики. Не'ам нерви вече, а и така се мъчи бебчо. Ама като се сетя че после при зъбите е по зле  #2gunfire #Cussing out
Белисима как си? Все те мисля. Има ли малко затишие при вас

# 499
И аз с вас. Тези дни просто място не си намирам. Тъкмо се зарадвах, че мина на 4 часа и през нощта спи и почнаха пак цирковете. Рев, сълзи, сополи. Хапне малко.После ревне, че е гладен и така някакъв омагьосан кръг. Хем гладен, хем не яде добре. И тия зъби да излизат всичките, ако може щото ще ми побелее косата още не знам колко месеца  #Crazy Та така при нас. Онзи ден орева Южния парк, вчера орева Витоша. Утре мисля да ходим да ореве малко и Стара планина, че поне съседите да си починат малко от нас  hahaha Мъжът ми е една седмица отпуска и вече имам странното усещане, че предпочита да е на работа  Mr. Green Понеделник тръгваме на рехабилитация и там да ореве орталъка. Няма само на мен да реве.

primavera11, не бързай със зъбите.Нищо не изпускаш. Щом ми е мъчно за коликите какво да ти кажа  Hug

Мики, честито ви. Виж как бързо минава времето  Simple Smile

# 500
Здравейте и от мен,
Момичета и при нас положението с яденето е същото, развали си режима тотално.  Или ще огладнява на 2,30 часа или ще заспи по никое време и ще пропусне хранене. Като му дам шишето започват същите циркове като при nelkata88 , мята се изпъва се на струна, ръмжи, бута шишето и изяжда половината и край или заспи или пак рев.  #Crazy  #2gunfire
Да не говорим какво е чудо с лапането на ръцете, то са лиги, мляскане, ръмжене, опит да навре и двете от което му се повдига и се напъва да драйфа-Отвратително е!
Хайде пак да попитам някой води ли бебока на море? Ние мислим началото на септември да отидем, но аз и бебо на разходки  и кафета само, а таткото на плаж.
Мен лично ме е страх да не го лепне някой вирус, но пък ми се иска и малко да смени климата, то не че има голяма разлика при условие, че живеем в южна Българи и е адска жега, само дето не е чак толкова влажно.
Усмихнат ден на всички,
  bouquet

# 501
И ние мислим за море през септември, ще ходим в Гърция, а октомври евентуално и до Турция. С беболина ще сме само по сенки.

Днес пробвах слинга с бебка и щях да пукна от жега  Shocked Вчера видях една мама в магазина със слинг подобен на нашия, летен плат, държеше се жената.
При ползващите между вас слинг как е положението?

Иначе и нашата героиня откри очарованието да се дереш  на воля. Трудно заспива без гърда. Преди поне навън заспиваше лесно, стига да се тътрунчим с количката. Сега иска или да гледа ококорено света, или да заспи блажено, сучейки. Имаме и средни положения - гушнати с биба или сами в леглото, но те са редки. И явно увеличаваме млекодобива, защото иска да яде по-често.
За сметка на това много ни се усмихва в блажените периоди и обича да се къпе. Като я топна в топлата водичка, дори сме стигали до усмивки.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 14:03 от Amilia Pond

# 502
Съчувствам ви за храненето,баткото ни беше така...да не кажа,че почна да се храни като хората от тая година  Rolling Eyes
Иначе наистина времето лети.... Whistling
Днес спасявахме с баба ми и малките едно прилепче в Южния  Crazy Беше паднало в езерото и с една пръчка го достигнахме и извадихме...тамън го нося към сянката да го оставя и като взе,че се размърда тая гад  #Shocked Страшно ме е гнус и като  се разписках,а хората ме гледат,абе цирк ви казвам  hahaha
Amilia преди два дни излезнах със слинга и двете се сварихме  sweating

# 503
И раниците запарват. Вир вода ставам с нея. Море щв пропуснем, че Петър няма поставени ваксини, все още освен хепатитната.

# 504
Ние пък си ядем стабилно, даже пада голям рев точно през три часа, само през нощта не яде през три часа, но режима й също се развали. Вече се водя по нея- когато иска тогава. Яде по 6 пъти на ден. И ние нямаме още ваксини освен тези от болницата. Може би ще ни бият и двете септември, ако е здравичка. Тоя секрет обърка нещата. Ние мислим живот и здраве да идем на Банско септември месец. На море с нея няма да е същото, само ще се дразня, че не съм на плажа...
Иначе засега акаме редовно от Лактана био, но от два би акото е зелено, кашаво... Дано днес се оправи и да е от смяната на млеката Tired

# 505
Bellisima82 и ние сме по новата схема с ваксините!
Явно ще рискуваме с морето и дано не съжаляваме след това. Че то ако чакаме политиците ни да се натуткат да изберат доставчик може малчовците и на училище да тръгнат. Да са ни здрави и Бог да ги пази!
А не ви се оплаках за новото ни изпълнение, малкият дрисльо отказва да седи в количката!  #Cussing out
Сложа ли го вътре и отново се изпружва целия, ококорва се и започва да диша учестено и следва рев. Прилича ми все едно се е изплашил от тая пуста количка. Викам си ще го напъхам в седящият кош, (който има 4 положения за бебето) е да ама не, веднага усети, че е пак в количката и започна със същата сценка.  #2gunfire Отиваме на кафе всички бебета си седят в количките само нашият врещи, вземам го на ръце и го слагам на корема ми в полулегнало положение и веднага се ухилва, започва да разглежда въртейки главата си като пумпал и чак си тактува с ръчички  #Crazy
Тежко ще е положението усещам
 Heart Eyes   bouquet

# 506
Ние ходихме на море в началото на месеца,заради баткото главно.Слава Богу нямахме никакви проблеми.Редувахме се с ММ-единият на плажа с Дидо,другият по сенките(кръчмите) с Манол.Изкарахме си добре.

# 507
И ние не ядем много, и ние започнахме да ревем Grinning иска да се приспива на ръце май май  Rolling Eyes до сега не беше така.
А и също така днес е трети ден без ако. Не знам 'що така. Дали защото не яде много  newsm78

и допълвам - увеличиха ни вит Д на две капки и казаха да купим Деавит. Главата ни била малко мека  Tired Confused

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 17:32 от little afternoon

# 508
Ох, с цялото си същество благославям този, който е измислил шезлонга и свекърва ми, че го купи и ни го прати  Laughing Само там се усмирява нашата принцеса, че дори и заспива, което през деня за нас е чудо, иначе на леглото пада едно фъчкане и мятане наляво надясно, което обикновено води до неистов рев  Crazy

# 509
Само като се сетя какъв рев падаше все едно го колим като сменяхме памперси и като се къпехме една борба, един рев  като се роди Mr. Green  Joy . А сега се усмихва толкова сладко, гука и даже вече 2 пъти се смее с глас ( направо ми разтапя сърцето).  Толкова бързо минава времето . Днес много съм се разчувстала.
http://prikachi.com/images.php?images/2/7568002N.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/1/7568001m.jpg

Общи условия

Активация на акаунт