Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 519
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Днес Радослав си прави устата мн странно  newsm78 все едно дъвче дъвка. Или все едно е голям (не много възпитан Grinning)  човек, който има нещо по зъбите си и иска да го махне с език. И то да едни гримаси с устни, едно чудо.
Какво може да е? Зъби ли  Shocked

# 586
Днес Радослав си прави устата мн странно  newsm78 все едно дъвче дъвка. Или все едно е голям (не много възпитан Grinning)  човек, който има нещо по зъбите си и иска да го махне с език. И то да едни гримаси с устни, едно чудо.
Какво може да е? Зъби ли  Shocked

Ние сме абсолютно същите все едно дъвчем дъвка,ние скоро ще ни се покажат зъбките .
Справяме се с бочко и камилия много доволна съм засега

# 587
Да ви питам -съветвали ли сте се с хопеопат, за тази добавка, защото четох, че можела да има обратен ефект в поведението, тъй като се изписва и за поведенчески проблеми ?  Rolling Eyes

На нас Бочкото не ни помага кой знае колко. По няколко пъти на ден е страшен рев и лиги, като водопад, не иска да яде, само търси в какво да си търка венците. От зор подхвана да дъвче палеца си   ooooh!

Иначе днес минахме първата регабилитация. Петър почти я проспа, а аз съм все по-очарована от Тонев. Има страхотно отношение към децата  Heart Eyes

# 588
Да, аз също сложих Куул пач при първата ваксина, всичко беше наред слава Богу. Но сега прочетох и се зачудих.

Белисима за какво ходите на рехабилитация?

Мами сондирам мнения за доп. здравно осигуряване за мен и бебчо в България Здраве, мъжът ми е осигурен там от работодателя и можем да ползваме преференциални условия. Имате ли впечатления от този или друг фонд?

# 589
Белисима за какво ходите на рехабилитация?

Защото е роден недоносен и с кръвоизливи и кисти в мозъка, и се води рисков за развитие на детска церебрална парализа . За момента реално няма проблем или изоставане и го правят профилактично.

# 590
Снощи и Виктор вдигна температура от ваксините слава богу повече от 37.1 не се качи.И аз сложих куук пач и след половин час я беше смъкнал на 36.5,но за другият път мисля да взема нурофен или панадол.

# 591
Душичка!
Дано всичко и занапред да остане в рамките на профилактиката.  
Hug

Nelkata за ваксината за пневмококи ни казаха, че се неутрализира от панадола, затова ако вдигне Т над 37,5 да дадем Нурофен (той е на базата на ибопруфен).

# 592
Пф... аз му дадох панадол след пневмококовата  Laughing сега няма фа имаме имунитет ли  Joy

# 593
Добро утро момичета,
Имам питане. От 3 вечери от различен час малкия се буди и от там се почва почти на всеки час. Иска да суче- давам му, оригва се, докато го подържа малко, сложа го да легне (почва едно въртене и ръкомахане) и след няма и час се повтаря същото. Ако не го взема почва един вой, а ако не дам да яде- почва да кълве и от толкова клатене и удряне на главата ще си докара някоя джонга.  По принцип фазите на Луната му влияят. Но чак пък толкова. А и другото е, че той през деня по принцип почти не спи. Общо сигурно през деня му се събират около 2, рядко 3 часа. Имал ли е някой подобен случай  Tired това безсъние ще ме умори.   А да вметна, че си беше направил вечерен режим

# 594
primavera11, при нас този цирк се разиграва по време на скоковете в растежа. След като ми разгони фамилията една седмица погледнах таблицата, че сме точно в такъв период и сега чакам да мине втората седмица, че да има мир  Laughing

# 595
  • в Кошера
Давайте идеи за заглавия, момичета!  Hug

# 596
И ние сме така. Напоследък се будим на час. Като легне в 9:30- 10 после в 2, 3, 4, 5 - мята ръце и крака, пъшка и ако не и дам да цокне се буди.
За странното примляскване - и аз забелязах такова няколко пъти, но си мислех, че може да е от някой мой косъм паднал на леглото. Напоследък ръчичките и хващат и дърпат всичко, което докопат.

Относно дупченето на уши - и според мен като порастне най- добре. Ако носи обички сега - 1-2г дупките си остават. Пък най- добре тя да си реши.

# 597
Някой установил ли е от какво се появява слузта? Май снощи го претоплих малко ( няма обрив ) но не се сещам от какво друго може да е.
Юнчета игриви, усмихват се щастливи
Или Юнчето щастливо, усмихва се игриво

# 598
Доста се рових, но не мога да разбера следното - вит Д се синтезира в организма под УВ лъчите, а бебетата не трябва да бъдат излагани на слънце, само на сянка. Как тогава ще стане?  newsm78

# 599
Присъединявам се кък въпроса на Gaggi. 
Belisima има ли някаква таблица ?

Общи условия

Активация на акаунт