Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 514
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!
И аз се присъединявам към въпроса на Gaggi , още повече, че аз не давам вит. Д - док така каза.  newsm78
Юнчета игриви, усмихват се щастливи
newsm10

# 601
Според мен не трябва да се излагат само в часовете между 11 и 5, в останалото време не е проблем.

# 602
Е не ги държите само на сянка,все ще напече някоя ръчичка или краче дори и по път за вкъщи  Thinking.Аз лично умишлено и напичам крачетата,когато слънцето не е силно  Peace
Примавера описаното от теб и ние го преживяхме при скок в растежа,но аз спя с Маги и проспах всичко  Mr. Green

# 603
  • Шумен
Здравейте  Hug ние напичаме крачетата мисля че няма проблем  Peace
Вече ще се побъркам с тези гъбички... #Crazy няма оттърване и това е  #Cussing out утре сме на ДК и ще видим пак какво ще правим и дали ще има имунизация вече...
И между другото да се почерпите за наше здраве днес ставаме на 2 месеца  Heart Eyes

# 604
Присъединявам се кък въпроса на Gaggi. 
Belisima има ли някаква таблица ?

Заповядай  Simple Smilehttp://xedra.wordpress.com/2011/06/28/crybaby-table/

Не се притеснявам да излагам крачета и ръчички на слънце. Пазя му само главата. Най-добре се синтезира от тръбните кости Simple Smile

# 605
Някой в Южния парк?

# 606
Аз и ще се радвам да направим среща само да е след 15.09 да пратя баткото на градина  Peace
Гаги,Белисима,Рейчъл и Скай също са в района на Южния ,та сериозно да се разберем нещо искате ли ?  Flutter

# 607
И аз му напичам краката, ръцете по рядко успяваме, защото пазя главата. Но се чудех...
Belisima благодаря  Hug

# 608
За витамин Д може и отразена слънчева светлина. Спомнете си пингвините на края на филмчето "Мадагаскар"  Simple Smile

# 609
Присъединявам се кък въпроса на Gaggi. 
Belisima има ли някаква таблица ?

Заповядай  Simple Smilehttp://xedra.wordpress.com/2011/06/28/crybaby-table/

Не се притеснявам да излагам крачета и ръчички на слънце. Пазя му само главата. Най-добре се синтезира от тръбните кости Simple Smile
Ми то 'ного малко слънчеви седмици,бе  Shocked

# 610
И ние пазим главичката от слънце, а крачетата и ръчичките се печат Simple Smile

# 611
  • Пловдив
Някой установил ли е от какво се появява слузта? Май снощи го претоплих малко ( няма обрив ) но не се сещам от какво друго може да е.

И аз се присъединявам към този въпрос. Преди 3 седмици някъде бебето имаше слуз еднократно и мина. Докторката му каза, че е от консумирана от мен храна. Е, да ама миналата сряда му сложиха пневмококовата ваксина и оттам насетне все рядко ака, и все със слуз, кога пове4е..кога по-малко.
Днес ве4е не издържах и позвъних на докторката и каза , че не е от ваксината и да му давам БиоГая.
Дано помогне, че ве4е ще се побъркам от притеснения  Confused

# 612
Аз пък нещо се успокоих за слузта  Whistling Явно всички имат в някакъв момент.Маги като си пие БиоГаята и е ок,но спрем ли я пак се появява малко слуз....ще говоря с педи по-въпроса,но тя не ми се вижда притеснена от факта.
А иначе е ясно,че е нещо от храната ми,но единствената опция да го хвана е да мина на ориз и картофи за 2 седмици и постепенно да се захраня  ooooh! Много спартанско ми се вижда това и още се ослушвам  Tired
Мишле и по моите наблюдения след ваксина акото се втечнява  Thinking

# 613
Слузта и мене ми е наболяла тема.Добре де,ако наистина е от храна,консумирана от кърмачката,което си е вид алергична реакция,защо се подобрява от биогайята?При нас подобрение от биогаята не се наблюдава!А за картофена диета и през ум не ми минава  newsm78

# 614
  • Пловдив
Мики и наш'та педиатърка не е притеснена, ама аз нали се ровя да чета и ми настръхва косата...май ще си забраня да чета в нета bowuu

Ветка: Аз като чух какво трябва да избягваме, докато кърмим само прекъснах доки и питах да каже какво можем, че по-лесно да запомня Joy
Иначе изброи 101 неща, които са забранени, но заключи, че всичко в умерени количества е позволено.

Общи условия

Активация на акаунт