Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 511
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Като се замисля и ние до преди 2-3 дни пиехме биогая и не сме имали слуз преди. Но свърши и в залисиите съм изключила да купя. А и не бях направила връзка
Ветка - много са нали  Joy Twisted Evil а сега като почнат и зъбите и ще е още по- забавно!  Shocked

# 616
Кат' рекохте "зъбии" #Crazy,някой знае ли как се дава Осанит?Донесоха ми от ГДР-то,ама пусто,немския хич го не владея,пък и не ми се занимава в гуглето да транслирам!Като дойде момента да съм подготвена.Някоя мама тук май беше с бебе с растящи зъби на 2 мес,какво е туй чудо  Shocked

# 617
Здравейте момичета,
Благодаря ви за стиснатите палци. При нас всичко мина наред с уплаха само и нямаме никкаъв проблем. бебето си се развива добре и имаме малко домашни упражнения назначени но те са леки Simple Smile

Гледам че пишете за слузта покрай ходенията по лекари за запознах с един доцент гастъроентеролог който каза че слуз, течно ако , зелено ако и т.н са все неща нормални за едно кърмаче и че до 6 тия месец не им е хубаво узряла храносмителната система и това са вид алергични алергии на червата и затова така се получавало ако след 6 тия месец пак го има тогава чак е притеснително.

Вчера цял ден ви наваксвах много пишете , а за фейсбук някоя желаеща мама има ли вече съм на линищя да добавям. Там сме много малко и почти не се пише Simple Smile но пък поне си качихме снимки Simple Smile

# 618
И Елена е с лигаво ако от доста време вече. На 8 - ми сме на преглед и ще питам. Иначе за напичането - тъй наречената бяла светлина си върши работата   Peace  А малката е с черни баджаци вече... докато стигна до парка и се опича

# 619
Chilimura как бяла светлина?

Мацки за южния трябва да си измислим някаква схема да си съобщаваме коя е там, трудно ще е с уговорка (поне за мен, защото бебко ми е непредвидим повечето дни. Ако хвана удобен момент просто веднага излизам  Crazy )

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 18:41 от Gaggi

# 620
Така.. Радко утре прави три месеца, но днес минах на консултация. И познайте - биха ни ваксина против хепатит б, която трябваше да е първия месец. Другата седмица ще ни бият е въпросната четиривалентна (можеше днес, но не е минал един месец от предишната и затова другата седм. )
Та на неравенството 4+1< 6 отговорът е, че децата няма да имат ваксина против хемофилус инфлуенце... педито каза, че няма и ваксина само за това, че да се бие отделно. Тя е мн ядосана също.
Без думи.

# 621
По въпроса с Синфлорикс ваксината и аз забелязах малко по-течно ако пък и със лека слуз  Rolling Eyes
А по въпроса със зъбчетата - на нас неделя ни беше черен ден  #Crazy #Crazy - рев от сутринта та до къпането в 20ч. и малко температура вдигна и след банята и яденето заспа. Вчера беше спокоен, но днес последните 3-4 часа са кошмар - рев, сън, рев, сън и имаме ясно личащо си долно зъбче, а пък другото почти е достигнало края на венеца...  Shocked

# 622
Като гледам всички ги подкараха зъбите. Явно другата тема ще е на тази вълна  tooth

Моето предложение Тримесечие мина, за първо зъбче май се стяга юнската дружина

За Южния и аз като Гаги нямам идея, кога Петър ще си е пил хапчетата и ще е за пред хора. То тази седмица времето се и разваля та съвсем. Аз съм на линия на телефона, ако заформите нещо.

# 623
tooth

Един глас от мен  Peace

Везничка радвам се, че нещата са се разминали леко!  Hug

# 624

newsm10

Везничка, много се радвам че сте добре Simple Smile)))))))

# 625
Ах и моят човек зъбчета го мъчат, но още е поносимо Simple Smile 
Белисима , заглавието е супер! За от мен!
За парка, ами ние сме си там всеки ден, вали , гърми, там сме! Лично за мен сега следва най прекрасния период, в който всички забравят парка, защото "било студено и микро" и ще сме само Вики , аз и другите "луди" майки Simple Smile  при нас проблема с парка стана само това, че Вики иска да се храни и в легнала поза, а в парка това не ми се прави и следователно не си дояжда добре, което пък ни скъсява времето на въздух Sad
Хора наканете се, последният път бяхме четири майки и пада голяма забава! 
Слуз в акото има малко понякога, но аз не се притеснявам, защото знам че е нормално и ще мине Simple Smile

# 626
На Виктор дясното оче нещо сълзи и събира малко секрет.Днес почти цял ден е с 37 градуса температура заради вчерашните ваксини.Може ли нещо от температурата да го е одарило в очето?

# 627
Добре, а някой знае ли как седи въпроса с ВАКСИНИТЕ, ако да речем детето ми няма педиатър по ЗК, а се следи при частен лекар??? Тогава предполагам си купувам ваксините.... Дали не мога да процедирам като при частен лекар? Някой знае ли?http://apteka.framar.bg/30008247/%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0% … D0%B5%D1%86%D0%B0
А в Борисовата някой не ходи ли 

# 628
Хора наканете се, последният път бяхме четири майки и пада голяма забава! 

В момента, в който количката спре да се движи Петър дава вой, като тазярен тигър. Освен да въртя кръгчета около вас  hahaha

# 629
Добре, а някой знае ли как седи въпроса с ВАКСИНИТЕ, ако да речем детето ми няма педиатър по ЗК, а се следи при частен лекар??? Тогава предполагам си купувам ваксините.... Дали не мога да процедирам като при частен лекар? Някой знае ли?http://apteka.framar.bg/30008247/%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0% … D0%B5%D1%86%D0%B0
А в Борисовата някой не ходи ли  

Не съм сигурна. Но когато ходихме "на частно" във Вита отново нямаше да плащаме за ваксина. Тогава педиатърката предложи да му бием по старата схема, защото явно тогава са имали все още Пентаксим, ама аз......  #2gunfire откъде да знам, че така ще стане.
Иначе предполагам си видяла какво споделих за новите разпореждания, които нашата педиатърка спазва и ни сложиха за хепатит Б сега и после 4валентната. Сега само за това си мисля Sad
Ще я питам дали не може да намери някой Пентаксим за нас, макар че не вярвам да се съгласи Sad

Общи условия

Активация на акаунт