Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е най-добрият епилатор за домашна употреба?
Какво да правя, ако епилаторът ми не хваща косми?
Каква е разликата между епилаторите с пинсети и дисковите епилатори?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е най-добрият епилатор за домашна употреба?
Много потребители във форума предпочитат марки като Braun и Philips. Braun се слави с надеждност и ефективност, особено моделите с пинсети. Philips също предлага добри устройства, особено тези с дискови пинсети, които са похвалени за тяхната ефективност. Неудовлетвореността идва главно от епилаторите на Rowenta, които не се представят добре в задачата.
-
Какво да правя, ако епилаторът ми не хваща косми?
-
Каква е разликата между епилаторите с пинсети и дисковите епилатори?
Епилаторите с пинсети осигуряват по-дълготрайни резултати, тъй като всеки косъм се хваща индивидуално. За разлика от тях, дисковите епилатори, които използват комбинация от механични и диск методи, могат да предложат по-ефективно обезкосмяване на по-големи зони. Потребителите често предпочитат дисковите модели заради тяхната скорост при справяне с космите.
-
Какви са мненията за епилаторите Remington?
-
Колко време отнема на космите да пораснат след епилация?

Та пробвах днес епилатора - изглежда ми същата работа като стария, да речем една идея по-бърз, ама вече не ми се разправя. По принцип, мога пак да го сменя за нещо друго, обаче този път трябвало да мине през диагностика, но, хипотетично, друго, освен че не ми харесва, няма какво да му открият.

И следв ще е Браун, дано да не се окаже, че новите модели са по - зле направени - настроила съм се и следващия да ми изкара поне няколко години. Ще гледам единствено да е с миеща се глава.