Хубав епилатор

• 22 570
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Някакви мнения за фотоепилатор Philips Lumea ? Heart Eyes

# 31
Здравейте,
търся марка  епилатор, който да е най - вече за по деликатните части?
ще се радвам да чуя ,мнения относно марките на пазара.

# 32
Здравейте!   bouquet
Искам да попитам някой има ли наблюдения от епилаторите на Reminton? Може ли мнения?

# 33
Момичета, да ви кажа как завърши (засега) сагата. В Технополис върнах Филипса (оказа се, че ще го бракуват, та се зачудих защо не ги продават на по-ниска цена, все някой ще купи, ама карай), избрах си пак Браун - нямаше много варианти. Казаха ми, че ако съм ползвала преди Браун, няма шанс Филипс да ми хареса, а пък било дълго за обяснение защо е така (?!). И за това карай.

Ето какво взех:

Заради разлика от 20лв. си взех хладилна чанта Crazy Та пробвах днес епилатора - изглежда ми същата работа като стария, да речем една идея по-бърз, ама вече не ми се разправя. По принцип, мога пак да го сменя за нещо друго, обаче този път трябвало да мине през диагностика, но, хипотетично, друго, освен че не ми харесва, няма какво да му открият.

Малко пространно стана, ама това е - скубане, късане и тормоз, докато все пак мина на следващо ниво с лазер/фото в домашна обстановка. Кой знае кога ще е, а докато стане може растителността да окапе сама  Blush

за диагностика ми искаха 18 лева в сервиза на браун

# 34
Момичета, да ви кажа как завърши (засега) сагата. В Технополис върнах Филипса (оказа се, че ще го бракуват, та се зачудих защо не ги продават на по-ниска цена, все някой ще купи, ама карай), избрах си пак Браун - нямаше много варианти. Казаха ми, че ако съм ползвала преди Браун, няма шанс Филипс да ми хареса, а пък било дълго за обяснение защо е така (?!). И за това карай.

Ето какво взех:

Заради разлика от 20лв. си взех хладилна чанта Crazy Та пробвах днес епилатора - изглежда ми същата работа като стария, да речем една идея по-бърз, ама вече не ми се разправя. По принцип, мога пак да го сменя за нещо друго, обаче този път трябвало да мине през диагностика, но, хипотетично, друго, освен че не ми харесва, няма какво да му открият.

Малко пространно стана, ама това е - скубане, късане и тормоз, докато все пак мина на следващо ниво с лазер/фото в домашна обстановка. Кой знае кога ще е, а докато стане може растителността да окапе сама  Blush

Браун модел 5 е добър и когато се развалят то им се разваля едно колелце,но нарочно не ги оправят ,да си купиш нов,но може през сервиза да си поръчаш за 45 лева нова глава,иначе ако го има колелцето е 2 евро,ама никой не го доставя друго нищо не се разваля,има сега промоция 5-цата е 99 лева и е произведена в германия,а не другаде и работи малко по добре,по скъп от този не ти трябва,той си има лампичка ,купува се браун другите са по зле,ако искаш има фотоепилатор израелски за 20о лева,не съм си купила,зависи какъв цвят са ти косъмчетата ако са бели и руси има един специален модел израелска новост. Епилатора се чисти иначе няма как и се внимава че  понякога ако закачиш нещо без да искаш,примерно конец на белйото може да се изрови механиката вътре и почва да работи слабо и се чудиш как така става по бавно и по лошо,всички фирми ги правят вътре от все по лоша пластмаса за да си купиш нов ,аз тези дни се разправях с тези неща и вместо за 2 лева колелце нов за 99 лева,страхотен е,но ако ти сменят то колелце едно вътре се прецаква понякога на 5 години.Преди нещата бяха по здрави,но сега ги правят от все по лош материал,но чети къде е произведен уреда,този дето го взех е от германия и работи по добре,но трябва да го пазиш не е като едно време да са здрави метални нещата,сега е друго време.

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 20:14 от milllka

# 35
# 36

Аз имам този епилатор https://www.emag.bg/epilator-philips-bre650-00/pd/DKLRW2BBM/ . От тази серия епилаторите са едни и същи, просто са с различни приставки за различни предпочитания.Лично за себе си избрах този, заради четката за ексфолиране, която използвам за лицето.За епилатора мога да кажа че съм доволна върши ми работа.Захваща добре косъма и не го накъсва.Мисля че изобщо не сгреших като си го закупих. Simple Smile

# 37

Аз имам този епилатор https://www.emag.bg/epilator-philips-bre650-00/pd/DKLRW2BBM/ . От тази серия епилаторите са едни и същи, просто са с различни приставки за различни предпочитания.Лично за себе си избрах този, заради четката за ексфолиране, която използвам за лицето.За епилатора мога да кажа че съм доволна върши ми работа.Захваща добре косъма и не го накъсва.Мисля че изобщо не сгреших като си го закупих. Simple Smile
А този с охлаждащата приставка срещала ли си го някъде, той май е по-стар модел? А от тези двата май клоня към този първия, който е 145лв., но още се колебая и заради болката, защото не съм се епилирала до сега.

# 38
Хмм за такъв с охлаждаща приставка не бях срещала.Относно болката, аз също не се бях епилирала.Надявах се да не боли заради керамичните дискове.За краката първите 2-3 наистина доста ме болеше но после свикнах и не ми е проблем.Ползвах го всеки ден по малко, заради това че ме болеше и после нямах проблем.Свиква се с всичко, стискаш зъби и така  Grinning

# 39
Хмм за такъв с охлаждаща приставка не бях срещала.Относно болката, аз също не се бях епилирала.Надявах се да не боли заради керамичните дискове.За краката първите 2-3 наистина доста ме болеше но после свикнах и не ми е проблем.Ползвах го всеки ден по малко, заради това че ме болеше и после нямах проблем.Свиква се с всичко, стискаш зъби и така  Grinning
Тази приставка представлява една пластмаса, която се прикрепя към епилатора и е пълна с течност, която предполагам се замразява във фризер и така охлажда след това. Този Wet&Dry розовия доста ме изкушава. Innocent

# 40
Хмм за такъв с охлаждаща приставка не бях срещала.Относно болката, аз също не се бях епилирала.Надявах се да не боли заради керамичните дискове.За краката първите 2-3 наистина доста ме болеше но после свикнах и не ми е проблем.Ползвах го всеки ден по малко, заради това че ме болеше и после нямах проблем.Свиква се с всичко, стискаш зъби и така  Grinning
Тази приставка представлява една пластмаса, която се прикрепя към епилатора и е пълна с течност, която предполагам се замразява във фризер и така охлажда след това. Този Wet&Dry розовия доста ме изкушава. Innocent

Ако се отдадеш на изкушението за този епилатор, сподели мнение по късно дали си доволна Simple Smile

# 41
Sweat Smile

Ако се отдадеш на изкушението за този епилатор, сподели мнение по късно дали си доволна Simple Smile
Добрее, няма проблеми .. засега само болката ме спира .. Scream Sweat Smile А ти от емаг ли си поръча твоя и за колко време ти го доставиха?

# 42
Sweat Smile

Добрее, няма проблеми .. засега само болката ме спира .. Scream Sweat Smile А ти от емаг ли си поръча твоя и за колко време ти го доставиха?

Поръчах го онлайн от Техномаркет, защото там епилаторът е 205лв., а в Емаг е 219лв. Grinning Grinning . Дойде за 1-2 дена, не повече.

# 43
Sweat Smile

Поръчах го онлайн от Техномаркет, защото там епилаторът е 205лв., а в Емаг е 219лв. Grinning Grinning . Дойде за 1-2 дена, не повече.
При мен пък в Техномаркет или Технополис е 179лв., а в емаг на промоция до утре 145лв. Smiley

# 44
Имах този Braun-2170-Epilierer-Silk-épil-EverSoft https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqeK4BeWaO … vm4bgY7RL1nbQ7bzs
Гледам че върви по 40-50 лв в БГ. Изкара ми 7 год, но изгоря адаптора от токов удар. Disappointed И следв ще е Браун, дано да не се окаже, че новите модели са по - зле направени - настроила съм се и следващия да ми изкара поне няколко години. Ще гледам единствено да е с миеща се глава.
За болката - свиква се с времето.

Общи условия

Активация на акаунт