Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 735
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Коктейли...., сладоледи,  днес Йок  -нищо в темата. Hug Hug Hug

Хайде от мен една студена вода с подарък към нея Joy Joy Joy

# 31
Ели, аз пристигам с торта - грузинките са я спретнали за Берк Хакман, който се оказа, че днес има рожден ден и навършва 33 г., точно на христовата възраст.  Grinning Да е жив и здрав, все така талантлив и да смени малко амплоато - искам да го видя в романтична роля като много влюбен и добричък младеж.  Grinning

# 32
Малко отзиви в грузинската преса - направо всичко разбрах  Joy Joy Joy

# 33

Алекс, да е жив и здрав Берк!
Успешна кариера!
И аз искам да го гледам в малко по-човешка роля

# 34

Какво пък оправдание за краткия престой в Гърция.

Къде е август 2014, къде януари 2015г.  newsm78

http://www.tvzapping.gr/TvNews/TodayNews/?EntityID=65ef1a00-2ad8 … 8294-2768b8fb715c..

He has come to our country (Greece) many times, but this time he will visit us for a sacred cause. It’s about the Turkish protagonist Murat Yıldırım, known from the series ‘Aşk ve Ceza’ and ‘Asi’. The brunet star will attend on next Saturday the concert of Mario Fraggoulis - Elli Paspala at the ancient theatre of Argos, a concert that its incomings will be given to ‘FLOGA’, the Parents’ Club of Children with neoplastic disease.
The actor accepted the invitation of UNESCO with a great joy and he will be in our country these days…
But he will not stay for long, since he will return to his country land to start shooting of his new series, starring along with Cansu Dere..    ....   ....    

# 35
За да свикваме

Последна редакция: чт, 14 авг 2014, 18:11 от eliNIM

# 36
Ели, студената водичка е супер почерпка в тези жеги!  Hug
А за свикването - трудна работа  Crossing Arms , но ще свикваме няма как!  Laughing
Алекс, дано разберем какви са отзивите в печата на по-разбираем език!  Peace

Честит празник на Берк!
Здраве и успехи!
Ще ми е интересно да го видя в романтична роля!

# 37
РинкаHug

Освен Берк рожден ден е празнувала и Синем Кобал, Бубето и тя е там

Скрит текст:

# 38
# 39
Ринка, не знам колко е разбираемо, но ето текста на интервюто на грузински с превод на гугъл - това, което разбрах със сигурност е, че не му влиза в плановете в момента да се влюбва, отдаден е на работата си и си няма приятелка.  Grinning

Скрит текст:
"ქართულ სიტყვებს ვსწავლობ..." - მურატ ილდირიმის ექსკლუზიური ინტერვიუ
14-08-2014
"ქართველი ხალხის თვალებში დანახულმა სითბომ და სიყვარულმა იმდენი ძალა მომცა, რომ დაღლა საერთოდ არ მიგრძნია."

"ქართულ ტექსტს ვამბობ. მეგონა, ადვილად ვიტყოდი, მაგრამ რთული იყო. ჩემ გამო, 5-6 დუბლი გადაიღეს, მაგრამ მერე მითხრეს, - ძალიან მოგვეწონა, კარგიაო"

ცნობილი თურქი მსახიობი - მურატ ილდირიმი საქართველოს მეორედ ეწვია. ლეიკემიითა და სოლიდური სიმსივნით დაავადებული ბავშვების დასახმარებლად, მსახიობი ბათუმში, "დიმიტრი ცინცაძის ფონდის" მიერ ორგანიზებულ საქველმოქმედო ვახშამში მონაწილეობდა. მალე საზოგადოება სოციალურ კლიპს იხილავს, რომელიც ბავშვების სიცოცხლის გადარჩენისკენ მოგვიწოდებს. კლიპის რეჟისორი გიორგი ოვაშვილი გახლავთ. ვიდეორგოლში ლეიკემიისა და სოლიდური სიმსივნისგან განკურნებულ ბავშვებთან ერთად, მურატ ილდირიმიც მონაწილეობს... ცნობილ თურქ მსახიობს კლიპის გადაღების დასრულების შემდეგ, თბილისში შევხვდით და ვესაუბრეთ...

მურატ ილდირიმი:

- კლიპში ქართულ ტექსტს ვამბობ. მეგონა, ადვილად ვიტყოდი, მაგრამ რთული იყო. ჩემ გამო, 5-6 დუბლი გადაიღეს, მაგრამ მერე მითხრეს, - ძალიან მოგვეწონა, კარგიაო. ახლა ქართულად რაღაცებს ვსწავლობ: "დიდი მადლობა", "აბა, რა" (ქართულად ამბობს. - ავტ)... გიორგი ოვაშვილის მხატვრულ ფილმში მონაწილეობა ძალიან მინდა. იმედია, თანამშრომლობის საშუალება გვექნება.

- საქმიანი ვიზიტის გარდა, საქართველოში დასვენება, გართობა თუ მოახერხეთ?

- არ დავღლილვარ. ქართველი ხალხის თვალებში დანახულმა სითბომ და სიყვარულმა იმდენი ძალა მომცა, რომ დაღლა საერთოდ არ მიგრძნია. როცა დასაძინებლად ვწვებოდი, მხოლოდ მაშინ ვხვდებოდი, რომ დაღლილი ვიყავი.

- საქართველოში უამრავი გოგონა გეტრფით. ამიტომ გკითხავთ - თქვენს პირად ცხოვრებაში რა ხდება?

- ვინმეს შეყვარება ჩემს გეგმებში არ შედის. ამჟამად, მუშაობით ვარ გატაცებული და ამისთვის არ მცალია. ამ ცხოვრებაში სიყვარული ყველგან არის. ამა თუ იმ მოვლენაში დადებით მხარეს თუ დაინახავ, ყველაფერი კარგად იქნება... ამჟამად, მეგობარი ქალბატონი არ მყავს (იღიმის).

ინტერვიუ სრულად იხილეთ ჟურნალ "გზის" ხუთშაბათის ნომერში.

"Думите, аз съм ..." - Интервю с Мурат Ildirim
14-08-2014
"Топлината и любовта на очите, така че много хора ме видя силата да не се чувствах уморен на всички."

"Аз казвам в текста очаквам да се каже, но това е трудно, защото на мен, 5-6 двойна доза, но след това ми казаха -.. Ми хареса добър"

Известният турски актьор - Мурат Йълдъръм посети Грузия за втори път. Leikemiita и помагат на децата, страдащи от солидни тумори, в актьорския състав, "Дмитрий M. Фондация" благотворителен вечеря, организирана от участника. Скоро обсъждането общество, социална видео, което насърчава спестяване на живота на децата. Клипът е режисиран от Джордж Ovashvili. Видео клип на левкемия и солидни тумори излекувани с деца, Мурат Йълдъръм, защото на известния турски актриса ... След снимките на видеото, ние се срещна и разговаря с ...

Мурат Йълдъръм:

- Темите на текста казват. Мислех, че ще бъде лесно, но това е трудно. За мен, 5-6 двойно изстрел, но след това ми казаха - ми хареса kargiao. Сега, да науча нещо на английски: "Благодаря ви", "какво" (на английски език казано - Ед.) ... Джордж Ovashvili Искам да участвам във филма. Надяваме се, че ще имаме възможност за сътрудничество.

- Работно посещение, освен в Грузия Отдих и управлява?

- Не davghlilvar. Топлината и любовта на очите, така че много хора ме видя силата никога не се чувствах уморен. Когато отидете в леглото vtsvebodi, само тогава аз осъзнах, че съм уморен.

- Грузия има много момичета getrpit. Затова питам - какво се случва в личния си живот?

- Някой да обичаш не е част от плановете ми. В момента, аз съм на работа с и аз съм страстен наоколо. Този живот на любовта е навсякъде. Ако видите положителната страна на това или онова събитие, всичко ще бъде наред ... Сега, аз не разполагате с приятелка (усмихва се).

Вижте цялото интервю в списание "Road" издание в четвъртък.

А това може би е корицата на списанието, но коя е девойката до Мурат е мистерия  newsm78

# 40
Ели, докато се убеждавам, че ще трябва да свикна с Джансуто, може да ми се наложи да свиквам и с още двама дразнители. Не знам доколко е достоверно, няма никакво официално потвърждение това инфо, но Вилма Елес, която е включена в него го е ретуитнала днес.

https://twitter.com/WilmaElles

Ретвитнул(а) Wilma Elles
MùradTürk Dràma @Yu4ever90 · 8 авг.

#MuratYıldırım #CansuDere #WilmaElles #BurakYamantürk @keremderen Cansu Dere ve Murat Yıldırım'lı yeni dizi pic.twitter.com/KDtFLmNirU

https://twitter.com/Yu4ever90/status/497844791796060160/photo/1

Тук пише: Историческа любовна история през 1940. Скоро по ATV

Дано да не е вярно, че Вилма Елес и нея не я трая точно, колкото и Джансуто - двете на куп ми идват направо убийствена комбинация!  Mr. Green Гледам я във "Времето лети" и много ме изнервя само като я видя. И още един има на колажа - най-вдясно с бяла коса, не му знам името. Играеше в турския вариант на "Отмъщението" - много мазен и гаден.  Mr. Green Шансовете да гледам този сериал с удоволствие намаляват драстично.  Cry

Последна редакция: чт, 14 авг 2014, 20:05 от alex_b

# 41

Какво пък оправдание за краткия престой в Гърция.

Къде е август 2014, къде януари 2015г.  newsm78

But he will not stay for long, since he will return to his country land to start shooting of his new series, starring along with Cansu Dere..    ....   ....    

Ели, за това последно изречение Дженнет беше написала коментар, че вероятно журналистът го е добавил за по-интересно. Снимките на сериала нямало да започнат преди зимата. Джевдет скоро щял да започне снимките на сериала с Нургюл и Еркан и, след като завършат 5-6 серии, тогава той щял да се прехвърли на другия проект и да започне сериала с Мурат.

# 42
Ох, аз се успокоих.  Grinning Ето какво отговори Дженнет за този ретуит на Вилма Елес:

"This picture was forwarded to Cevdet Mercan his response "this person has a wild imagination" - Тази снимка беше предадена на Джевдет Мердажан, неговият отговор: "Този човек има развинтено въображение."   Joy Joy Joy

А на Вилма може би ѝ се иска да е част от този проект, та затова да го е ретуитнала, ама няма да я огрее.  Joy Joy Joy Ако вземе да отговори така и за Джансуто, много ще го заобичам Джевдет!  Grinning Grinning Grinning

# 43
Ох, аз се успокоих.  Grinning Ето какво отговори Дженнет за този ретуит на Вилма Елес:

"This picture was forwarded to Cevdet Mercan his response "this person has a wild imagination" - Тази снимка беше предадена на Джевдет Мердажан, неговият отговор: "Този човек има развинтено въображение."   Joy Joy Joy

А на Вилма може би ѝ се иска да е част от този проект, та затова да го е ретуитнала, ама няма да я огрее.  Joy Joy Joy Ако вземе да отговори така и за Джансуто, много ще го заобичам Джевдет!  Grinning Grinning Grinning

Алекс, публикувах го по-горе Туита и го изтрих, защото с превода на Гугъл пък ми излезе,  hahahaче Вилма харесвала историята която ще играят Мурат и Джансу. Е , а това че Джевдет е реагирал почти светкавично с отговор , чрез помощта на Джанет е добре.
А не си и правя вече излюзия за Джанет, но ми харесва другото за Мерджан .5-6 серии са си два три месеца работа тъй, че ноември най-рано да очакваме първите снимки с Мурат.

Какви въпроси са му задали грузинките -  ,,съдържателни, смислени ,, нова любов, до вчера беше друг дежурен въпрос  от днес ще четем този. Ужас, аман от нетактичност  и липса на мисъл. До преди месец имаше брак и жена, и на лицето му е изписано ,,как гори от любов,, остана само да разберем коя е избраницата.  LaughingЗащо журналистите имат един и същи почерк навсякъде.

# 44
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Здравейте момичета wavey wavey wavey wavey

Много съм уморена от едно миткосване в жегата, но една студена вода с патрона - добре ще ми дойде  Heart Eyes Laughing

Тенкс, че сте тука и тенкс че много бързо ме свестихте от шока за мераците студенокръвната Вилма да си партнира с Мурат. Аз на Джанет нещо не и вярвам, че тя все иска да се представи, че е вътре в нещата, но някои от тях и убягват. Дай боже обаче този път да е истина това което уж е казал Мерджан. Но че има много неясноти около този сериал, има ги. ooooh! newsm78 Какво прави на фотката например този Burak Yamantürk и от къде някой е научил историята, която ще се играе, че вече я е харесал. И как ще преде Мерджан така - 5- 6 епизода на единия стан, пък после на другия. Аз за филм на Мурат с Мерджан слушам от Джанет май вече трета година.

Рожденните дни на многобройните приятелки на Бурка не ме вълнуват, но на Берк желая много професионални успехи и най-вече здраве и да е доволен от всичко, което му се случва. Дано излезе от амплоато си на убиец и хипер-куку (въпреки че добре го докарва това  Laughing Laughing Laughing) и го видим някога в нещо по-различно.  Thinking

http://www.prikachi.com/images/619/4853619a.jpg

http://www.prikachi.com/images/186/4767186B.jpg

Нещо пак става с прикачи. ком, та колажите ми не ги отваря както трябва - сори.

Много съм размазана и имам нужда да дигна краката и опъна гръба някъде не около компа. Щастлива вечер ви желая Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт