Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 725
  • 739
  •   1
Отговори

В ролите:

Деца- актьори:

Това е историята на четири деца,
които нямат друго в живота си на което да държат, освен един на друг.
Четирима приятели. Четиримата повече от братя.
Те мислеха, че с годините ще пораснат, но някои деца порастват за един ден. Обикновени, невинни, направили една грешка...и се сбогували с детството си. От този ден нататък си дали дума. Да мълчат! И се разпръснали в четирите страни на града. Но един от тях не удържа на думата си.  
Години по-късно една несправедливост ги събира отново, за да довършат започнатото...
Сега всеки един от тях е съвсем различен човек. Единият е черноок скитник, друг успял човек на закона, друг въобще не е пораснал, едно голямо сърцато дете, и другия.. първия нарушил дадената дума.
Вихър се завихри от четирите краища на града и като четири вятъра излязоха на общ път. Зад тях е една любов, която не може да бъде споделена, пред тях е възможността да поискат сметка, и единственото оръжие, с което излизат от всяка война победители е приятелството.
Те с години мълчаха... Сега е време за говорене...

Екип:
Режисьори: Çağatay Tosun,  Umur Turugay, Cagri Lostuvali
Сценарий: Pınar Bulut    Музика:Aytekin Ataş   Продуцент: Timur Savcı
Продуцентска къща: TIMS Production
Първи сезон - 16 епизода /от 1 март до 21 юни 2012 година/

2 сезон:
Режисьори: Hatice Memiş, Cagri Lostuvali
Сценарий: Pınar Bulut, Anil Eke, Ertan Kurtulan
Музика:Aytekin Ataş   Продуцент: Timur Savcı
Продуцентска къща: TIMS Production
Втори сезон - /от 6 септември до 2 декември 2012 година/

Оригиналните епизоди може да гледаме тук:

Епизодите, преведени на български може да гледаме:

тук   и тук

Официалният сайт на сериала:

Българската страница на Мурат Йълдъръм във Facebook:

Темите:

Мурат във Ватикана

Suskunlar с наградата на социалните медии

Казахме сбогом на Suskunlar , но не и на Сускунларите!
Ще ги следим "изкъсо"!

В очакване на новите проекти на Мурат

На всички пишещи и четящи - приятни мигове в темата!

# 1
Ринка, чудесно дворче си ни спретнала с дъх на море и още летни преживявания като гледам колажите!!!

Ама много колажи си сложила  на  Мурат!
Поздравления!

Е така се живее в жегите Peace

# 2
Ahmet Kaya - Birazdan Kudurur Deniz ( Suskunlar Dizisi )

# 3
Аз, докато се наканя да пиша, и Ринка ни поканила в нова тема, дори не бях забелязала, че сме изписали старата.  Grinning

Ринка, благодаря за новата тема - декорирана в синьо, за да ни напомня за морето, и с прекрасен колаж на Мурат с грузинските дечица!  Heart Eyes Hug

И, както си ни заръчала, пристигам си със специалните коктейли...  Grinning

... и малко сладоледи за разхлаждане в следобедните горещини  Grinning

# 4
# 5
Ради, много тенкс за чудесното комфортно кътче, което ми беше спретнала в старата тема - ще си го ползвам и в новата!  Heart Eyes Hug  bouquet

Ако може и една тента да ми пуснеш отгоре, че хич не понасям слънце, и ще бъда супер с лаптопа в скута - ако няма ново инфо и снимки, аз ще ги спретна набързо, само и само да сте доволни.  Joy Joy Joy И все бодър и засмян ще е Мурат на тях, а в новините ми ще пише, че сериалът му започва от 01 септември, а новата му партньорка няма да е Джансуто, а една голяма и много приятна изненада  Joy Joy Joy

Иначе и аз като теб смятам, че изглеждаха щастливо семейство двамата с Бурчин, но дали е така, или са си прилагали много добре актьорските си умения, само те си знаят. Но пък за всички този развод се появи като гръм от ясно небе. Както казва Ени, в началото съвсем приличаше на препи..но мушкато, напоследък живна малко, надявам се скоро съвсем да влезе в час и да позаприлича на предишния спокоен, уверен и лъчезарен Мурат.

Теси,  Hug това, което си написала за турските сериали ме подсети, че сутринта четох статия за новия сериал на Нургюл. Та в края на тази статия пишеше, че от новия сезон започват 80 турски сериала!!! Само не разбрах от превода на "умното" дали са толкова само новите, или общо с тези, които продължават от предишния сезон. Но и в двата случая това е огромно количество - кой ще ги гледа толкова много?  newsm78 То не можеш само да ги запомниш кой какъв е. Та, искам да кажа, че борбата за рейтинг ще е жестока, а знаем комшиите какви мазохистични наклонности имат да гледат най-вече супер големи трагидии, придружени с много рев и безсмислени кървави убийства. И колко ли от тези 80 сериала ще оцелеят до края на годината? Миналата есен ги спираха един след друг направо на килограм... Дано отпаднат повечко, че да отворят път на новия сериал на Мурат, който иначе не го виждам как ще се намести между тях чак през януари-февруари - насред сезона.

Скрит текст:
Ето я цялата статия

http://www.gunes.com/2014/08/13/yazar/6389/sahin_buyukkaya/nurgu … i_karistirdi.html

А това е откъсът за сериалите:

"80’den fazla dizi!

Yeni sezon için son sürat yeni diziler çekiliyor.  Halen ekranlara gelen yaz dizileri, geçen sezondan devam edecek diziler

ve yeni çekilenlerle dizi sayısı 80’i geçecek.. Bu kadar diziyi kanalların hangi gün hangi saat  yayınlayacakları ise

şimdilik  tam bir muamma!.."

Bessie се е притеснила за Мурат, че в Гърция било 42 градуса и се очаквало точно в събота да е най-горещо, та е решила да го разхлади малко - топнало го е под сенките в реката.  Joy Joy Joy

# 6
  • Once there was a Hushpuppy...
Ейй, човек да не се захване една манджа да сготви Mr. Green и вие - хоп, в нова тема Peace

Ринка, много благодаря за новичката хубава тема Hug

Скрит текст:

Аз ша ям сладоледи Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
за вас не знам дали ще остане Crossing Arms

Алекс, душичката ми живна, ако е истина че партньорка в сериала няма да е Джансу/да ме извиняват феновете й Praynig/ Сега остава да кажеш изненадата, докато не ми е потекъл сладоледа.. Mr. Green
Ааа, ами добре че го казваш сега. Защото видях аз в първия пост, заглавния на Ринка и въпросната актриса до нашето момче.....та, ако е истина тя може да редактира първи пост до 24 часа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Малко съм гадничка, ама.... Blush

# 7
Ох, Ради, ако ме питат мен, ще му избера някоя хубавка младичка и неопитна девойка, че той да си я научи на всичко както си трябва, ама... никой не ме пита изобщо и само си тракам по клавиатурата.  hahaha hahaha hahaha И за Серенай Саръкая съм съгласна - поне не ме дразни, като я погледна, както Джансу, а и по-важното е, че не е първа дружка на Бурчин.  Mr. Green

Още една снимчица на Мурат от Грузия изплува

# 8
Ради  Hugне се надявай да е друга, ама а Дано! Не я понасям! Трябва да ме накара да я захаресвам до Мурат с играта си.
В Грузия едно от момичетата срещнали се с Мурат разказа , че са говорили за Джансу като вероятна партньорка с него , до колкото разбрах не е отрекъл, ама пък и не е потвърдил.  То при тях всичко е до последния миг вероятно.

Алекс, станах разногледа от цифрите на броя на сериалите.  Това си е борба за рейтинг  и то сериозна.  и Мурат както винаги започва зимния сезон, след плявата идва той Joy Joy Joy Joy

Ени , не се хаби по принцесите  Joy Joy Joy  изкуствени цветя, хибриди.... много е програмиран живота им,така че стой си под климатика и се наслаждавай на слободията дето имаме ние жените  тук Joy Joy Joy Joyкеф ти синеочко, кеф ти черноочко все тая, проблем няма за клавиатурата  Joy Joy Joy

Хайде започвай ги Чучулигови.

Ванина,Тесето , то няма да е турски сериал без драма, някой да посети болницата барабар с родата и накрая да мине през затвора за едната чест.
 Но пък Чучулигови си заслужават карамела дето са ги обляли ,защото са невероятни в комбина двамата.  Не мога да спра да гледам, миг след миг ,серия след серия,  като упоена  Joy Joy Joy

Така ме плени Мурат в Аси , разказвала съм ви как го загледах бродейки по улиците на Антакия. И един бесен защото се появи Али, какви мълнии сипеше  с погледите Heart Eyes

А с Туба на екран вече ме залепиха, та и до днес изпитвам невероятно удоволствие от появата му на екран.
Хайде да си дойда отново на думата , Joy Joy Joy Joy магията Мурат

# 9
А тази снимка на Аслъ се появи в инстаграма на фенклуб на новия й сериал преди малко, няма никакви обяснения. Не знам дали е от него.

# 10
Аслъ ще има удоволствието,предполагам да играе с много добри артисти, аз поне мисля така де.

Джебраил

# 11
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Тичам, тичам в новата тема както е заръчано  и тенкс за донесените коктейли от Алекс, ама що не видях братска подялба на сладоледа дето го яде Ради, или трябва да увелича диоптъра.

Какво да кажа на Ринка, освен поредното благодаря на готованковец като мене за новото дворче  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ени, спретнах мусака за единия принц и кюфтета за другия. Сега ще бягам да направя и късъра  ooooh! ooooh! Сръчна принцеса съм нали   Joy Joy Joy Joy hahaha

Ама за Джансуто вече не ми се хортува. Каквото стане, да става – сериал с любимците ми да има. Те и без това не ме слушат как искам да ги гледам – ей на Аслъто селянка ще играе. Знаех си аз, ама не исках да го мисля  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Дано селския период да е кратък и след това да се наслаждаваме на двамата красавци дето ми се иска да се бият за нея, а на нея -без тази забрадка. Знае ли се обаче Thinking Thinking Thinking над що ще ревем Joy Joy Joy hahaha hahaha

Алекс, много хубаво, че си проучила и споделила инфото за George Koiava. Погледнах профила му и се задържах там с удоволствие. Само широкоскроен, свикнал с публичността и с достатъчно свободно време човек може да поддържа така фейса си. Дано е полезен на Мурат в каузата му. Сайта на газовата компания на която е генерален директор изглежда добре - http://ktg-tbilisi.ge/

Ето малко от нещата, на които се смее и радва този човек, и защо ми стана приятен

А тая дама, която е сред неговото обкръжение пък работи в Националната им банка.

Момиченцето с жълтата рокличка, което Мурат така гальовно пощипваше май е свързано с нея. От нейния профил ми хареса ей това :

Нали не се сърдите, че не в спойлер Laughing Laughing

Сега виждам, защо патрона е ходил и до Тбилиси. Клипчето се снимаше на морето и аз се позачудих наистина защо е било нужно ходенето до Тбилиси ( което не си е малко път) за малкото дни там. Там сигурно са били индивидуалните приятелски срещи, но  с обвързани с каузата в някаква степен лица.

Ради – нещо не си ме разбрала бе душко. Хич и не се притеснявам, че може да мислим различно. Мисля обаче, че не само ти, ами тук всички (включително и аз) одобрявахме това което казва патрона за брака си – че е щастлив в него. И на мене винаги ми се е струвало, че двамата добре се допълват и ми харесваше да ги гледам хванати за ръка насам натам. Но в Адана той изглеждаше (както всички забелязахме) много подтиснат, а в Грузия само за няколко дена (макар почти в края на пътуването) очите му си върнаха блясъка. Дано гъркините не го претоплят. Правилно са се замислили от сега къде да го потопят Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 18:36 от vanina707

# 12
И на мен ми хареса това което е публикувал човека, вероятно благодетел, спонсор и каквото още трябва за дечицата и каузата.

Не ми харесва тази дама дето е попритиснала Мурат, Joy Joy Joy ама вижте как го е налегнала  и той милия се е понавел малко, огънати ми се виждат  Joy Joy Joy Joy
Такова нещо при арабките Йок, Joy Joy Joy но при гъркините , знам ли остана малко ще видим

# 13
Гърция го очаква

# 14
За новата тема и обещаните коктейли

и ще се върна да изчета какво сте написали.

Общи условия

Активация на акаунт