Място за боси стоножки - 2

• 63 930
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Ееееее, писна ми вече, пак харесах един куп неща, моля, някой да ме разубеди... или да наклони везните да изхарча още някой лев Simple Smile

За мен: тези или тези?
За детето: тези.
И пак за мен: чанта.

# 391
Някой може ли да ми измери стелка на Габор 37 или 38 номер на затворена обувка?  Praynig

# 392
Благодаря,момичета!  Hug Ето тези ми привлякоха вниманието също http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GX8EKEK/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE дали си отговарят  Embarassed 
Toni_baraboni , лично на мен чантата ми харесва  Hug

# 393
  • Sofia
И на мен чантата на Тони ми хареса, обаче за обувките - с какво носите това сиво? newsm78
И аз от седмица се чудя на евтините детски Габор, има моя номер, но това сиво с какво да го нося, не е ли прекалено безлично? newsm78

За тези кецове на Superga някой знае ли каква материя са? Не пише стандартното Тексил, а изглеждат такива Rolling Eyes Гугъл нищо не ми превежда.
На какво ли се дължи супер-високата им начална цена?
http://www.amazon.de/gp/product/B00GRL7TMI/ref=ox_sc_act_title_2 … id=A3JWKAKR8XB7XF

# 394
 Baumwolle е памук.И ако не се лъжа superga винаги са си били с такива първоначални цени  Simple Smile

# 395
  • Popovo
Ееееее, писна ми вече, пак харесах един куп неща, моля, някой да ме разубеди... или да наклони везните да изхарча още някой лев Simple Smile

Toni аз съм за Габора.Кожа са все пак.Пък и си ги пуснах същите  Mr. Green

# 396
  • Варна

vin4o    bouquet, Благодаря ти много.Спокойно мога да ги пусна,че от няколко дена стоят на стендбай

# 397
Момичета тези детски кецове  Geox дали си отговарят на номера? Аз вече ги поръчах, но  сега започвам да си мисля дали не са прекалено мрежести и дали няма да е студено на крачето. Ще съм благодарна ако някой който ги е получил сподели дали отвътре имат някаква подплата и дали се обуват лесно, тъй като този цвят на модела е без цип отстрани за разлика от зеления вариант.   bouquet

# 398
Здравейте. Някой може ли да ми помогне колко е стелката на 5.5 UK ?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004R9OZ1A/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 19:11 от pavlinaj

# 399
  • ...на безопасно
От колко евро е безплатната доставка в немското до немски адрес??? Що ми начислява 3 евро за сметка от 23?

....мда от 29 май newsm78

# 400
  • София

В петък взех от превозвача кецовете Geox, но в синия цвят.Много добро качество и си отговарят напълно на номера.Аз ги поръчах за дъщеря ми,но и когато избирах синьото дънково ми харесваше повече от сивото.

# 401
Toni_baraboni,за  Gabor съм аз-кожа от вън и вътре. Чантата би ми харесала,ако за тези пари е естествена кожа.

# 402
  • на морето
Toni_baraboni, и аз съм за Габора Peace , ефектен е, пък и си е кожа.

След дълги душевни терзания и размисли , поръчах тези Ареа Форте.

http://www.amazon.de/gp/product/B00A67T9HC/ref=oh_aui_detailpage … ie=UTF8&psc=1

Днес вече ги и получих! Heart Eyes Благодаря на момичетата, които ме побутнаха  bouquet  bouquet  bouquet

Цветът, което най- много всъщност ме притесняваше, се оказа много приятен и приятелски настроен към голяма част от дрехите от гардероба ми bowuu Стоят много кипро и свежарско на крака.

# 403

И на мен Габора ми харесват.това 4 UK CHILD  37 номер ли е?

# 404
  • София

И на мен Gabor-а ми харесват повече!

Общи условия

Активация на акаунт