Досадни обичаи в българските сватби

• 25 201
  • 343
  •   1
Отговори
# 210
  • Ямбол
Това: по-добре ли е?

# 211
  • Бургас
Не  Crossing Arms

# 212
# 213
Сега ще кажеш ,че съм претенциозна,ама това е
пиле Коледарче ,а не Сватбарче.
Май всички са ужасни.За какво му е на умрял петел човешки вид.

# 214
  • В мечтите
 Shocked защо трябва да е "накичено",не може ли просто да е опечено  Mr. Green.Не знам,ако трябваше да се "окрасяват" прасета... Crazy

# 215
Аз обаче се чудя ,че е с вратовръзка.А шапката ми прилича на фес.И нещо визията му куца.
hahaha Joy
Прилича на султан , бей , ага .. най малко на кум . ooooh! hahaha

# 216
  • Ямбол
Това е кума - петелът е за кума. А тортата е за кумата.

# 217
Тоз пък прилича на четник и на онези от караула пред Нар. събрание. hahaha Joy

# 218
На прасето веднага намаврям поличка Ту-ту,коронка от царевични пръчици и вълшебна
пръчица със звездичка от китайския магазин. Heart Eyes

# 219
  • В мечтите
На прасето веднага намаврям поличка Ту-ту,коронка от царевични пръчици и вълшебна
пръчица със звездичка от китайския магазин. Heart Eyes
Joy

# 220
  • SF
Никога не съм присъствала на сватба, на която е имало подобни изпълнения.
Танц с пиле пред кумове... Никога не съм виждала сватбарско пиле, независимо дали само печено или печено и облечено.
Не знам какъв е  този обичай "крадене". Досега не бях чувала за него.
Ако някой ме покани за кума на подобна сватба със спазването на такива обичаи, бих отказала.

Аз все си мисля, обаче, че тези изпълнения са останали някъде в миналото или някъде в дълбоката провинция. Всички сватби, за които чувам напоследък, дори и да не съм присъствала лично, са на морето, на някое романтично място в града или до града, тематични, "нагласени", сдържани и преценени.
Последната сватба, на която отиде мой приятел, беше това лято в Гърция, на някакво много красиво място като дворец (имение), специално за семейни тържества. Последната сватба, на която аз съм ходила, беше преди година в Хилтън. Какви пилета, какви краденета...

# 221
Никога не съм била на сватба, на която да се танцува с пиле и торта. Не и в порасналия ми живот, може би като дете е имало. Никой от приятелите ми не го е имал на сватбата, аз го нямах на предната, няма да го имам и сега.
Всички обичаи са ми адски досадни.

# 222
Аз съм в чудене, предвид че е '' Кумово пиле '', защо един път е облечено като госпожица, друг път е с тюрбан. Абе, отвратна история.

# 223
Абе, момичета, вие печено пиле ядете ли? Питам от любопитство, не от друго (ако някой си мисли, че се заяждам- не се  Peace ).
Ако да- каква е разликата между това, пилето да е опечено и отстрани да има гарнитура и това, гарнитурата да е направена, за по- забавно, като украса облекло на въпросното пиле?
Гледам всички сте отвратени от.... печено пиле  Shocked
Пак казвам- чисто любопитство!  Peace

# 224
За мен лично - гавра и безвкусица.

Общи условия

Активация на акаунт