НВ-ВМХ, част 83

• 40 264
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
OneAndOnly добре да си изкараш по време на приключенията  Wink и дано да няма дъжд  Simple Smile   umbrella

Тази статия на Андреас Енфелт е част от правилата как да отслабнем - досега са стигнали до осмо правило, ако мислите, че представлява интерес мога накратко да ги опиша  Peace

# 256
Ъф корс, атари   Simple Smile Стига да не ти представлява трудност  Hug

# 257
  • SA
Атари, благодаря! Наистина е интересна тази поредица!

# 258
Атари    bouquet
Да споделя днешното меню : з пропуснах пак  ooooh!, за обяд и вечеря съм си измислила моя манджа: 2 гювечета съдържащи по резен масло,домати и моцарела 125гр разпределена и в двете,и за разкош по 1 яйце отгоре Rolling Eyes Hug

# 259
  • SA
Вилянче, тази храна е много малко. Белтьчините ти не идват повече от 40 грама за целия ден.
Много вероятно тялото ти да е влязло в някакьв икономичен режим на обмяна и затова да не виждаш резултати с отслабването. А и като цяло ми се струва, че не си на ВМ-НВХ в смисьла, който е заложен в това понятие.

# 260
Пак се бъркам,вчера четох 2 пъти 1ва страница и пак не мога да се ориентирам явно  ooooh!

# 261
  • София
Благодаря ти за отговора, Кам. Специално за тестените, препоръката на лекаря е точно обратната, да се консумират, и то бял хляб, а не пълнозърнест  ooooh!

# 262
Пак се бъркам,вчера четох 2 пъти 1ва страница и пак не мога да се ориентирам явно  ooooh!

Увеличи броят на яйцата
Добави месо/бекон/риба
Аз бих хапнала малко авокадо или нещо друго мазничко - кашкавал, примерно
Можеш да добавяш също маслини

Просто количеството, което си посочила е много малко.
Та аз само за обяд ям 3 яйца с маслини и салата, а ти 2 яйца за цял ден. Виж таблиците с калории и разпределение на В Б М в нета и ако трябва си я разпечатай и проследявай в началото, за да се ориентираш - за две-три седмици ще свикнеш и няма да ти е нужна

# 263
Like_Smoke   Hug
Добавих малко кашкавал  Peace

# 264
  • SA
Урааа! Пуснали са Keto clarity нa Джими Мур.
Ето я в PDF и EPUB формат:  

http://dox.bg/files/dw?a=c00a462519
 http://dox.bg/files/dw?a=2aa3768342

Шоки, ако искаш по-кьсно мога да я сваля и в MOBI ( че дават само по един даунлоуд на час).
Радостче, на теб мога да ти я изпратя на мейл някакьв ако искаш.
Bis , аз както вече казах, нямам някакьв опит с хранене при хронични панкреатити, но ако аз, или мой близьк имаше, бих опитала да се придьржам максимално вьзможно кьм нашия си режим, с пробване доколко ми понася храната и добавки от ензими, ако е нужно.
Дано твоя близьк да няма сьществено нарушение в панкреатичната функция, което би му позволило и по-либерално хранене!

# 265
Кам, страхотна си! Огромни благодарности, че ги намираш тези книги и ги качваш тук!  bouquet Аз мога да конвертирам към МОБИ, не е проблем. Засега ще сложа тези в папката.

# 266
  • Пловдив
Like_Smoke   Hug
Добавих малко кашкавал  Peace
Не пропускай и закуската.Дори да е резен кашкавал намазан с масло,или пътьом 1 яйце да хапнеш пак ще е добре.А...и мазно кафе Wink
А в гювечето на мен най-са ми вкусни яйцата Blush Слагам и по 3 Crazy + сирене,печена чушка,масло,домат,може месо-колбас,пак кашкавал...и така.

# 267
mystic woman ,благодаря    bouquet

# 268
  • SA
Ето книгата и в MOBI ( в случай, че конвертираният файл не е с добро качество).

http://dox.bg/files/dw?a=b70ce4cf55

# 269
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт