Новите ни козметични похождения 60

• 79 457
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Shiseido Eye Color Bar

# 166
  • София
след хвалбите на Лу Grinning не мога да остана безпричастна. Peace от ФЮ. Heart Eyes-
И от хубаво намаление от ЛФ преди 2 седмици- Real Techniques Expert Face Brush   Hug

# 167
Исках да си взема Pure Eve на Tje Different Company, но го нямаха наличен (със сигурност ще взема и него като ке появи пак) и след проба на няколко други, в крайна сметка си тръгнах с:

+ цял куп мострички
 Heart Eyes

# 168
  • Somewhere far away

# 169
  • Belgium
О, kopche, дано ти допадне поне колкото на мен  Hug

Мihaela_z , страхотно е това червило на Givenchy, кой цвят е? И от тук ли е или от нета?

Аз заръчах насляпо това, да видим ще оправдае ли грандиозните ми очаквания и името си  Mr. Green

# 170
Новата пудра-фон дьо тен на Шанел с четката, № 030 -

На каква цена е и подходяща ли е за мазна/комбинирана кожа?

# 171
  • в 1001-та нощ
129 лв е пудрата ФДТ на Шанел с четката  Peace

Аз също я тествах, не е брашняна и е много фина, стои по-промазано, не тебеширено и има много фини златни частички  Peace

# 172
  • София
Лу, червилото на Живанши е № 312 - violin precieux. Много ми хареса, дълготрайно, не изсушава устните и не се разтича.
Взех го от Прити шоп в Пловдив. Отидох за кожено червило, но консултантката ми показа освен кожените и това, за което твърди, че е лимитирано. Не знам до колко е вярно. Кожените също много ми харесаха.  Peace

# 173
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
вчера се сдобих с тази мицеларна вода, препоръчаха ми я, за сега е ок, маха и водоустойчива спирала....

# 174
Лу, червилото на Живанши е № 312 - violin precieux. Много ми хареса, дълготрайно, не изсушава устните и не се разтича.
Взех го от Прити шоп в Пловдив. Отидох за кожено червило, но консултантката ми показа освен кожените и това, за което твърди, че е лимитирано. Не знам до колко е вярно. Кожените също много ми харесаха.  Peace
Да вярно е лимитирано е червилото в коледната колекция на Живанши. И двете налични в колекцията бяха разкошни, тъмни цвята. Бързо свършиха в София. Hug

# 175
  • в 1001-та нощ

От enzo ли я поръча  Rolling Eyes Blush

# 176
# 177
  • София
За подарък

# 178

А от миналата седмица шампоан и маска на  БИЛКА п/в косопад + един крем хидратиращ ,но определено не са моите продукти Rolling EyesПресушават ми косата  Whistling

# 179
Artdeco изсушител за лак
AAA Floral lily of the Valley Hand Cream

Общи условия

Активация на акаунт